Petkovic ide na probu u Celzi.
Definitivno ga je povreda preselila na klupu jer ljorente daje golove i to je to. Mada je mirko za njega pele i juve bez mirka i sa njim dva svijeta.
Sent from my GGR Sonic Next Gen using Tapatalk 2
Petkovic ide na probu u Celzi.
Opaaaaaa
Sjajna vijest ako je tačna. Momak je i onda prošo probu u Lester ali je ljudima iz Bokelja toliko zinula guzica da je i englezima bilo mnogo.
Bijo si poziw koi se neodbija
A za Lester pisu da je problem bila radna dozvola, znaci ipak su pare bile u pitanju. Ako potpise za Celzi vjerovatno bi ga poslali nedje na pozajmicu, ali to bi bila vrhunska stvar za njega.
dobar golman, dobar momak a to bi mu bilo odlicno za njega a i za nas naravno. samo sto je golmanska pozicija najnezahvalnija u timu, lako ispadas iz prvih a tesko se vraces.
valjalo bi mu da ode nedje dje ce da brani , jer samo tako ce napredovati. a primjecujem u zadnje vrijeme u nasoj "ligi" jedino i mozes otici nedje ako su ti papiri cisti, sve ostale varijante su precjenjivanje igraca.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Prvi Crnogorac ikad. Može.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
bolje je da ide i u belgijsku ligu nego tamo. Imate pet golmana koji su bili ekstra talentovani u celsiju i koji su redom lise kurtoe koji je u top 5 golmana propali radi fantasticnog ceha koji moze da brani jos 5 godina.
Delac je cak posao na kraju u vojvodinu.
Nema veze. Čelzi je odlična šansa za neki drugi fin evropski klub. Neka taman zamijeni Kurtou u Atletiko za godinu, dvije.![]()
da ga malo ne precerasmo
obrati paznju
http://www.transfermarkt.com/en/dani...er_188930.html
http://www.transfermarkt.com/en/thib...er_108390.html
doduse tibo godinu stariji![]()
Tomašević u timu kola Jupiler lige
Nesrećni remi Kortrajka protiv Zulte Varegema (1:1), u kojem je domaćin primio gol u 88. minutu i izgubio dva boda, nije prevario belgijske medije - specijalizovani fudbalski sajt „Voetbalkrant.com” svrstao je crnogorskog defanzivca Žarka Tomaševića u najbolji tim 17. kola Jupiler lige.
Tomašević je ove sezone već odigrao 12 utakmica za ekipu koja je trenutno šestoplasirana u belgijskom šampionatu i nalazi se na granici za plej-of, ali je po ocjenama duel sa Varegemom bio i njegov najbolji od kada je stigao u zemlju Beneluksa.
Kortrajk nakon 17 kola ima sedam bodova manje od petoplasiranog Anderlehta, a lider je Standard koji je pobjegao četiri boda najbližim pratiocima - Zult Varegemu i Klub Brižu.
Klub koji je u sezoni 2011/12. igrao finale Kupa je sada u maloj krizi, jer nije pobijedio u tri posljednja meča - prije remija sa Varegemom je igrao 1:1 i sa Heverleom i izgubio od Serkl Briža (3:1).
Fudbaleru koji je debitovao za reprezentaciju u avgustu 2010. protiv Norveške u Oslu u idealnom timu kola društvo u odbrani pravi golman Standarda Eiđi Kavašima, kao i Tomas Meunije (Klub Briž), Karel D'Hen (Zulte) i saigrač iz Kortrajka Marokanac Mustafa Usalah.
Tomašević je u karijeri igrao za portugalski Nasional, kratko je bio na pozajmici u Uniao Madeiri, a prošle godine je pola sezone bio član Partizana. Ali zbog povrede nije odigrao nijedan minut u zvaničnim utakmicama za „crno-bijele”.
Vesovic valjda u Sarajevo ide...
Aleksandar Boljevic potpisaO pred ugovor za PSV kad napuni 18 sredinom decembra prelazi definitivno.prosao je sve medicinske preglede.
sad mu je bila zadnja utakmica za Zetu jer zbog parnih kartone ne moze da igra sledecu
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
A ima i ovo
http://cg-fudbal.com/nada-buducnosti...obi-u-benfici/
No, sve je to obično mlaćenje prije nego što se napuni 18 godina.
Dick Laurent is dead!
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ajde sa srecom, nadam se da u glavu ima klikera, i da ce ovakvu sansu iskoristiti... Gledao sam ga nekoliko puta ove sezone bas je los bio..Srecno momce , sve najbolje!!!
I jesmo li mi zvanicno sad bez selektora posto je popularnom Brni ugovor istekao vlajda u novembru?
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Lublin Stadion, Poljska
kapacitet 15 000
cijena 30 mil
![]()
![]()
![]()
ovako nešto sa 20 000 kapaciteta bi se moglo kod nas izgradit sa 32-33 milona
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Prva utakmica da je počeo Vučinić nakon povrede i evo izašao iz igre već u prvom poluvremenu zbog problema sa koljenom...![]()
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Spremniji je Gigs sa 40 no on sa 30, ko bi rekao, prije 3-4 god mi je djelovao jak a vidji ga sad, nevjerovatno.
Sent from my iPod touch using Tapatalk
U 8 minut dobio je jak udarac pa nijesu htjeli nista da rizikuju. Nema to veze sa spremoscu kad te neko krvnicki udari. Cicmil blizu Zvezde
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks