Znači ne vjerujem...Ovo je onaj dio izviše parkinga đe se ljudi pentraju jer na parkingu ponekad nema mjesta naročito uveče...neosvijetljen...Sve sam se nešto nadao da neću baš ovaj parking vidjet u ovoj temi...a znam i zašto...
Za sve je ovo kriva sugava policija sto pusta takvu gamad! Nek ufate njih 2,3 I osude pa da vidis kako ce da se primire ostali!
Nego ovako necemo da se zamaramo necemo da se zamaramo pa se svako drugi na lopovluk bacio ruke im se osusile.
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Znači ne vjerujem...Ovo je onaj dio izviše parkinga đe se ljudi pentraju jer na parkingu ponekad nema mjesta naročito uveče...neosvijetljen...Sve sam se nešto nadao da neću baš ovaj parking vidjet u ovoj temi...a znam i zašto...
ni na klocne ga pascad nisu ostavila...
Ruke im se osusile
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
qqq a ljudi ovo ubit treba ako ga na licu mjesta zatekne coekk!
Nadam da mi se cijenjeni forumasi nece naljutit, uz ovu moju sliku sam jos par proslih dostavio urednistvu cdm.me Dobio sad obecanje da ce se navalit malo na kosti policiji da se vidi sta oni rade po ovom pitanju...sto se mene tice rat lopurdama smatram pocetim!
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Ovo je nerealno kolko su se okomili na tockove
Ja vam rekoh još prije, tek će da se skidaju, zimske gume - novi zakon, najebali smo![]()
Gledam slike,nevjerovatno,jada jadnoga...
Nema,cini mi se da kako ovo drustvo tone u nemastinu,ovakvih prizora ce biti sve vise.Sve me podsjeca na ratne 90-te,prvo kradje,obijacina na sve strane,droga,buvljaci po ulica,prezivljavanje od danas do sjutra...užas.Volio bi da se to ne ponovi nikome,narocito ne mojoj djeci,ako je vec moja mladost prosla u okruzunju punom jada...
Elem,nesto veselija istinita priča koja se desila jednom mom frendu:
Čovjek bančio u kafani,krenuo regularno kuci,otključo i upali Golfa 2,vozio do kuce,parkirao...Kad odjednom vidi da mu ispred nosa igra mala mečkica.Konta da nije imao nikakavih rekvizita po autu,vrati kola pred kafanu,nadje svoja i vrati se kući.Sjutra nam priča priču,mi poljegali od smjeha,sa onim svasta li se pjanom c'oeku neće desit !!!
Ps.Inace poucno koliko se lako Golfovi mogu obit...
Pozz...
ja mu garantovano pucam u koljena da bude invalid u kolica i da kune dan kad su ga noge povele u kradju....
Dajte ne serite, ovo su fotoshopovi 100%![]()
![]()
![]()
![]()
TAKUMI
danas oko 15h vracem se iz Bara i na skretanje kod sozine parkiran Citroen C3 sa upaljena 4 zmigavca. Stoji covjek sa zenom i djecom pored kola. Stajem da pitam treba li mu pomoc, kad mi covjek trazi 4-5l nafte jer su mu u Bar obili auto, pokrali torbicu sa dokumentima, telefonom i parama i iskapili svo gorivo koje je imao i da je na ler sisao od sozine. Htjedoh mu dat goriva al vozio sam benzincaa pored prolaze kola i niko ni da stane SRAMOTA.
auu![]()
Sto ne podje do pumpe?
nothing comes from violence and nothing ever could
mene zanima kako je mogao iz bara na ler do sozine
nothing comes from violence and nothing ever could
Pa pumpa je bas daleko,do zete nema ni jedna?a bgm dug je put da bi ga slepao do tamo jos po ovome vremenu...a mozda je stigao nekako do sozine i onda ga na ler/ugasenog odatle vozio,samo opet mi nije jasno kako je prosao drugi tunel?Il sam ja lose protumacio lokaciju auta?
http://www.vijesti.me/vijesti/podgor...-clanak-162147
Nemam rijeci...
NA stari su mom drugaru TUŽNU Golf DVOJKU koja je trula cijela i jedva na put stoji više puta obijali... Prvi put su ukrali kasetofon, poslije su opet obijali, i vidjeli da su se zeznuli.
Istom drugu (koji živi u zgradu) su ukrali ULAZNA VRATA OD zgrade (pretpostavlja se, da bi se prodala u željezo, jer su bila ona starog tipa).
Ajde, čovjek proda trulu dvojku i kupi Golf 3... Preko noći mu ukradu vezni lim i još nekih djelova s prednjeg kraja :lolblue:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks