Moze li mi neko rec u Lob kladionice za ukupan broj koseva na kosarci racunaju li se produzeci?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moze li mi neko rec u Lob kladionice za ukupan broj koseva na kosarci racunaju li se produzeci?
Zna li ko sto je sa ovim napolijem, kasne evo 15min
Sent from my ajfon pet via Tetrapak
zasto imam osjecaj da ce Roda da preokrene
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
Ja svako kolo imam povjerenje u ovaj smrdljivi Anderleht i ovo nedje 6-7 put ove sezone da me bacaju za pare..Gube od Charleroi a imaju tim da se prosetaju kroz ovu Belgijsku ligu a oni vec 5 meceva izgubili ove sezone u ligi. Da ne pricamo o LS dje su nesto slicni San Marinu u kval.
Bet number Event Tip Odds Status Start time Result 7950168 Eintracht Frankfurt - FC Schalke 04 (Tip) 2 2.55 23.11.13 15:30 (0:2) 3:3 7950201 Hertha BSC Berlin - Bayer 04 Leverkusen (Tip) 2 2.60 23.11.13 15:30 (0:1) 0:1 7950211 Borussia Dortmund - FC Bayern München (Tip) 2 2.05 23.11.13 18:30 (0:0) 0:3
Ima li ko da zna racunaju li se produzeci za igru ukupno koseva u Lob?
Samo Verona smrdjiva...:hammer:
Singl Washington-New York 2 @ 2.2
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Milwaukee - Charlotte H1
Oba tima su igrala sinoc i izgubila. Milwaukee je igrao dobro u gostima protiv Filadelfije ali je ispustio vodjstvo od 10 razlike 2 minuta prije kraja,dozvolivsi Filadelfiji da izbori produzetak da bi na kraju izgubili 115-107. Inace Milwaukee nije dobio zadnjih 7 utakmica sto im je najveca serija izgubljenih utakmica u zadnjih 5 godina. Prosle godine su bili u playoff (ispali u prvoj rundi od Miami-ja) ali ove godine imaju dosta izmjenjen tim sa kojim tesko mogu da ponove uspjeh od prosle godine. Milwaukee je 15-1 kuci protiv Charlotte u istoriji i dobili su zadnjih 10 protiv njih, dajuci prosjecno 103.7 poena po mecu. Charlotte je izgubio 3 u zadnja 4 meca, dajuci samo 87 poena po mecu uz ocajan sut (39.2 %). Sinoc im se vratio krilni centar Al Jefferson i dao 9 poena uz 6 skokova ali im nije pomoglo. Licno ja izbjegavam utakmice dje igra Charlotte jer je to najnepridivija ekipa i zacudo igraju bolje na strani nego kuci. Mada kvota na Milwaukee je dobra i mali je hendikep tako da mislim da ce nastavit svoju tradiciju nocas jer realno kvalitetniji su nego Charlotte koji je zadnjih 2-3 godine zavrsavao sezonu kao najgora ekipa u ligi..
Miami - Orlando H1 , >
Dva tima su igrala jedni protiv drugih prije 2 dana u Orlandu i tada su sampioni lagano izasli na kraj sa inferornim Orlandom i dobili utakmicu 28 razlike (120-98). Opet je klupa Miami-ja odlicno odigrala kao i prva petorka jer svi osim jednog igraca u timu Miami-ja su dali barem poen. James je utakmicu zavrsio sa 21 poen ali sto je najvise zadivilo to jeste Miami-eva snaga u napadu i to bez Wade-a. Wade nije igrao drugu utakmicu zaredom (nije ni igrao prije toga protiv Atlante) ali to nije predstavljalo problem za sampione koju su u ta dva meca prebacili granicu od 100 poena. Wade bi nocas trebalo da se vrati posle preskakanja zadnja dva meca jer su iz tabora Miami-ja odlucili da ga odmore zbog njegovih problema sa koljenima. Njegova zamjena na poziciji dvojke, James Jones, igra odlicno. Dao je 17 poena protiv Orlanda (5-7 za tri poena). Domacini su dobili zadnjih 5 utakmica i 8 u zadnjih 9. Rangirani su 4-ti u ligi po poenima po utakmici i prvi po procentu suta. Ako nocas Wade bude igrao to ce biti dodatni problem za goste jer protiv njih Wade biljezi 28.1 poen po utakmici (igrao 32 utakmice protiv Orlanda u karijeri). Orlando je u ocajnoj formi, posebno u gostima dje su jos bez pobjede ove sezone (zadnja pobjeda u gostima je bila u Martu protiv New Orleans-a). Vucevic koji obicno igra dobro protiv Miami-ja je imao samo 6 poena i 6 skokova u zadnjem duelu, vecinom zbog problema sa faulovima. Ne vidim kako bi pecki gosti odje mogli da izbjegnu veliki poraz jer je svaki igrac Miami-ja u formi tako da ocekujem da im puca sa svih strana.
Houston - Minnesota >
Domacini dolaze posle razocaravajuceg poraza od Dalasa na strani u zadnjem mecu (123-120). Bili su na putu da dobiju svoju 4 utakmicu zaredom ali su dozvolili Dallas-u da se vrati u zadnjoj cetvrtini i zatvori utakmicu sa 9-1 serijom (Houston imao 18 poena prednosti u trecoj cetvrtini). Centar Dwight Howard je imao najbolju partiju u dresu Houstona sa 33 poena (12-16 sut). Domacini prvi u ligi po poenima po utakmici (109.7) dok je Minnesota rangirana treca (107.8 poena po utakmici). Minnesota dolazi posle sinocne odlicne partije protiv Brooklyn-a i pobjede (111-88) iza 17 poena i 14 skokova od strane Kevina Love-a. Minnesota ne bi trebalo previse da se muci protiv defanzive Houstona koja je ocajana ove sezone i dozvoljava 105.9 poena po mecu iako imaju Howard-a u ekipi koji je bio tri puta defanzivni igrac godine. Minnesota je izgubila zadnje tri utakmice u gostima, dozvolivsi pritom 110.0 poena po mecu u te tri utakmice. Ova dva tima igraju tradicionalno brzu kosarku sa dosta poena tako da ne vidim zasto bi nocas bilo drugacije. Bice zanimljivo gledati bitku pod kos Howard vs Love - Pekovic a ocekujem dobro sutersko vece od strane oba tima koji imaju dobar kvalitet na svim pozicijama
Denver - Dallas >
Nakon sto su izgubili dvije zaredom pred svojim navijacima, Denver konacno izgleda da pocinje da vrace formu kod kuce od prosle sezone. Nocas ako dobiju to ce biti peta pobjeda zaredom pred svojim navijacima. U zadnjem mecu su savladali Chicago 97-87 sa sjajnom igrom u odbrani, dozvolivsi Bulls-ima samo 14 poena u trecoj cetvrtini i 38.8 % sut u cijeloj utakmici. Sjajnom odbranom su uspjeli da se iskupe za ocajan sa linije slobodnih (12-22 protv Chicaga) ali i dalje ostaju jedna od najgorih ekipa sa linije slobodnih (samo 69 %). Dallas je dobio zadnje cetri, savladavsi Jutu u svojem zadnjem mecu (103-93). Centar Samuel Dalembert je igrao odlicno i postigao 18 poena (8-8 sut) zajedno sa 12 skokova. Gosti ce biti bez Brandana Wright-a koji je rezervni centar i jos nije igrao ove sezone. Dallas je posigao 113 poena po mecu u svoja zadnja dva meca dok tradicinalno postizu dosta poena kad gostuju Denveru. Domacini su dosta efikasni kod kuce tako da ocekujem nocas mec sa dosta brze kosarke i poena jer ni Dallas ni Denver nisu toliko dobri u defanzivi kao u ofanzivi (oba tima dozvoljavaju 100+ poena ove sezone).
Ostali picks:
Indiana - Philadelphia H1
Atlanta - Boston <
Washington - New York < , 2
Golden State - Portland < , 2
San Antonio H1
Ao ***** ti talijane mrtve pih pih pih
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Lose vrijeme danas hahahah
Dortmund gg me baci, pokrio bih se x2 na parmu
Nikad u subotu ne mogu dobit, mada su njemci i englezi + pariz bili banja... No mi penali vezemo do ponoci parove
Sent from my iPod touch using Forum Runner
Posle ovakvog sugavog dana,sjutra pare moraju doci
Probah za noćas još ovu NBA, pa da vidim Mihu na djelu.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Sapporo igrat da dobije sa dva razlike ili vise ,po mom misljenju sigurno
MEMENTO MORI
Ovo su neke vradzbine i statanisticke kletve ! Ne moze se dobit na lijepo nista,ni cent,sve neka muka... Strasno ,potresno... moram mijenjat ovo
Lambda
Ima li nade da ovaj Miami prebaci 201.5 ?... samo njih jos na tiket cekam, eo bas poce 4/4, total koseva 150
edit: 200 ... eeeeeeeeeeeeeee
Last edited by Shadow'91; 24-11-13 at 03:03.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Kakav užas! I Majami i Hjuston na manje došlo.
Previsoku granicu su postavili na Hjuston.
Dođe 2 na Portland.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
evo vi par predloga pa odaberite
NANTES - MONACO = GG
NICE - S. ETIENNE = GG
WERDER BREMA - MAINZ = OVER
M.CITY - TOTTENHAM = GG
BOLOGNA - INTER = 2
SASSUOLO - ATALANTA = GG
UDINESE - FIORENTINA = X2
PALERMO - LATINA = 1
UTRECHT - DEN HAAG = GG
WAALWIJK - FEYERNORD = GG
EAGLES - VITESSE = 2
GRONINGEN - ZWOLLE = 1X
RAYO VALLECANO - ESPANYOL = OVER
SEVILLA - BETIS = OVER
RAPID WIEN - SALZSBURG = OVER
LOKEREN - CLUB BRUGGE = OVER
AALST - DESSEL = GG
LOMMEL - TRUIDEN = OVER
AARHUS - Vestsjaelland = GG
COPENHAGEN - VIBORG = OVER
AUE - DUSSELDORF = OVER
MOLDE - ROSENBORG = GOL
LECHIA - RUCH = OVER
GORNIK - CHOJNICZANKA = OVER
ZNOJMO - SIGMA OLONOUC = GG
SLOVACKO - SLAVIA PRAGA = OVER
ASTRA - BOTOSANI = 1
DINAMO BUCAREST - GAZ METAN = OVER
HUELVA - EIBAR = OVER
TENERIFE - JAEN = GOL
PONFERRADINA - D. LA CORUNA = X2
AARAU - GRASSHOPPERS = OVER
LUZERN - ST GALLEN = GG
SERVETTE - BIEL = 1
TRABZONSPOR - Eskisehirspor = GOL
PAKS - FERENCVAROS = GOL
Od sad cu da gadjem kvote 3, 4 jer me ove ispod 1.5 samo bačaju..
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks