Sta rade spijuni. Milicajski
Послато са ME173X
Vjeruj mi, da ih je meni neko skinuo, i da vidim takve ( oblik/izgled ) tu na štand, bio bih veoma siguran da su to te, a jos bih morao da budem sigurniji da se vise nece skidat!
But if you never try, you'll never know..
Sta rade spijuni. Milicajski
Послато са ME173X
A vidji sliku
aaaaa kako se ismijah....QQ
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
ovi su hakovali forum 100%![]()
She is only here to annoy herself!
Evo se i po forumu povecala prodaja guma i felni...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Slike su od jutros
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
http://www.porsche-scg.com/html/rs/i...ges/3/1147.jpg nesto ovako dje se moze naci u pg? moze i u inbox.
Pa ne kradu tebi da bi prijavljivo pandurima.moraju i ti lupezi od necega da zive
Послато са ME173X
priča ti je "samo da komšiji prvo crkne krava"
nothing comes from violence and nothing ever could
Koji god sigurnosni da se odje okaci vi velite, skida se za 2min. Jedino resenje je onda po vama da se zavare sarafi i zdravo djaci?
Svašta. Kakvo imaš razmišljanje. Srećom, takvi su, bar mislim, u manjini.
Kolega, ne valja ti to Bogomi. Ne budi sebičan i samo svoj.
Tačno. Ili, šta me briga kako je onom drugom. Neka je meni dobro, pa ostali mogu i da izginu, samo sam ja bitan.
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
evo vijesti pisu da ce po naseljima da patroliraju, samo ne znam u koje vrijeme...
pa uglavnom za vrijeme kradja.
i to samo konik, stari i zagoric.
a dje su u blok. opuvace nas u blok lopovi dok oni budu nadgledali izvorista.
Who let the dogs out
Evo mom najboljem drugu u toku noci skinuli oba prednja tocka kod zabjelske Vektre. Zvao da prijavi policiji, rekli mu da je to sesta prijava od jutros iz te zgrade i okoline. Kako operisu...
zbog cega primatima nikad ne iskljucuju elektriku,
oni u principu ionako rijetko citaju
i kod splicanke isto sinoc i one zgrade iza oktoih skole.. kolega se zalio jutros auto do njega neka corsa ostala bez prednjih tockova, a njemu na passata klepili rotkapu.. tj sigurno su i njemu htjeli tockove nego nesto ih je omelo i pobjegli...
znaci ljudi moramo se dogovoarati o nekoj akciji po kvartovima grada. jedno nedelju dana da se odje na forum pokupimo i da dogovorimo rejone ko ce koji da duzi.. jedno auto i 2-3 u kola i da pokrivamo svako svoj reon i par blokova nize pa da se kruzi na 15 min i obilazi.. ovo nema smisla vise. i gorivo je pocelo da se krade. a jbg drzava je u haosu i kradu svi, cak i oni koji nikad to nisu radili ali sad moraju jer nemaju odakle sjutra kupit hranu za porodicu..
nego dobro je dok ne pocnemo ljude da jedemo![]()
evo milicija će do 22, vi od 22![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks