E ne znam, ja to ne vidim tako. A kako sivilo, pa ako je sta sivilo to je bmw sa narandzastom tablom koju nisu izmijenili od kako narandzasta postoji
Sent from my Nexus 4
Sate sate sate
Poznato je da se nas narod pali na razne lampice,ekrane,svijetlece table itd...
Valjda to podrazumjeva neku "raskos",moc...
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
Bmw je unustra isti od pamti vijeka,osim sto su dodali navigaciju,isto kao mercedes,od 190ke svaki je isti,dok kod audija to nije slucaj.Ma poredit audi sa ovim tranjama je presmijesno,bar sto se tice voznih karakteristika i unutrasnjosti,a o dizajnu je suvisno komentarisat
da, vozne karakteristike posebno...sa naglaskom na podupravljanje![]()
She is only here to annoy herself!
sto se tog pasata tice audi je i brzi i ljepsi i luksuzniji i kvaliteniji![]()
ne poznajem takve...ko voli pasate ne razmislja o drugom takodje i bmwjci... ako cemo realno pasatasi su komlexasi sjeverno od mioske a bmwjci juzno od mioske...obicno to sto voze su tranje...izuzecima kapa dolje sto vole to sto voze...
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
meni otac ima a4 b7, tvrdim da nema ruznije unutrasnjosti za auto 2007mo godiste, a da ne pricam o tome sta je sve popucalo i izlizalo se vremenom (toliko o kvalitetu izrade), a inace auto je iz rokspeda, da ne budu posle price ''pitanje koliko je to preslo'' i ''vracana kilometraza''
Last edited by AvAtAr_Nk; 24-11-13 at 16:59.
Za audi se moze rec da je dobar auto to ne osporavam, ali da kazes za bmw i merc da su tranje nevjerovatno mi je bas bas! Ti vozis audia i pricas po forumu kako nema preko njega, da su najljepsi, najkvalitetniji, da imaju najbolje vozne karakteristike o.OSto si to vozio sve od auta pa to mozes da kazes? Ne sprdaj se bre, pusti testove i matrake..
Ne pricaj gluposti, kakva crna raskos, meni je tabla na audi jednostavno ljepsa, volim crvenu, plavu boju i to je to. Na bmw mrtvog ona retro tabla koju nisu mijenjali od cek cek NIKAD, iste mrtve boje, alo kome se svidja ona narandzasta boja sa sivom onom pozadinom pih, i one kazaljke kao od zidnog sata. Toliko o tome
Sent from my Nexus 4
Sate sate sate
Kakvi su underground fanovi audija, sa sve skorpijama i tribalima preko kola. E pa sprdnja.
But if you never try, you'll never know..
Tribale obicno nose ponosni geyevi opel vozila
Johne brate koje ti auto voziš ? Viđeh na prodaju/oglase da prodaješ neke S4-ke od prije hrista...
Prodajem jedan,odnosno njega iskljucivo mijenjam,jer mi treba auto do posla i nazad,hmm od prije hrista?bas,al je zato kvalitetni bar x10 od tvojeg
Da,to vozi
Nemas ti para za njega,a i ne bih ga dao nekome ko ne pazi auto,kao npr ti
Misliš ? Realna vrijednost tih auta je možda jedno 100 eura po komadu, da ja prodam moj auto mogao bih znači četrdeset s4-ki da kupim, mada ne vidim svrhu tome.
Prvi, u pitanju su automobili koji nemaju vrijednost, ko hoće spotski auto kupuje nov s4; Drugo, koliko vidim, stranci su, dakle ne mogu se registrovati jer nisu euro3; Treće, za djelove nema interesovanje, zašto, niko ih više ne vozi.
I tako dolazimo do zaključka da si bacio pare.
Jole, ima li tvoj ESP?
TAKUMI
Hahahahah kako me slatko nasmija ahahah Daleko od toga da nemaju vrijednost,auto su izuzetno rijetka
drugo,slijep si,ovaj zadnji je stranac i zavrseni su mu papiri.
trece,ovo su kvalitetna auta ne kao kante koje ti vozis(zivo me interesuje koja budala moze da kupi auto posle tebe)i auta se rijetko kvare,a djelova ima da se kupi kolko oces ako znas dje treba da trazis.
Ali ti nisi kompetetnat da komentarises oko auta,osim o dijelu dje mozes da objasnis kako da se useres u svoje auto.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks