I ovo malu potrosnju stavi pod navodnicima![]()
f6
Ja koliko znam 328i je 2.0 benzinac.... Bar ovaj najnoviji....
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Ja dizel motor mogu da smislim u pasata kojeg si imao, ali u kupea, takvog, tolikog...daj nemoj da se salimo.
Zna se koje je auto za sta smisljeno i predvidjeno.
Pa ne moze nista bolje u tom autu da pasuje nego neki V8.
Lazem, moze V10 iii V12 ali...nekom je proslo kroz glavu da 40d 'nista' ne trosi, a da pruza zadovoljstvo kao 40i i eto pogresne filozofije prosute u etar.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Neka ti napiše obrtni, ubrzanje i potrošnju, da vidimo ima li smisla![]()
to su samo brojke, a i taj obrtni je prilično beznačajan na automaticima![]()
She is only here to annoy herself!
Samo ne vidim što je muka imat taj 3.0 dizel? Bi li te sramota bilo da ga voziš, zato što je dizel? A obrijaće 99,99% benzinaca po putu, ne daj bože da se pročačka malo
a obrijace i po autoputu radi toga, ali to i dalje nema veze sa osjećajem u vožnji, ne kažem da auto treba da se vozi kao karting da se osjeća svaki kamenčić nego...ma nema veze![]()
Imam ja i dalje pasatabrale promijenio sam dosta auta vjeruj mi i 313ks je dosta za svaki auto na svijet pa ne znam kolki bio a ne za auto od 1500kg a price o v10,12 500-600ks remus izduv i slicno su za uzrast do 20 eventualno 21 god
Kad se stavi u sport ili sport+ rezim vjerujte da bi se iznenadili kolko se sportski ponasa, zvuk naravno nikad nece imat ali ostalo mu ama bas nista ne fali u voznji mada iskreno ja ga vozim na comfort+ jer je tako najprijatniji za voznju
Sent from my iPad using Tapatalk
640d ne moze nikako imat 1500 kgno nebitno konjaza jeste dovoljna ali nije sve u KS
![]()
640d ima 2 tone kao 1 kg.
TAKUMI
Sa 313ks motor dizel će da se igra sa 2tone...i u startu i u brdu i na auto putu..
zašto bi se pokvario?!
Zato što ne umiju turbo benzinca napravit, jednostavno ne umiju i kraj, dizel koga svi blate zbog kvarova je izdržljiviji i jeftiniji za održavanje nego ti motori
realno ne umiju ni jedno ni drugo
How You know?
Mogla bi da dodjes u imperijalnu garazu da vidis...
TAKUMI
How You know?
\\OFL•GIC
V8 benzinac je majka i maceha![]()
Mercedes je bog i tačka.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks