Ja ladno igram x pp na Genk a ova mi ukuca 1 na Genk. Inace kad god mi pogrijese tiket nikad ga ne mijenjam :-)
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Kazan 1-1, lele.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Ja ladno igram x pp na Genk a ova mi ukuca 1 na Genk. Inace kad god mi pogrijese tiket nikad ga ne mijenjam :-)
ne znam ni ja kako funkcionise.
sad sam primijetio tu opciju.
ono sto sam vidio je to da ti dozvoljavaju da zakljucis opkladu na (odprilike) polovinu od potencijalnog dobitka.
znam samo da mi nijesu dozvolili da zakljucim nakon sto je ovaj raspali rubin primio gol.
do tog trenutka mi je nudjena ta opcija...
Kakav je trulež ova Evroliga. Sve ovo treba na manje, i eto para.
Vidi Zvijezde raspale. Pi...
Po***** se po sred Sevile.
Igrao makabija na hendikep 2.5
Ozbiljno, đe da se pregasim?!
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
igracima sevilje sve najgore u zivotu.hvala
Eo pogledajte sto je ova raspala Euroliga.. Z.Gora gubi 17 od Unicaje kuci a dobijaju Olimpijakosa za malo u goste + dobili Bajerna u goste..a maxe..Svako kolo sve obrnuto
MAMICA ZA KRALJA BALKANA
Mamicu ti si najveci kralj, namjestas 2/1 kad ti se dize, ne mogu ti nista ni navijaci ni savez hrvatske, ni Fifa ni Uefa, boli tebe qurac za sve njih, svaka ti cast, barem kad namjestas namjestas najbolje 2/1 kvota 30. MAMICU PROFESORE DOKTORE
alkmar 1
rapid 1
lion 1
chernomorec 1
POSRANI WIGAN !
ima li na bet nekih namjestenih utakmica da se igra, kao navlakuse, ja bzv igrao neku brazilsku ligu kosarku online, da domacin da vise od 88 poena, a postigao 86 poena 3 minuta pred kraj i do kraja ni kos, znaci pukao je online i hendikep i to, gledam na live score te utakmice nema, cak ne postoje ti timovi, slicno mi se u tenisu desavalo.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...6d2db86e395edb
drugara mojih,danas pili citav dan proslavljali dobitak od 1000 e od sinoc,dako se dotuku sjutra![]()
1908.
Stavih sad bezveze na merid da mi kompjuter sastavi tiker i sve dodje, kvota je 9 bila no ja nemah no 50 centi na racun za malera
[4/4]
9055 *** Academia UTM-Olimpia Balti
Ukupno Golova[2.5] Manje 1,70
9062 *** Maccabi Yafo K.-Hapoel Azor
Ukupno Golova[3.5] Manje 1,69
9056 *** Dinamo Auto-Zimbru
Ukupno Golova[2.5] Manje 1,64
9057 *** Milsami-CSCA Rapid
Ukupno Golova[5.5] Manje 1,90
postoje ti timovi naravno,samo bih te savjetovao da se klonis takvih meceva.sto se tice tenisa recimo,imas meceve nekih malo poznatih turnira a rezultate tesko mozes dje na internet nac.evo jednog sajta kojeg sam skoro nasao(vjerovatno ih ima jos)na kojem mozes naci te neke manje poznate meceve>sportsbet.com.au/
ja se kladim u meridian online,a ako si i ti tamo izbjegavaj ovo.za bet365 i ostale online kladionice ne znam
Za danas jedan brzi:
Empoli 1 1.85
Getafe 1 1.91
Siva vise u prvo 3.10
Marsille 0-2 1.80
Chateauroux 2-4 1.40
Nimes 2-4 1.40
Wolfsburg 3+ 1.60
kvota je 63.16e u Lob.Srecno svima![]()
Dizon x2 @1.39
Keln x2 @1.36
Wolsburg GG @1.60
Braga 1 @1.35
Twente 2 @180
Kapfenberg 1 @1.80
kv 13
Ad astra.
Viljareal 1
Caen 1
Empoli 1
Wolfsburg 3+
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks