View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
478. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.50%
  • idemo kao najbolji II direktno

113 23.64%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.34%
  • nema Crne Gore

122 25.52%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Fudbaler Crvene zvezde Marko Vešović je posle podnošenja zahteva za raskid ugovora sa crveno-belima izjavio da je karijeru prepustio svom menadžeru, Raji Božoviću.
    "Agent Rajo Božović vodi karijeru, njemu verujem 100 odsto, nadam se da će da izabere najbolje. Na klubu i njemu je da nađu kompromis.

jel ovaj Vesovic dobro sa glavom, kad 100% vjeruje Raju B.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Učinak Crnogoraca u inostranstvu

26. novembar 2013.

D
    nevne novine donose učinak crnogorskih fudbalera u inostranstvu.

GOLMANI

Boban BAJKOVIĆ (Crvena zvezda) - Dobra partija u visokoj pobjedi nad Slobodom (4:1). Bajko brani u dobroj formi.
    Miroslav VUJADINOVIĆ (Vlaznija) - Primio tri gola u teškom porazu od Fljamurtarija na strani - 3:1.
    Igor PAVLOVIĆ (Vardar) - Solidno je odradio zadatak na gostovanju protiv Bregalnice (1:1). Vardar je drugi, diše za vratom Rabontičkom.
    Bojan ZOGOVIĆ (Timok) - Fenomenalan u velikom trijumfu - Zogović je bio jedan od najboljih u duelu sa Inđijom (1:0).

ODBRANA

Stevan RELJIĆ (Vardar) - Konstantno dobar uz desnu aut liniju. Reljić je igrao cijeli meč u remiju sa Breglanicom (1:1).
    Stefan CICMIL (Spartak Subotica) - Opet je bio neprelazna prepreka za protivničke napadače - Cicmil zaradio žuti karton, pogodio prečku i na kraju se radovao pobjedi nad Radničkim iz Niša (1:0).
    Ilija RADOVIĆ (Spartak Subotica) - Iskusni defanzivac je stub odbrane Subotičana. Ilija zajedno sa Cicmilom čini neprobojan zid koji je bio fenomenalan u pobjedi nad Radničkim (1:0).
    Ivan ČARAPIĆ (Rabat Ajaks, Malta) - Igrao do posljednjeg sudijskog zvižduka u porazu od Valete (4:2).
    Ivan KECOJEVIĆ (Gazijantepspor) - Na terenu proveo 58 minuta. Gazijantep osvojio tri važna boda protiv Elazigspora (3:1). Naš reprezentativac dobio žuti karton.
    Saša BALIĆ (Metalurg Zaporožje) - Ustalio se na poziciji štopera. Balić je dobio žuti karton u remiju sa Zorijom (1:1) i igrao veoma dobro. Međutim, Metalurg čeka paklena borba za opstanak.
    Mijuško BOJOVIĆ (Vasland Beveren) - Mijuško igra, ali Vasland je u veoma slaboj formi. Stigao je novi poraz, ovoga puta od Genka (2:0) u gostima.
    Savo PAVIĆEVIĆ (Anortozis) - Naš reprezentativac i saigrači nijesu imali sreće - Savo je igrao cijelu utakmicu u remiju sa AEK-om (1:1). Anartozis je primio gol u 94. minutu.
    Vladimir VOLKOV (Partizan) - U meču koji će se dugo prepričavati zbog čudnih sudijskih odluka Volkov je odigrao cijeli meč. Brzonogi ljevak je bio dobar u pobjedi nad Voždovcem (1:0).
    Marko BAŠA (Lil) - Lil i jedan od najboljih reprezentativaca Crne Gore ne odustaju od borbe za titulu. Marko je igrao odlično u pobjedi nad Tuluzom (1:0).
    Milan JOVANOVIĆ (Lokomotiva Sofija) - Korektno odradio posao u gradskom derbiju. Jovanović je dobio žuti karton i poražen je kod kuće od Slavije iz Sofije (0:1).
    Stefan SAVIĆ (Fiorentina) - Podbacio zajedno sa cijelom ekipom. Stefan nije imao dobar dan u porazu od Udinezea (1:0).
    Žarko TOMAŠEVIĆ (Kortrijk) - Brzo se oporavio i opet bio u startnih jedanaest. Kortrijk je u gostima remizirao sa Leuvenom (1:1).
    Predrag FILIPOVIĆ (Alst) - Iskusni defanzivac je još jednom odigrao odličnu utakmicu, ali nije imao sreće da upiše pobjedu - Esel je "zakinuo" bod u gostima (0:0).
    Đorđe ĐIKANOVIĆ (Muaiter, Katar) - Novih devedeset minuta za stamenog štopera. Đikanović je ipak pretrpio poraz kod kuće od Al Karitijata (1:2). Jedan je od najboljih igrača u svom timu i vjerovatno će preći u neku jaču sredinu.

VEZNI RED

Veljko BATROVIĆ (Viđev Lođ) - Ušao u 60. minutu, ali nije uspio da napravi znatnu razliku. Viđev je pretrpio poraz od Zaviše (2:0).
    Mladen KAŠĆELAN (Arsenal Tula) - Forma defanzivnog veziste je sjajna, a to je iskoristio i Arsenal pobijedivši kod kuće Himik sa 1:0. Kašćelan i drugovi jure elitu Rusije.
    Janko TUMBASEVIĆ (Vojvodina) - Dobio žuti karton i igrao do 50. minuta u teškom porazu od Jagodine (3:0).
    Milorad PEKOVIĆ (Hanza) - Odličan u gostujućoj pobjedi nad Lajpcigom (1:2). Bez obzira na godine, Peković igra standardno.
    Elsad ZVEROTIĆ (Fulam) - Standardni reprezentativac Crne Gore je izborio mjesto u startnih jedanaest. Zverotić je igrao cijeli meč kao desni bek protiv Svonsija, ali Fulam ne može da krene - pretrpjeli su novi poraz (1:2).
    Miloš KRKOTIĆ (Dačija) - Nastavlja sa golgeterskom formom. Ofanzivni vezista je pogodio u lakoj pobjedi nad Olimpijom (4:1).
    Vladan SAVIĆ (Kečkemet) - Odigrao cijelu prvo poluvrijeme u remiju "ljubičastih" protiv Puškaša (2:2). Kečkemet će se ove godine očigledno boriti za opstanak.
    Marko VUKASOVIĆ (Kečkemet) - Centralni vezista je pružio još jednu korektnu partiju uz žuti karton protiv Puškaša (2:2).
    Luka TIODOROVIĆ (Lušnja) - Vratio se u prvi tim. Ofanzivni vezista je igrao cijelu utakmicu u porazu od Kukešija (1:0).
    Luka PETRIČEVIĆ (Jagodina) - Oporavio se i igrao je 15 minuta u ubjedljivoj pobjedi nad Vojvodinom (3:0). Očekuje se veća minutaža.
    Asmir KAJEVIĆ (Cirih) - Ušao je u 85. minutu, a to nije bilo dovoljno da nešto više prikaže. Ipak, Cirih je pobijedio Sion (4:1).
    Marko RAIČEVIĆ (Napredok) - Po veoma teškom terenu Raičević je igrao cijelu utakmicu u remiju bez golova protiv Gostivara (0:0).
    Bojan SANKOVIĆ (Ujpešt) - Dobio solidnu šansu u vidu pola sata protiv Pape. Sanković je dobro odradio posao, a tim je uspio da savlada Papu (4:2). Dobio je žuti karton.
    Marko VUKČEVIĆ (Olimpija) - "Zmajevi" igraju sve bolje, a samim tim i naš mladi reprezentativac. Olimpija je pobijedila Zavrč (3:1), a Marko je igrao cijeli meč.

NAPAD

Srđan AJKOVIĆ (BSK Borča) - Zamijenjen u 86. minutu protiv Doline Padina. BSK je pobijedio 3:2, a Ajković je učestvovao kod golova.
    Bojan BOŽOVIĆ (Bežanija) - Nije uspio da zatrese mrežu u duelu sa Teleoptikom (0:0). Imao je šanse, ali na kraju, mreže su mirovale.
    Mirko VUČINIĆ (Juventus) - Kapiten Crne Gore se oporavio i ušao protiv Livorna desetak minuta. "Stara dama" je slavila sa 2:0, a sada očekujemo nove blistave partije Vučinića.
    Dejan DAMJANOVIĆ (Seul) - Naravno, sjajni Boske je opet blistao! Damjanović je u pobjedi nad Busanom (3:2) postigao dva gola.
    Dženan RADONČIĆ (Šimicu) - Igrao je 83 minuta u trijumfu Šimicua nad Omiom (1:0). Radončić i družina drže sredinu tabele dva kola prije kraja šampionata.
    Radomir ĐALOVIĆ (Sepahan) - Mogao je mnogo bolje u remiju sa Naftom (2:2). Đalović je zamijenjen u 55. minutu.
    Luka ĐORĐEVIĆ (Tvente) - Ušao je tri minuta - Tvente je bez većih problema pobijedio Nac Bredu (5:2). Luka i drugovi se bore za sami vrh tabele.
    Žarko KORAĆ (Hapoel Haifa) - Nekadašnji napadač Zete je opet bio glavni lik u svom timu. Korać je pogodio za vođstvo protiv lidera Makabija iz Tel Aviva, ali u nastavku je odbrana popustila i stigao je poraz od 3:1.
    Darko PAVIĆEVIĆ (Zalegeršeg) - Nastavlja da buši protivničke mreže. Darko je u 60. minutu pogodio protiv SZTK-a i na kraju se radovao pobjedi od 4:2.
    Radislav SEKULIĆ (Čukarički) - Onoliko koliko je igrao nije imao vremena da zaprijeti Novom Pazaru (1:1). Sekulić je dobio šansu u 90. minutu.
    Đorđe Krkeljić (Napredok) - Uslovi za igru su bili nemogući, pa samim tim Krkeljić nije imao priliku da zatrese mrežu - zamijenjen je u 75. minutu protiv Gostivara - 0:0.

http://dnevne.me
    http://portalanalitika.me/sport/fudb...u-inostranstvu
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

MLADI FUDBALER BUDUĆNOSTI NA PRAGU ODLASKA U HOLANDIJU

Cmiljanić blizu PSV-a

Mladi fudbaler Budućnosti Boris Cmiljanić od juna naredne godine igraće u dresu PSV-a, saznaje „Dan”. Sedamnaestogodišnji napadač nedavno je boravio u Ajndhovenu, gdje je zadovoljio stručni štab ekipe sa „Filips arene”, koji su se nakon toga dogovorili sa njime, ali i sa podgoričkim klubom.
    Cmiljanić je tokom boravka u Ajndhovenu obavio i ljekarske preglede, a realizacija transfera odložena je za jun, jer FIFA propisi ne dozvoljavaju da igrači pređu iz jedne u drugu zemlju dok fudbaler ne napuni 18 godina.
    Inače, Cmiljanić je bio kadetski a sada je omladinski reprezentativac Crne Gore.

http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika...0blizu%20PSV-a

Dobro, sa situacijom smo manje-više upoznati. Prije ravno godinu dana je bio na probi u PSV-u, a u međuvremenu su ga pratili skauti tog kluba. Interesantno je da sad u Budućnosti više ne igra napadača već dijeli minutažu za mjesto lijevog bočnog sa Andrijom Vukčevićem koji je počeo karijeru kao lijevi bek. Biće interesantno kako će se razvijati njegova karijera, odnosno koju će poziciju igrati.

Kad sam već kod omladinskih reprezentativaca, koga interesuje sjutra je utakmica UEFA Youth League između PSG-a i Olympiakosa za koji nastupa naš Marko Janković. Utakmica počinje u 14:30, a mislim da postoji i youtube kanal, pa ko voli…
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

samo ne znam sto bajkovica i dalje racunaju kao crnogorca

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Fudbaler Crvene zvezde Marko Vešović je posle podnošenja zahteva za raskid ugovora sa crveno-belima izjavio da je karijeru prepustio svom menadžeru, Raji Božoviću.
    "Agent Rajo Božović vodi karijeru, njemu verujem 100 odsto, nadam se da će da izabere najbolje. Na klubu i njemu je da nađu kompromis.

jel ovaj Vesovic dobro sa glavom, kad 100% vjeruje Raju B.
    Izgleda da se malo što on tu pita. Ovđe ima nešto opširnije

Božović: Nije Marko izdajica, već Džajić i Stojadinović

Dugogodišnji prvi čovjek Zete Radojica-Rajo Božović u izjavi za srpski poral Mocartsport izjavio je da Crvena zvezda u ovom trenutku duguje crnogorskom reprezentativcu Marku Vešoviću više od 100 hiljada eura. Vešović je, zbog toga, juče tražio raskid ugovora sa „crveno-bijelima“...
    Božović, koji je menadžer Vešoviću, osuo je pravu paljbu na čelnike Zvezde, predsjednika Dragana Džajića, potpredsjednika Nebojšu Čovića i sportskog direktora Zorana Stojadinovića.
    "Prvo moram da kažem sljedeće: oni koji Marka proglašavaju za izdajicom treba da se stide. Oni su prave izdajice, makar to pričali predsjednik Džajić ili sportski direktor Stojadinović. Zbog toga želim da naglasim da sam tokom ljeta imao sastanak sa gospodinom Čovićem. On i njegovi saradnici su mi obećali da će Marku isplatiti 160.000 eura, ali dobio je samo tranšu od 100.000", rezigniranim glasom priča Božović.
    Božoviću nije bilo potrebno postavljati pitanja.
    "Od ostataka naravno nije bilo ništa. Ali, mi smo i pored toga odlučili da ne podnesemo zahtjev za raskid ugovora. Vjerovali smo u taj dogovor, a oni su nas jeftino obmanuli. Trenutno Zvezda Marku duguje više od 100.000 eura, od ljeta je dobio samo neku siću. I sad vi meni recite ko je tu izdajnik".
    Zvezda je Vešovića planirala da proda na zimu, i dobije obeštećenje za njega, što nagovijestio i sportski direktor Stojadinović.
    "Tada, još ljetos, Čović mi je rekao da će Marko biti prodat na zimu. Ali preko laži drugi put nismo mogli da pređemo. Navikao sam da poslujem po jasnim principima, a oni su prekršili napismen dogovor. Vešović je mnogo dao Zvezdi, isto tako i klub je dao njemu mnogo, afirmisao ga... Možda mogu da im dam još jednu šansu, ali sve ovo mi ne uliva povjerenje. Prvo, doveli su igrača na Markovoj poziciji, a da me nisu pitali", ističe Božović.
    Božović kaže da ga sa Vešovićem na veže čisto poslovni odnos.
    "Ma ne. Ja sam mu više od menadžera. On radi šta mu ja kažem, njegov otac je bio trener u mom klubu. Moram da vodim računa o njegovim egzistencijalnim problemima, jer dečku nije lako. Od avgusta je dobio tek neku siću".
    Na kraju razgovora Božović otkrio da odnosi između njega i rukovodstva Zvezde dugo nisu na željenom nivou.
    "Pored Marka duguju još jednom mom klijentu. Pogađate, riječ je o Kaduu. I to isto vrlo ozbiljnu sumu od oko 100.000 eura", zaključio je Božović.
    Vešović nije bio mnogo raspoložen da priča na ovu temu.
    "Ne želim da pričam o tome, ne želim da puno komentarišem, samo hoću da kažem da se ne pitam ništa o tome, imam svog agenta koji vodi moju karijeru. Na klubu i njemu je da nađu neki dogovor, ako se dogovor uopšte može naći. Moje je da treniram i da se maksimalno koncentrišem na teren", rekao je Vešović za Blicsport, i nastavio:
    "Tri i po godine sam u Zvezdi, pošteno ginem za ovaj grb, pošteno se borim, to ću i nastaviti da radim. Sve ostalo što se bude dešavalo - saznaćete na vrijeme".
    Na pitanje Blicsporta da li on to ne želi da ode iz kluba, Vešović je odgovorio da o tome ne želi javno da priča:
    "Agent Rajo Božović vodi karijeru, njemu vjerujem 100 odsto, nadam se da će da izabere najbolje. Na klubu i njemu je da nađu kompromis. Molim vas da me ne pritiskate, dosta sam vam rekao, i više nego što je trebalo", rekao je Vešović, dodavši da se u potpunosti oporavio od povrede.

http://vijesti.me/sport/bozovic-nije...-clanak-162677
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Izgleda da se malo što on tu pita. Ovđe ima nešto opširnije

http://vijesti.me/sport/bozovic-nije...-clanak-162677
    kad smo kod Zvezde izgleda da puca po savovima, i Kasalica trazi raskid ugovora.
    a po meni da Vesovic nea neku dobru ponudu ne bi ovo urado. bice rajo ugovorio nesto pa ce vise para uzeti ako su papiri cisti, ne mora se klubu nista platiti pa je i za pregovore lakse.
    mislim da bi on mogao(Vesovic) lijepo da napreduje u neki malo jaci klub a i igra na poziciji dje nam je potreban.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samo ne znam sto bajkovica i dalje racunaju kao crnogorca
    A ono, on veli da jes'. Al' mu opet nešto draže da igra za Srbiju, makar i za tzv novinarsku ekipu.
    Što se Vešovića tiče, mislim da mu je realno došlo vrijeme da ide iz Zvezde, a koliko vidim navijači uveliko slave što će ga ispratiti, a ne bi bio ni prvi ni posljednji koji je označen kao nikakav igrač a da kasnije napravi solidnu karijeru. I uostalom otići će iz Zvezde isto kako je i došao - za dž. Kosmička pravda, pa to ti je...
    Last edited by Socrates; 27-11-13 at 11:40.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    A ono, on veli da jes'. Al' mu opet nešto draže da igra za Srbiju, makar i za tzv novinarsku ekipu.
    Što se Vešovića tiče, mislim da mu je realno došlo vrijeme da ide iz Zvezde, a koliko vidim navijači uveliko slave što će ga ispratiti, a ne bi bio ni prvi ni posljednji koji je označen kao nikakav igrač a da kasnije napravi solidnu karijeru. I uostalom otići će iz Zvezde isto kako je i došao - za dž. Kosmička pravda, pa to ti je...
    sto se tice kosmicke pravde smetnuh to sa uma i mislim da su sada iz Buducnosti ono sami za sebe na Zvezdinu adresu rekli : e tako vam i treba kad kad nam niste htjeli nista platiti. ne znam momka pa mozda i grijesim ali mi djeluje miran i korektan, bar nije bilo nekih ispada po novina ni kad nije igrao u CZ, ni kada ga nisu zvali u reprezentaciju a zasluzivao je prije mnogih. uvijek je cutao, ili su mu komentari bili tipa: volio bi da me zovu i sl.
    a sto se Bajketa tice, ne kazem da nije crnogorac, ali fudbalski crnogorac definitivno nije. a ovi spiskovi sto daju ko dje igra od nasih po meni a mislim da ne grijesim su reprezentativci i potencionalni reprezentativci. a on ne spada u ni jednu od te dvije kategorije posto je izjavio da nikada ne bi igrao za Cg i da ceka poziv Srbije i samo ga to zanima.

Što se Bajkovićevog odnosa prema Srbiji tiče, verujem da se o njemu dovoljno zna. On je odbio poziv svoje matične reprezentacije – Crne Gore – jer smatra da je Srbija njegova reprezentacija
    A, Crna Gora?

“Ništa Crna Gora! To je završena priča. Naravno, tamo sam rođen. Cetinje je moj grad i najsrećniji sam čovek na svetu kad tamo odem. Dole su mi porodica i prijatelji. Ali, Crvena zvezda i Srbija su mi dali sve u karijeri. Ovde sam 15 godina, ovde sam postao golman i čovek. Osećam se kao da sam se rodio ovde. Srbija me stvorila i u tom sportskom smislu nemam dilemu za koga moje srce kuca i čiji dres hoću da nosim. Ne gubim nadu. Kad može Vajdenfeler, što ne bih i ja”, kaže Bajković uz osmeh.
    Last edited by lepetanac; 27-11-13 at 12:02.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

kad smo kod Zvezde izgleda da puca po savovima, i Kasalica trazi raskid ugovora.
    a po meni da Vesovic nea neku dobru ponudu ne bi ovo urado. bice rajo ugovorio nesto pa ce vise para uzeti ako su papiri cisti, ne mora se klubu nista platiti pa je i za pregovore lakse.
    mislim da bi on mogao(Vesovic) lijepo da napreduje u neki malo jaci klub a i igra na poziciji dje nam je potreban.
    Neophodno je da igra kako bi napredovao. Savo ne može dovijeka, a Savić nam je potrebniji u sredini odbrane i jasno je da nam je Vešović u dobroj formi prijeko potreban. Gojačanin iz U21 selekcije je još uvijek daleko od kvaliteta za A rerezentaciju i za to će trebati jedno dvije godine konstantog napretka i igranja, a na dobrom je putu.

Ponavljam odbranu prošle generacije U21 s kojom je Dulence prošao kao i uvijek (s tim što Vešović nije igrao beka)

Marko Vešović (Crvena Zvezda, Srbija) - Žarko Tomašević (Kortrijk, Belgija) - Stefan Savić (Fiorentina, Italija) - Saša Balić (Metalurg Zaporožja, Ukrajina)

Svi standardni u svojim klubovima. Doduše, hendikepirani jer su odavde. Bolje je iz uvoza.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a sto se Bajketa tice, ne kazem da nije crnogorac, ali fudbalski crnogorac definitivno nije. a ovi spiskovi sto daju ko dje igra od nasih po meni a mislim da ne grijesim su reprezentativci i potencionalni reprezentativci. a on ne spada u ni jednu od te dvije kategorije posto je izjavio da nikada ne bi igrao za Cg i da ceka poziv Srbije i samo ga to zanima.
    Ma slažem se potpuno, nego je moj komentar bio malčice ironičan. Sto puta bih ga više cijenio da je rekao da je Srbin i da mu je zato želja da igra za Srbiju, a ne ovako. On je za Beograd otišao sa 18 godina, a možeš misliti na šta bi ličile reprezentacije danas kada bi se svi globalno pridržavali Bajkovićeve logike : Mesi bi igrao za Španiju, Ronaldo za Englesku, Ibrahimović za Holandiju itd... ali s obzirom da je Bajković duži niz godina bio češći gost u žutoj štampi nego sportskim novinama, ništa me ne čudi. A i nije mi pretjerano žao što ne igra za nas, iskreno. Ok, lažem. Ne žalim ni najmanje.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

shvatio sam ja ironiju ali me toliko nervira taj stav pa cak ni salu ne mogu dozivjeti kao salu iako znam da jeste.
    a ne treba ici dalje sto se tice imena , samo reci Stevan Jovetic.
    pola sata prije meca sa Madjarima Terzic ga je zvao sa recenicom "jos ti nije kasno da se predomislis". a zna se sa koliko je godina otisao u Partizan i koliko mu je to znacilo za karijeru.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bajkovic mi se prilicno zgadio sa ovim izjavama u zadnje vrijeme. A vjerujem da ga nece zapinjat za njihovu reprezentaciju, realno imaju i boljih golmana.

Za Vesovica se nadam da ce poci u neki solidan klub jer on moze da igra za reprezentaciju, a znamo da smo deficitarni na bekovima. Mogli bi i Balica opet da zovnu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisu ništa mašili, on je i Branko Brnović i Duško Vlaisavljević i Momir Djurdjevac ako treba.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Opet tesko za omladince

Crna Gora sa Engleskom, Škotskom i Ukrajinom

Edit: Omladinci rodjeni '96 i kasnije...

U19: Ruminija, Gruzija i Kipar u grupi sa "sokolima"

Omladinska reprezentacija, sastavljena od igrača rođenih 1996. godine i kasnije, boriće se sa selekcijama Rumunije, Gruzije i Kipra u grupi 11 za plasman na U19 Evropsko prvenstvo koje se 2015. godine igra u Grčkoj, odlučeno je na žrijebu koji je danas odžan u Nionu.

Domaćinstvo turnira 11 kvalifikacione grupe povjereno je Gruziji.

Naša omladinska selekcija ostvarila je zapažene rezultate u dosadašnjim nastupima u kvalifikacijama za U19 Evropsko prvenstvo. Omladinska reprezentacija sastavljena od igrača rođenih 1995. godine i kasnije učestvovaće na turniru elitne runde u Engleskoj, što će biti četvrti put da omladinska reprezentacija učestvuje na turniru elitne runde.

Plasman u elitnu rundu kvalifikacija izboriće povjednici i drugoplasirane ekipe iz svih kvalifikacionih grupa, kao i najbolja trećeplasirana selekcija.
    Last edited by filip__pg; 28-11-13 at 18:17.

Thanks Thanks Given 
    9,451
    Thanks Thanks Received 
    6,893
    Thanked in
    2,711 Posts

Bajkovic je rupa od golmana koja slavi kad nesto odbrani.

Sent from my GGR Sonic Next Gen using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Balić igrao štopera na zadnjem meču i toliko dobro odigrao da niko nije vjerovao. Ušao u tim kola ukrajinske lige.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    1,727
    Thanks Thanks Received 
    1,286
    Thanked in
    857 Posts

Boskovic i Beciraj dali po gol u EL, Bakic igra
    ps. i evo zamijenjen na poluvrijeme koliko je dobro igrao
    Last edited by Tripleta; 28-11-13 at 21:07.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Balić igrao štopera na zadnjem meču i toliko dobro odigrao da niko nije vjerovao. Ušao u tim kola ukrajinske lige.
    Ništa to. Da se zove npr Žika Nedeljković, da nema ni porodične ni fudbalske veze sa Crnom Gorom, da je ispodprosječan igrač, pa da čovjek i razmisli. Ču'š mene "razmisli"? U reprezentaciju odma' dok se ne predomisli! Našli su ljudi tamo iz nekog Kotora ili Pljevalja da budu standardni u klubovima iz solidnih liga. Što, da neće oni u reprezentaciju? E oće šipak.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dvostruki strijelac za Budućnost bio je selektor
    Crne Gore Branko Brnović, dok su pogotke za
    Slobodu postigli Rovčanin i Drulović.

Osta brna jos 6 god

Sent from my LG-MS870 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

nije ni cudo sto Djordjevic ne mrci u Twente, evo su prvi poslije loseg starta sada razbijaju. pa valjda tim koji dobija nece mjenjati.
    steta za njega, mada ja i dalje mislim da je to prava liga za njega samo da krene da igra vise od 5 minuta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zverotic odigrao juce cijeli meč za Fulam,izgubili su 1-2

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

PITANJE
    procitah odje raznih stvari, okle vama te informacije da je neko zvao Bajka za CG da igra?
    da je terzic zvao jovetu pola sata pred mec sa madjarima?
    o cemu vi pricate momci?
    sto se tice U21 to bi najbolje bilo trenera mac pa onda neka neko radi sa njima kako treba
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    67 Posts

Ljorente je ušao u formu pa Vučinić nije ni ulazio u igru a bijaše ekspert za Udineze. Ne miriše na dobro.
    Smor bi mi bilo da ga trse u kakvi Fenerbahče. Gazzetta malo malo pa najavljuje tako nešto.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Ljorente je ušao u formu pa Vučinić nije ni ulazio u igru a bijaše ekspert za Udineze. Ne miriše na dobro.
    Smor bi mi bilo da ga trse u kakvi Fenerbahče. Gazzetta malo malo pa najavljuje tako nešto.
    Ma gluposti. Tako su i za Ljorentea pisali kad ga nije zaigrava ljetos. Moraju nešto piskarat.

Page 1501 of 2256 FirstFirst ... 50110011401145114911497149814991500150115021503150415051511155116012001 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (2 members and 7 guests)

1. Clubbin',
  2. rebel