Sad vidjoh put zlatice one semafore neko ponio na sredinu dje se skrece put zagorica
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
Nego nece ovi kondomi da mi se osuse po ovoj kisi nikako!
Sad vidjoh put zlatice one semafore neko ponio na sredinu dje se skrece put zagorica
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
Pocela kisa, pocelo cukanje...
Juce kod mupa u zagoric lancani golf 5 krenuo da skrece lijevo,iza njega ulecela asta G bijela karavan i slag na tortu autobus pun putnika im pripomogao.Asto je samo za bacit a bgm i bus ima zesce stete naprijed.E sa dne znam dal je bus kriv pa ih oboje pokupio il je golf naglo ukocio da skrene...
-1, mogli bi stvarno stavit crnu tacku na ovo mjesto
![]()
She is only here to annoy herself!
Smijesno kolko je nas narod nesposoban da vozi...
Ođe se polukružno 99% "vozača" okreće i ako je to zabranjeno saobraćajnim znakom. Muka im je produžit 100m naprijed pa se okrenut. XX puta sam jedva izbjegao udes ođe jer niko ne daje žmigavac da skreće (iako po propisima ne smiju tu da skrću) samo legnu na kočnicu a ovi iza njih ne daju žmigavac da će u desnu traku samo se prestroje. Katastrofa.
Je li moguce da se ova hauba ovako srolala?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Nocas opet tamo kod Toloske sume neki, cini mi se (posto ne raspoznajem bas najbolje), Mercedes stariji, ili se zakucao u drvo ili nesto ali suvozaceva strana bukvalno vise nije postojala. Ne mogu nigdje naci vijest o tome ali kad sam drugi put prosla tuda, djelovalo mi je kao da je neko jos uvijek u kolima. Auto je bilo devastirano, po onome sto sam vidjela.
zbog cega primatima nikad ne iskljucuju elektriku,
oni u principu ionako rijetko citaju
Gomila policije je vec bila na licu mjesta i signalizirali su vozacima da brze prolaze jer se stvarala guzva s obzirom na to da su zauzeli cijelu jednu traku, tako da sumnjam da bih ja sama nesto mnogo pomogla, inace bih stala sigurno.
zbog cega primatima nikad ne iskljucuju elektriku,
oni u principu ionako rijetko citaju
Cus sa dvojkom da bjeze. Aj da je golf5 gti! :-D
A taj sa astrom mrco ni kriv ni duzan.
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Dobro su prošli, kako su se "zgužvali"...
https://www.vijesti.me/vijesti/petor...-clanak-161800
Edit: ne dobro, već odlično :mrgreen:
Last edited by Aquaria; 22-11-13 at 00:27.
ima li ko kakvu sliku mercedesa ?
Toloska suma...bas se slavilo izgleda...
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Pogledaj, preko trotoara. Tuda svaki dan prolazi dosta ljudi, uh. Ja uvijek gledam kako tuda lete, i pomalo me je bilo strah ovakve situacije. Vjerovstno je malo dovatio ivicnjak.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
uhh prelosee !
Ista scena kao sa ovim mercedsom kod Sportskog sinoc. Klio ~99 god se pripeo preko onoga ostrva po sredini bulevara sto vodi preko Union-a... Kako je samo uspio jer je gledao iz pravca sportskoga put Cepuraka, a od raskrsnice u pravcu mosta je bio vec nekih 20tak metara nabijen na stub sa desne strane...
the World's leading dance event
Sensation
e jbm ti zakon
She is only here to annoy herself!
There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)
Bookmarks