sivi reno klio, predzadnji model mislim, ne razumijem se bas.
@ archi, imaju oni mozga i ovo je očigledno sve dobro proračunato čim su uzeli maha i ne boje se nikoga.
TAKUMI
sivi reno klio, predzadnji model mislim, ne razumijem se bas.
@ archi, imaju oni mozga i ovo je očigledno sve dobro proračunato čim su uzeli maha i ne boje se nikoga.
e pa aj vozi polako
:lolblue:
Stevan je uvijek imao najbolje forice![]()
Zvek sto se cini. A drzava po obicaju nista da preduzme po tom pitanju. Po***** se u sred nje.
Ovo je pretužno što se radi...
Katastrofa. Tuga od onih koji treba da nas stite od ovakve bagre.
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
ne moze se ovo sprijecit.. Sto biste da zivite u BG, dje je dnevni prosjek 6-8 ukradenih AUTA a ne tockova? Kako nac onoga sto ti je ukrao tocak? I da nadjes, kako dokazat da je bas to tvoj tocak, a takvih je 1000? Ne moze policajac 24/7 da bdi iznad tvog auta.. Zato i sluze dvorista i garaze..
Ja bih radije da mi ukradu auto jer je kasko osigurano, pa da mi osiguranje isplati finu sumu, nego točkove da mi skinu... Upadaju li točkovi pod full kasko kod osig. kuća, konkretno kod Save? To bi trebalo da se klasifikuje kao vandalski čin i da upada![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
ili ja, zbog zimskih guma od 100e, treba da rizikujem da mi ukradu tokove koje nidje u CG/SRB necu nac.. ne isplati mi se bas..
može li neko meni laiku pojasnit ponešto o sigurnosnim šarafima, na kom principu oni obezbjedjuju točak, koliko je sigurna ta zaštita, koliko koštaju, jesu li isti za svako auto i dje ih ima? na žalost, poslije svega zadnjih dana, moramo mislit o prevenciji, ovo se može svakome desit. nema svako dvorište i garažu.
e i još jedna stvar, pošto se često desi da auto završi ovako na asfalt, bez klocni, kakva tu šteta još nastaje, osim izgubljenih točkova?
nema neke stete, sem ako ga sa po metra u vazduh ne puste dolje, pa pane i lupi diskom ili necim na asfalt. Drugu su ukrali jedan tocak, i ostavili auto da stoji na dobos, nista se nije ostetilo..
ja nisam na sarafe, nego matice i brezone. Postoje li sigurnosne matice i dje i posto, zna li ko?
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
jos bi im trebalo da patroliraju naseljima oko auta, sa crkavicu od 250-300e.. Neces toga filma gledat
Evo i ovi sto su do sad ostali bez tockova, mogu se slobodno pozdravit sa njima..
Posao policije nije da $edi u stolice i kancelarije i da se javlja ne telefon nego su plaćeni od NAŠIH para da nas štite od ovakvih stvari i da ih rješavaju! Treba li da im molbe pišemo da rade SVOJ posao za koji su plaćeni mojim, tvojim, itd parama?
realno, da postoji patrola koja zaista patrolira po dijelovima grada, manje bi se ovoga činjelo. isto ko u američkim filmovima, koka kola na točenje, krofna, kafa i vataj krugove![]()
Posao im svakako nije da patroliraju po naseljima i sunjaju se i traze lopove.. To niko ne radi.. Za to postoje ljudi koje platis da ti cuvaju auto, kucu itd.. Kao lijepo onaj iz Granda.. Ima coeka, koji sjedi u auto citavu noc i gleda.. I tim autima nikad nece nista zafalit.. A policija da se setka dan/noc po gradu to zaboravi da ce se desit. Izadju po pozivu ako se desi kakva kradja ili sto, da obave uvidjaj, e onda im je posao da nadje pocinioca toga..
Jedino bi pametno bilo da stanari zgrade izdvoje po koji cent, i da policajac pazi taj jedan parking citavu noc, za bonus od jos 300e..
Ako policija neće da radi svoj posao, neka pošalju kućama te silne zaposlene u uniformama i fino olakšaju budžet i neka se da posao privatnim firmama koje će bit plaćene iz budžeta da rade posao obezbjedjenja kvartova koje bi nas možda sačuvale od ovakvih pojava.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks