Na kružni između Našeg Diskonta i Lakovića![]()
Na kružni između Našeg Diskonta i Lakovića![]()
Pv? :d
Mozda i nije PV, mozda je covjek samo htio da skrati, da ne vata citav krug.
Bronx u ulozi paparazza.![]()
Momku svaka slika dolazi sa Podgorickog Vremeplova, ka da mu placaju![]()
Bar zna da ubije dosadu
Last edited by rain_wind_storm; 25-11-13 at 16:53.
ovome je oprosteno, vozi osmicu
Eto tako, ajde ti si musko, slikaj onoga Nk mercedesa tu koji je vazda, ali bas vazda namjerno parkiran na dva mjesta. Mene je strah, da mi dzudista ne izleti iz one kafane i pljusti mi jednu![]()
iz daljine zumiraj![]()
A sto coce da zumira? Zaljubila se u njega bas zbog toga mercedesa, jos je na NK tablice, uh, morala sam ga slikat! Da neces da stanes i ti pored njega, da se vidi tacno ko je taj ponosni degenerik?!
But if you never try, you'll never know..
Vidim izbacate redovno slike kad se neko parkira na dva parking mjesta. Dovoljno je da se jedan parkirao tako, i onda se neko parkira pored njega jer niđe drugo mjesta nema i zauzme takođe dva parking mjesta, ovaj prvi u međuvremenu ode a ovaj drugi ni kriv ni dužan bude ispljuvan na cdm forum![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Meni se to nerijetko dešava. Ja inače veoma pazim kako se parkiram. To bicno bude besprekorno i ostavim prostora podjednako sa desne i lijeve strane označene ali što mi vrijedi kad živim sa ovima koji su juče u Rožaje ili Plav parkirali po livadama a parking viđeli kad su se doselili....
Kolko degenerika na topik gospodi pomiluj...
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Fan kao lajker
Web Hosting, VPS Hosting, Kolokacija, Google Apps, Microsoft Exchange
www.victoriagroup.me
Ispred vrtica, da budu djeci primjer. Inace redovno se ovdje na trotoaru parkira, pa sve do raskrsnice.
![]()
Kada djeca znaju djevse treba parkirat, inace najgori nacin parkiranha, ni tamo ni ovamo
Web Hosting, VPS Hosting, Kolokacija, Google Apps, Microsoft Exchange
www.victoriagroup.me
axaxaxax
Snimio sam i video ali izbrisah greskom.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks