Ja nemam pojma o tome, ja sam off.
Nisam uzeo jedno mišljenje nego gomilu ljudi, čitao, raspitivao se, vozio i zaključio da je odličan. Moja A klasa sad koju vozim, stara je 12 godina i ne škripi, ako mi se desi da mi auto star par godina počne da škripi, bačiću ga u more ili u moraču, zavisi što mi bude bliže.
Ja nemam pojma o tome, ja sam off.
TAKUMI
Eo vidim JOLE pita za C klasu.. 220 cdi je najjači mogući motor. Imam jednog c220 cdi 2003 godište 5 godina već nijedan jedini kvar na motor, imao sam samo problem s ablenderom, nije palio brisače. za to kolko troši auto ide bruka i još je ovaj moj automatik. Nova C klasa ne znam baš, ali na ovu 2007 mi je kontrolna tabla crkla (kaže ljetopis softverski problem neki o.O) i zamjena je nevjerovatno skupa ali valjda su to riješili posle te prve serije nove C klase...
220 CDI ide bruka.![]()
TAKUMI
za to kolko troši auto ide bruka fino chowjek napisao :o
Sestom od 1500 do 2200 giri, patosiran, min 15 sec...
TAKUMI
170 konja, kako nece da leti, to je vise nego dovoljno za onoliki auto, cak je i c200 brz.
a sto rade na pumpanje postova...ajte na neki drugi podforum ka boga vas molim
ml 320cdi,ulozeno blizu 4000 eura u 60 000km,auto presao 126 000 iz ljetopisa,nema sta nije crklo do sada.
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
pokrila garancija?
možda se lexus lakše drži ali ne možemo provjerit jer ga niko nema kod nas, čudo za best thing ever built :shock:
Nemaju ga oni koji ne vide dalje od haube, od znaka VW-a, Daimlera i td.
A mozda i nemamo para za Ljekses.
TAKUMI
Neka ga dovede kod mene, nece mu bit sam garant.
TAKUMI
Gadno.
TAKUMI
Sto mu je to trebalo...i nasa je mjesto dje ce stavit
Spdnja...xaxa..
Photoshop
Poslato sa pisaće mašine
Joleova ekipa
![]()
TAKUMI
Dafuq jel snimio ko c klasu sa gusjenicama na pg table? Mozda je i montaza al zvek uradjena ako je...
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Haha evo ga
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks