Stvarno mi je zao samo sto nije doslo do scenarija iz ruskog, kineskog ili ukrajinskog parlamenta = masovna tuca, ka' ispred skoleDa vidim kako bi se bacali pred gospodara da ga zastite zivotima
![]()
a najjače da mu iz partije smije prnut neko![]()
Stvarno mi je zao samo sto nije doslo do scenarija iz ruskog, kineskog ili ukrajinskog parlamenta = masovna tuca, ka' ispred skoleDa vidim kako bi se bacali pred gospodara da ga zastite zivotima
![]()
Bojat se da se ovo ne shvati kao provokacija, pošto je čovjek hodajuća reklama za crnogorski jezik. Samo da ga po nadimku ne zovu, biće sve u redu.
Vidiš, nešto nisam toliko siguran u ovo boldovano. Da treba oni nekoga da ugaze ili upropaste, nije problem; kad je njihov život u pitanju - pa sve to uvlačenje i povijanje kičme motivisano je ličnim interesom. Može se podnijet da se, s vremena na vrijeme, dobije pokoja uz uši, ali to je sve u funkciji održanja pozicije. Da kojim čudom Milo sleti sa vlasti, viđeli bismo koliko bi se pred njega ljudi bacilo. Koliko god to neko mislio, nisu Milo i odnos Milovih obožavalaca prema njemu izuzetak na crnogorskoj političkoj sceni Crne Gore, Milo je samo trenutni primjer. Kažem trenutni misleći na istorijski period, ne na 25 godina života pojedinca (mog) koje niko neće vratit.
Last edited by NHM; 23-11-13 at 09:27.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Svakako jedna kafanska tuca u parlamentu ne bi znacila odlazak s vlasti (za taj scenario sam saglasan). A heroj koji bi blokirao aperkat upucen gospodarevoj bradi bi se mogao nadat nekoj promociji![]()
Zato i kažem da bi se žrtvovali kad je pojedini dio tijela u pitanju, ili kad je obraz u pitanju. Za rizikovanje života - čisto sumnjam. Naravno da jedna kafanska tuča ne bi značila kraj vlasti, samo bi najjačem učesniku političke poene donijela.
Definitivno bi valjala jedna free style kafanska tuca u parlamentu da malo izduse nasi poslanici veliki pregaoci. Volio bi kad bi se moglo zakazati recimo 1 na 1 fajtanje a da gostuju i neki poslanici sa strane. Eto recimo za ove nase poslanike ja bi narucio ukrajinskog poslanika Klicka.![]()
Srbija bez predstavnika na Pjesmi Evrovizije 2014
komentar:L'etranger Ct | 23.11.2013. u 03:08hBravo Srbi ! I mi bi to rado izbjegli, ali moramo malog Sabriju na ekskurziju poslat...![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Mali cupavi da kaze '' ovo je poslednji put da neko ovu partiju naziva...'' sa sve prstom gore. Inace sta, Abazovicu? Sta ce se desiti? Kako oni mogu da laju za dpsom pa im niko ne kaze prijetecim tonom da je to poslednji put da prozivaju tu partiju? Razocaro me Abazovic. Negativno mu je uticalo na rejting.
Novi reality show: Crna Gora ima bitangu. Mislim da bi žešća konkurencija bila za ulazak u žiri, nego za pobjedu u emisiji.
Ne znam to oko jezika, mada i ja govorim u BG crnogorski u sred Akademije Nauka Srbije pa nista... Razumijemo se. Jedino predsjednik CANU izgleda da mora da salta na ekavicu da bi ga razumjeli u CG...
Mislim da je Ministarstvo za kulturu jedino radilo svoj posao kako treba. Normalno, ocekuje se jos bolje, i da se njihovi zakljuchci napokon prihvate od strane Vrha Drzave.
Hvala Lepo
Dritan vs Milo - bitanga i princeza?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
- Jedni su komentari opsesivno posvijećeni temi odnosa velikih i malih, drugi nesumnjivo odnosu vaspitanih i nevaspitanih... i takve konfrontacije samo iznova i iznova demonstriraju nasilnost nas samih, a ne aktera događaja kojima se čekalo da se nađu bilo kakvi razlozi koji bi ukazali na spor - vječno i vješto skriven od očiju javnosti.
- Ne mogu se otet utisku hirurški precizne podjele naroda na dijametralno suprotne različitosti, vizije, stavove, ideje, ideologije, ISKUSTVA... Sve češće prisustvujem pozivanju na hamletovki rasplet na svaku moguću temu, pa ubrzo zatim i pothranu hegemonije klasa... i svake druge, što je očit primjer idealnog tla za sve sisteme.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
I.. kao sto se moglo ocekivati.. pored sve one price na premijerskom satu o ekonomiji, zaposljavanju, skolstvu.. Sve se svelo na nja-nja g. Djukkanovic - g. Abazovic...
Kapiram par sati sale, kritike, podsmjeha i sta god, ajde i dan, ali ovo je stvarno postalo neozbiljno.
Svako od njih nosi svoj obraz, svoje izjave, svoj imidz, a i misljenje o ovakvim i slicnim pojavama u javnosti... i sta vise o tome?
Ti ljudi su najodgovorniji za svoje ophodjenje jer diktiraju nacin opsteg ponasanja u drustvu.
Nesto ce se promijeniti? Ekonomija, privreda... sta?
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 23-11-13 at 13:21.
U Crnu Goru stigao još jedan pas pomagač
Iz UMHCG kažu da su za dolazak psa pomagača zahvalni svim građanima, te brojnim firmama i crnogorskim institucijama, jer su svojim donacijama i novčanim prilozima pomogli njegovo školovanje.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
http://www.cdm.me/ekonomija/dukanovi...omskom-razvoju
Đukanoviću će na skupu biti uručena nagrada Bečkog ekonomskog foruma, koja se dodjeljuje za doprinos ekonomskom razvoju na nacionalnom i regionalnom nivou.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ne zna se je li se ko ozbiljno mogao bavit predviđanjima tursko-grčkog rata koje je iskazao božiji ugodnik, Prepodobni Nil Mirotočivi Atonski... ali ovakve rokade su pomalo neočekivane, i ne baš svima najjasnije.
http://www.advance.hr/vijesti/nakon-...-nas-u-sangaj/
"Najniža stopa nezaposlenosti zabeležena je u Austriji i iznosi 4,8 odsto, zatim u Nemačkoj 5,4 odsto, preneo je Bi-Bi-Si."
http://www.naslovi.net/2013-04-02/no...-odsto/5196938
Šta je čudno što je Milo dobio ovu nagradu? Čuli za onih 40 hiljada radnih mjesta pa kontaju da kod nas svaki čovjek mora radit po dva posla da bi svako postojeće radno mjesto bilo popunjeno.
Pa vele Austrijanci i Njemci: nauči i nas...
Last edited by NHM; 23-11-13 at 20:21.
Nije ni cudo sto ih nagradjuju, za nas nijesu radili da ih mi nagradimo.
Ja pomislih da misli na Crnu Goru pa zato zapitahInace neke drzave Evrope za one koji rade do 36 sati nedjeljno kazu da je nezaposlen
To može biti nemilo samo najzagriženijim njegovim protivnicima. Čovjek koji realno gleda na stvari ipak mora zaključiti da je dobro što takva zemlja, članica EU, nagradjuje našeg premijera, i daje mu nagradu koju bi SVI premijeri okolnih država smatrali za veliki uspjeh....No mi smo u prosjeku takvi-kad ne volimo, baš ne volimo.....
Pozdrav
PS
Ja se nešto ne sjećam da je i Lukšić dobi istu nagradu, čak sumnjam da bi dvije godine davali nagrade premijerima iste zemlje, ali ako ipak jeste-TEK TO JE DOBRO!
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Za drzavu koja se urusava u samu sebe, i coeka koji druge ljude naziva bitangama ovo priznanje je vise groteskno, nesto kao kad je obama dobio nobelovu nagradu za mir. ali cio svijet je u q, pa je ovo normalno.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks