muka je velja kad po najjacem pljusku ima 3 patrole od BD do PG i jos presretac ne staje...bjese zaustavio nekoga golfa na BG tablice uz one tri trake gore
muka je velja kad po najjacem pljusku ima 3 patrole od BD do PG i jos presretac ne staje...bjese zaustavio nekoga golfa na BG tablice uz one tri trake gore
She is only here to annoy herself!
Prosle godine taman nedje u ova doba, jos nije bio snijeg pao, kisa pljusti, magla ne vidi se prst pred oko, policajac u kabanicu i stoji na sred puta i zaustavlja. Na Ct, malo posle prima car-a prema Cetinju.
Ja sam ih redovno srijecao dje izlijecu nose onu kisnu kabanicu , lagano u auto nišane, ne kvase se. Ja vjerujem da za pola sata ispune normu.
I ja nesto kontam nako bi prstenove napravili kao za gay day, ali bi me tesko stizali u uzem jezgru grada :-)
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Ada uđeš u bilo koji ulaz i sačekaš 2 minuta da ovaj prođe i lagano izađeš isto ka i za prajd što smo činjeli.
Mene su prosle godine zaustavili na raskrsnicu BD - CT po najvecem pljusku sa sve kabanicama i palicom. lagano mi napisase kaznu za zimske gume,jer je policajac od oka procijenio da je sara manja od dozvoljenih 4mm.presmijesno
kad si bilde...najbolje da dozvolimo jos da nam pisu kazne po osjecaju...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
jeste puna i most ali ako je za utjehu čini mi se da je u ovoj situaciji prilično pregledno
+ se ovim debilima sa kamionima većinom je*e, neće da stanu na proširenje ni kad naprave kilometarsku kolonu... Ljudi jednostavno pregore...
#fakenews
prije neko veče se na Barutanu skrajnuo jedan sa TAMom starim DG table, respekt jer to gledam jednom u po godine...
A oće ovi lokalci s manjim kamionima, redovno ih gledam kako se sklone.
Ali zato se ovima sa šleperima jebe, on prođe po Evrope i kad bi se sklanjao za svakih 10 auta iza njega, nikad stiga ne bi đe je naumio.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ne moraju uopste da se sklanjaju samo kad bi gram mozga iskoristili. Kad naidje pravina gdje ljudi mogu da ga preticu da malo uspori na jedno 40km/h (ako je 50 ogranicenje I sl) I na taj nacin nikad ne bi pravio kolonu iza sebe nego ga natezu koliko kod mogu kad naidju isprekidane.
Sto se tice situacija kao ova gdje je vjerovatno ovaj niz crkvine guslao jbg tu se nista ne moze, tu ni vozaci kamiona nisu krivi. Naoruza se covjek sa strpljenjem I jbg nema druge. Treba ti par sec da preskocis slepera kad ide 20km/h al jbg nasa gospoda cilicaici za to odmah vozacku.
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Za ovo bi ja u tvorza slao,ne odobravam ni jedno preticanje preko pune pa cak ni ovo
Jes', a i kad to uradi, pa se nadju 2 lika u tu kolonu koji ne kapiraju zasto je usporio, ili zena na celo kolone koja opet ne kapira zasto je usporio, i niko nece da pocne preticanje, i opet ide jebanje majke i oca tom kamiondziji zasto je usporio.
Nekad se zapitam koliko ljudi se odje hvali sa milionima km iza njih, ali praksa vidim kaze drugacije.
Razmisljanje na mjestu. Nije da ih branim, ali jeste tako.
ljetos sam ispod crkvina preticao kamion na punu liniju, išao je možda 30-40 km/h, ja sam ga samo obišao bez nekog posebnog ubrzanja i apsolutno bez rizika, jer je pregledan pravac, nizbrdo iako je puna linija. i pravo sam se nasadio na patrolu sa mercedesom, bio sam spreman kaznu da prihvatim bez ikakvog ubjedjivanja jer je moj prekršaj, bez pogovora, medjutim ti policajci su toliko uljudni i normalni bili, objasnili su mi šta sam uradio, koje su moguće posljedice kažnjavanja i puštili me uz opomenu i konstataciju da nikog ugrozio nisam. mislim da oni prave veliku razliku izmedju divljanja u saobraćaju i nekih sitnih "opravdanih" prekršaja, koliko preticanje na punu može biti opravdano. Inače, kazna za ovaj moj prekršaj nije bila oduzimanje vozačke dozvole, nego novčana kazna od 80 do 300 eura, tako su mi tad rekli.
Realno ima mjesta jako puno gdje horizontalna i vertikalna signalizacija ne odgovaraju realnim uslovima na putu...
Meni pada na pamet jedan pravac od 300m ako ne i vise kad se izadje iz nk i krene put jasenovog polja odmah iza one jake krivine sa strelicama usmjerivacima... puna linija za oba smjera a mozes 3 slepera otrest ka murvu
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Znaci ja izmisljam? To se ne desava u saobracaj, da zena drzi, usporava saobracaj ako je na celu kolone i recimo jos jedan lik koji prica na tel i jebe mu se sto se desava iza i tako pomuti sve??? To se ne desava???
Prije nekoliko, je zena koja je vozila 40km/h sa nekim cliom, od prvog skretanja za Rijeku Crnojevica kad se ide za Pg preko Cetinja, dje je ogranicenje 70, skupila sigurno kolonu od jednog kilometra, i ne jebe zivu silu. Nisam neko ko slika te momente, ali ti i dalje oces da kazes da izmisljam i da je nemoguce?
Mozda si se pronasao u zadnjem dijelu mog posta koji kaze o milionima km, ali ja nisam konkretno na tebe mislio. Nisi sam ikad reko da tvoj savjet nije dobar.
Naravno da se desava I mi na to ne mozemo uticat jbg uvijek ce imat takvih slucajeva. Pronasao sam se zato sam I odgovorio. Jer vozim dosta pa ispade da moj savjet u praksi bobe ne valja.
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ja nidje nisam reko da ti savjet ne valja. Ispravno je to misljenje, ali malo ljudi ispravno razmislja i opet "jebanje majke i oceva" krene u pogresnom smjeru, bas zbog toga sto sam gore naveo.
Uzgred, vozim i ja dosta, i razumijem kamiondzije, ali ne ljude koji voze 20 ispod ogranicenja. Ako te je strah, batali voznju. Zbog jednog auta treba da ispastaju 30 istih.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks