Avensisa je do skoro bilo raznih na autodileru, par postova iznad sam se raspitivao o njima. Drug mi je kupio za 5600 odlican iz Hn.
nego da ne unistavam topik sa pricom o kolima od 5-6-7 hiljada jer ovi leksusi sto izbacate ubijaju u pojam![]()
taj drugi , sa crnim retrovizorima je raspad. tj presao 3 put vise nego sto pise.
hvala svejedno na pomoci, neplanirano uzeh, tj dogovorih pasat6 dsg 2.0tdi .... poznajem momka i auto razbija a uvijek sam pljuvao i mrzio pasate. Vec su mi se smijali kad sam rekao da ja uzimam pasat
taj avensis u niksic sto kazes je dobar cini mi se i mogao sam se opruzit jos toliko ali sam se vec danima izmotao na par strana i platio par dijagnozica da sam danas prekratio ...
Avensisa je do skoro bilo raznih na autodileru, par postova iznad sam se raspitivao o njima. Drug mi je kupio za 5600 odlican iz Hn.
nego da ne unistavam topik sa pricom o kolima od 5-6-7 hiljada jer ovi leksusi sto izbacate ubijaju u pojam![]()
Danas crni LS460 ispred Premiera. Drkanje!
TAKUMI
Umjesto ds kažeš da si vidio Muu Borisavljevic u toplesu pa onds drkanje ti na Lexus
Poslato sa fax mašine
fino,fino
Nista bex Lexusa LX 470 , V8 benzinac.Uradjeno nalik toyoti land cruiser,samo dosta kvalitetnije
Fabia uslikao sam jednog lexusa, spijunske fotke kasnije
EDIT: nece mi tapatalk a muka mi prebacivat fotke preko bluetooth pa upload pa cuda. Ovakav je bio samo 220d, al nije obicni, nesto nakurcen kao ovaj:
Tek dosao, na privremene tablice je, crna boja, ubica kao ovaj
Ja ne znam za ostale ali meni su linije ovih lexusa perfekcija
Last edited by Archi; 29-11-13 at 17:15.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Koliko je samo lijep ovaj auto, kakva linija.
But if you never try, you'll never know..
prelijep nema sto
Linija mu je najslabija tacka.
TAKUMI
Plavi CT table je najljepsi
iSF je previse karbidjiran.
Sivi od moga strika je naj, 3.5 i td.
TAKUMI
Stari nemoj da peglas sa tim tvojim ukusom, linija je top, cekaj penziju.
But if you never try, you'll never know..
Vidi, ja sam njega vidio uzivo prije nekih 6-7 godina, vidio sam ovo izmedju ostalog:
...i da, karbidjiran je do maksimuma. Al da ide, ideeee...
TAKUMI
Sad svaki auto manje vise ima fake spuljeStede jbg
![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Dobro sto su fejk, ove su kao sa pijace.
TAKUMI
Vidio sam i ja jednog Lexusa kojeg pominjete crnog, mislim da je bio na ruske tablice ako se ne varam.... znači perverzija od auta, okretao sam se za njim zamalo sam se nabio ispod podvožnjaka u auto ispred mene jer je dovijeka neka gužva. Znači ovi lexusi mi se u zadnje vrijeme nenormalno sviđaju
TAKUMI
Od prednjih vrata pa do stopa podsjeca na Skodu SuperB. Ali izgleda li jak kao tenk izgleda
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Ovaj obara s nogu, u svakom pogledu. Tisi je i udobniji od novog S-a.
TAKUMI
Uh, sunce ti kalaisano šareno:
http://www.vijesti.me/vijesti/leksus...-clanak-171482
http://nacionalnaklasa.com/auto-novo...jen-lexus-rc-f
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Kakva mašina...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks