Probaj na ler ka onaj od Bara do Sozine.
Podjem ti ja u Voli (prije mjesec dana) i vidim prodaju kisobrane, 4,5 eura, bas dobar, seksi i sve. I uzeo ga...
Posle 2-3 dana ja po kisi u La Scalu, i ostavim kisobran kod ulaza, kad posle 2-3 sata nema mi kisobrana, neko je uzeo moj novi i ostavio svoj, stari, identican ali star ko' Grcka.
I koristio sam taj kisobran skoro mjesec dana, jes da je bio uzasan ali nemam para za novi.
Nocas posli sa frendom u Cheers, ostavio sam ga kod ulaza, i posle 2-3 sata nema ga.
Sad ne znam kako da idem do auta.![]()
TAKUMI
Probaj na ler ka onaj od Bara do Sozine.
E, cuo sam nesto, strasno.![]()
TAKUMI
Meni su opet obijali u nadi da mi klepe kasetofon koji nemam, jer su mi ga već jednom digli.
E pa svašta..
Meni su na Peugeotu zadnje "leptir" staklo otvorili i ostavili ga tako da mi se operu sicevi na ovu kišu
Mora da su nameračili sjedište za bebu koje imam jer ne vidim razlog što bi mi otvarali prozor a nema ništa vidljivo unutra osim sjedišta. Znači ne bih da se kunem ali koga bi ufatio, ne gine mu prelom ruku na par mjesta. To što se zadnjih mjesec i više čini širom Podgorice je jedna namrtvo iritirajuća situacija. I onda kad vidim ove smradurine saobraćajce pobio bih se sa njima iz čista mira. Pih gadluka od naše policije kojoj je jedini posao da nam mjeri dubinu šara na gumama i brzinu kretanja.
Pa ovo je logično..
Niko ih ne dira, zašto se onda na jednom parkingu zaustaviti na jedno auto...
Poslato sa fax mašine
Otkad prodah Golfa 3 počinuh.
Znaci rotkapne 3 puta,maglennke prednje dje god se parkiram...Na kraju sam kupio neke polovne polu raspale rotkapne,a maglenku novu naprijed zasarafio dugim sarafom.Rotkapne postedjene,a maglenke iskrljane sprjeda,valjda nije vidio saraf...stvarno smjesno...![]()
Kad su ti to uradili komso? Mene za sad srecom ne diraju kola stavio sam jos ima mjesec ipo sigurnosne sarafe na felme a unutra taman nemaju sta da ukradu sem sic za bebu.
Ali samo cekam i prije sam rekao nedje da mi se neko u kasne sate mota oko kola il nekih na parkingu. Roknucu ga malokalibarkom u guzicu ili ruku da makar zapamti tu noc dok je ziv.
A treba u kola imati onaj move detection senzor nije ono lose
Послато са GT-I9100
http://m.cdm.me/carouselconcept/prik....php?id=263407
Leci na kosti muriji dok nesto ne pocnu da preduzimaju!!!!
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Last edited by radza-madza; 24-11-13 at 10:51.
nisam izgleda dobro napisao jer pojedinima treba sve nacrtat. Da pojasnim:
Covjeka su pokrali u Bar i vracao se u Podgoricu. Pokrali su mu torbicu sa dokumentima, parama i iskapili mu gorivo. Posto Vam treba crtat u autu je ostalo goriva (toko da su uspjeli doc do tunela Sozine) i prosli su rampu od koje se spustao na ler (da bi ustedio to malo jada goriva sto mu je ostalo) dosli su kod skretanja za Sozinu u Virpazar (na ono veliko prosirenje dje je policija stalno ljeti). A nusam posao za gorivo jer je najbliza pumpa na 12-15km (jedna u Zetu druga u Sutomore).
Kucao sam s' telefona prosli i ovaj text pa ako sam proguta koje slovo il ako sam se lose izrazio ne zamjerite. Pozdrav Bronx-PG.
Zar ne radi benzinska u Virpazar?
Послато са GT-S7562 користећи Тапаток 2
kako god, dosta si ucinio toj familiji, posebno djeci. bravo, svaka cast!![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne sprdaj se. Evo mjesec dana haos što rade lopovi širom PG i nikom ništa. O kakvoj policiji pričaš? Ona ne postoji. Imaju samo sektor za punjenje budžeta a zove se "saobraćajna policija" koja će da ti podignutih obrva gleda šare na gumama ako si vozio propisno i bio vezan ...
sinoc iza robne u 12 neki gringosi poceli da skidaju sa trojke sofersajbu
Sinoc na parkingu izmedju Bloka 5 i Ruskih kula, poskidane antene sa vise od polovine parkiranih automobila. I ja sam imao tu srecu. Ne znam sto ce kome toliko antena.
Cuh da ove gume sto su skidali prodaju kao polovne a felne na otpad. Mozda bi policija (koje nema) trebala na to da obrati paznju.
Ne daj boze da snimim koga da mi se vrti oko auta sa nekim zlim namjerama, ne bi mu zuba ostalo u njusku.
Who let the dogs out
Treba im zica sto se cudite svi znamo kome..
Ovo je rezultat izbjeglica i policije koje nema, sve je gore i gore..
PROFIL VISE NIJE AKTIVAN!!!
Nije tačno da su izbjeglice samo problem. Ja sam prošle godine dok sam šetao svoju bebicu u kolica naletio na dva smrada narkomanska koja su u sred dana krala brojila u šahtama. Jedan je napolju bio, drugi unutra. Kada sam počeo da im vičem, ovaj je izašao iz šahte i mirno pričao kako je iz vodovoda. Komšija je prolazio pored mene nije ni stao da vidi o čemu se radi jer smo postali takvi ka narod. Imao sam nezgodnu situaciju jer sam imao bebu u kolicima i bio sam sam , oni su otišli praznih šaka kada sam krenuo policiju da zovem. Dakle, narkomani, udružene razne grupice azilanata i svakakva ološ haraju ovuda po starom. Ne pamtim da sam vidio patrolu policije ikad ovuda. Znači likovi ladno se fiksaju ispred zgrade u neki raspali auto prije neki dan, bez imalo frke.... Jednostavno ćemo počet ka u velike četvrti SAD-a da plaćamo sami obezbjedjenje naselja i ulica. Policija je zastiđe. Najjače je kada su mi prije neku godinu u sred dana obili auto i inspektor piše u izvjestaju Fiat Punto a vozio sam VW Polo i ja mu velim nije fiat a on se čudi i gleda 5 minuta znak pa tek ispravi..
Pa jasno je da nasa policija sluzi ISKLJUCIVO da pise saobracajne kazne.Za ostalo nisu sposobni(ma ni za ovo prvo no aj)
Ali je stvarno katastrofa sto se radi na stari zadnjih par godina...Znam dok sam radio kao sef u maxi na stari da sam cujao svakakvih stvari od potrosaca,a sad vidim da je to samo pjesma pri sto se sad radi...
E da mi je uhvatit barem jednog mangupa sto cini ova cuda kroz grad. Tata mi je juce nasao rezervoar otvoren, srecon, nisu uzeli vise od pola rezervoara (rakglaveisvihnajblizih)
But if you never try, you'll never know..
peticija da se potpisuje.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja sam za
Bez ikakve zajebancje, možda da se onome Skočku materijala malo pošalje, što neće neko po televiziji zagalamit, mrka kapa. I ne samo za krađe, nego za sve što se dešava mimo zakona, a nije dovoljno krupno da specijalci, u saradnji sa milion stranih tajnih službi, odreaguju. Obijanja kola, krađe šahti, razna narušavanja javnog reda i mira, divljanje, rončenje, drogiranje, žurkaisanje ispred zgrada (pogotovo ljeti)... A i inače sam htio da pitam ima li đe neka dobra bejzbolka da se kupi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ko god da je ima moju podrsku dok god ljudi ovako obiljezavaju.Cio grad prica kako azilanti i cigani kradu.Crnogorci su kulturni i vaspitani medju njima nema lopova.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks