Jesu vece sanse da na utakmici pane crveni karton ili bude penal? neko vase misljenje ili ako postoji neka statistika koja govori o tome... ?
Ja sam probao Galata x2.. Ne vjerujem da momci primaju 4 gola sa igracem vise i to Real bez Ronalda..Bitno je da kad ja igram na Leverkusen-Bayern 2 dodje 1:1 a kad igram nocas 1x na Lever. momci prime 5 golova..Ovo ostalo ocekivano. Anderleht najveci sljam LS (11 golova primljenih kuci pa to se ne bi Decicu desilo). Sledece kolo igrajte da se Juveu svira penal..4 penala svirana u zadnja 3 meca u LS
Sramota me sto ne dobih makar 1000 nocas.
Shakhtar 1
Benfika 2
City P2+
PSG 2-4
Real 1+ 2 +
Juve 3+
Konacno !
I NBA me razocara... Dosta je bilo.![]()
Last edited by miha; 28-11-13 at 04:48.
1153375270503 Keš Račun ------------------------------------------ [3/3] 0474 28-11 01:30:00 Brooklyn Nets-LA Laker Hendikep(-2.5) H2 1,76 0491 28-11 02:00:00 Houston-Atlanta Poena na mecu i Pob 1[206.5] 1&-P 2,50 9001 *** Charlotte-Indiana Hendikep(6.5) H2 1,76 ------------------------------------------ Uplata: 10,00 ------------------------------------------ Maks. isplata: 77,44 Min. isplata: 77,44 Br. kombinacija: 1 ------------------------------------------ 28-11 01:07
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Ja nađem vrijeme kad mi muka da odem do kladže, kad već zakasnih na bet da uplatim. Majku mi ***** nesretnu. Šta god da sam zamislio dobio bi aaaaaaaaaaaaaa
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Tiket:
Lyon 1-1 3.50
AZ Alkmaar 1-1 2.15
Lazio 2-2 2.95
Swansea PX 2.05
Genk vise u prvo 3.10
kvota je 141.07e u Lob.Srecno svima![]()
Može li mi ko reći više o Bonus offers na bet365
I znam da danas je danas
Anzhi 1
Lyon 1
Chernomorec 1
amin
Dinamo Kijev 2
Liberec 1
Rapid 1
Černomorec 1
Vigan 1
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
ČERNOMOREC-DINAMO ZAGREB
Dinamo je poslednji u grupi,dok je domaćima pobeda potrebna..gosti nemaju motiva i odlaze na ovo gostovanje sa maltene drugom postavom..evo igrača koji neće igrati za dinamo..---Junior Fernandes Soudani (topscorer 7g), Simunic ( def.12), Leko (midf.6+4), Brozovic (midf.8+2 2g), Cop (joint second scorer 5g) and strat from first minute players as Rukavina (striker 3+3 1g), Halilovic (midf.4+5), Beqiraj (striker 4+4 2g), Pamic (midf.5+5)..sa druge strane verovatno ni domaći neće igrati u najjačem sastavu jer ih očekuje bitan meč u prvenstvu sa šahtjorom,ali ovakav dinamo mislim da nema šta da traži u ovom meču...TIP 1
Ne bih ja stavljao pare na Anži i Lion, nesretne ekipe.
I znam da danas je danas
Rubin h1 isto moze doc... ili kec barem min !
LYON-BETIS
LION je u prošlom kolu igrao sa rezervama u Rijeci,i odigrao nerešeno 1:1,a danas igraju sa najjačim sastavom,pred svojim navijačima i sigurno je da će juriti pobedu jer još nisu obezbedili učešće u narednoj rundi..sa druge strane betis je nezainteresovan za ovo takmičenje jer im je liga prioritet a tamo su zadnji na tabeli i danas će izaći sa kombinovanom postavom..evo igrača koji sigurno neće igrati..--- Juan Carlos(mf 7/0), Matilla(mf 12/0), best striker R. Castro(att 2/1 ,long term injured), Amaya(df 10/0), Molina(att 14/5 top scorer), B. Rodriguez(att 3/0), Perquis(df 5/0), Vadillo(mf 10/0) .....Sa svim ovim izostancima,lion bi trebao lagano da slavi..TIP 1
Tako je već bolje.
A zašto Anži, kad se raspada?
I znam da danas je danas
A cisto zbog vremenskih neprilika i prilika,strujanja cestica kroz vazduh i atmosferskog pritiskaAl mozda ga mac pa stavit rubin ..
Chernomorets
Rubin
Sevilla
Lyon
Az Alkmaar
kvota 10
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks