Je li to nova pjesma Ace Lukasa?
Vjerovatno kod novih korisnika koji su popunili usmenu narudžbu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Lopov ukrao auto sa detetom na Voždovcu
http://www.mondo.rs/a637594/Info/Crn...-Vozdovcu.html
Who let the dogs out
Ma azilanti su radili i prije sa gumama...sada ljudi koji su ostali bez guma treba obilazit sve gumare...
TAKUMI
Vjeruj mi da je tako. Lopovi najvise operisu kad je kisa. Tad je najveci broj provala u gradu i kad je magla.to je vec raj za njih.
Uvjek pane po koja trafika kad je neko nevrijemex puta su majci pljackali trafiku kad je neki zestok pljusak a ovako kad je kijamet macke i misevi skupa spavaju
![]()
Послато са GT-I9100
Ma ti mozes sa balkona, samo ti treba jedan AK47.
TAKUMI
Ja bi volio kod mene da svrate neku noć kad bude dobro kiša padala, doček bi im bio nesto poput ovog
![]()
Last edited by Director; 27-11-13 at 08:05.
Sa PG vremeplova:
![]()
od kad je ovo?
Prije je izbaceno, ne znam jel nocas "operisano".
IMa li idje ovih sigurnosnih da se kupe ?
Last edited by branee; 27-11-13 at 10:09.
probaj bolex
Nema ni bolex, ni castellana.
ne to je vec rizicno a i ak47 nije precizan za takve stvari sem da opalis koji radi prepada.. ali lr22 ili vazdusna sto imam koja ima brzinu dijabole preko 400ms sa posebnom dijabolomkako bi ga u shaku zvekno da zaboravi sa njom kradju jedno mjesec dok se ne oporavi a i nikad vise tu da dodje. i sto je najgore da nikad ne sazna ko ga je klepio..
nego bi mi gore bilo posle od stanara sto bi neko prijavio hitac jer u kasne sate kad prasne kao iz prave puske bi odjeknulo![]()
heehJa sam gume u Vujacica gume montirao, nemaju ni tamo, evo nema nidje tih srafova
![]()
Nemojte da se oslonite na sigurnosne...svaki je dolje za 30 sec.
TAKUMI
Mozes li nas neupucene prosvijetliti kako ?Ima neki univerzalni kljuc ili sto vec?
vili po pravilu svaki sigurnosni saraf ima onaj adapter iliti kod za otkljucavanje.. e sad po pravilu ne smije isti biti navoj ni na jedan ili npr da imas 10 kombinacija.. kod bmw imas 45 kodovoa, tj znaci raznih navoja na adapterima a ti kad uzimas biras, ocu sigurnosne za e39 sa kodom 33 npr
bas ovi lopovi imaju adaptere za sigurnosnevjerujem da imaju za neke mozda bas ove iz kastelane, ali ove sto narucis u bmw znam da sigurno nemaju jer kostaju od 50-80e set
![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 27-11-13 at 12:55.
TAKUMI
I sad ima strasna fora, ako vas zaustavi drot i trazi zimulje a vi nemate, samo kazete da su vam ukrali.
TAKUMI
Fabija, funkcioniše li to i na ovakve tipove sig. šarafa, koji nisu nazubljeni spolja?
![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks