Koliko je mjesecna pretplata?
Nista od novih kanala?
---Chelsea Fc---
Imate li History Channel? Imam ovaj Combo paket, ali zadnjih par dana mi History ne radi - pise scrambled programme? Jos neko?
ja imam pa nemam pa sve tako![]()
kod mene na history channel ide prevod i ton ali slike nema.vala su mogli ubaciti nesto umjesto mbc i cmc, nego onako nema nista :P
aferim! zato ću i da pređem na M cabl.
ima li ko iskustva sa m kablom-om u Baru, kakav je protok na ovaj Net 4, i dobija li se resiver uz prošireni DTV paket?
Ja imam osnovni paket,s kojim sam zadovoljan sem sto nekad znaju da zakoce odredjeni programi,a sto se net-a tice jako je pouzdan i dovoljno brz za neke osnovne potrebe
Ima li ovaj Mkabl risiver opciju snimanja, premotavanja i ako ima, kako to funkcioniše? Zanimaju me vaša iskustva![]()
In vino veritas
ima opciju snimanja na fleskicu, nema premotavanja bez ono sto snimis, e sad ako nesto hoces da snimas, ne mozes da gledas bez taj kanal nazalost.
Znači, ne postoji opcija snimanja
A koliko se plaća priključak, pošto u ovom njihovom cjenovniku sa sajta nalazim neke astronomske brojke koje idu do 150+ eura?
In vino veritas
ima snimanje samo na fleskicu, stavis fleskicu u resiver od 4 gb i snimas
sva oprema je besplatna, placas samo mjesecno taj paket koji zelis, ako hoces prosireni onda dobijas resiver, a ako oces osnovni onda samo kablo u tv
Ok, hvala puno, @straus, poštedio si me nepotrebnog cimanja sa kol centrima, šalterušama i sl.![]()
In vino veritas
sve i da hoces da ih zoves neces ih dobiti jer po pola sata se ne javljaju, a da podjes u call centar nemaju veze ni sa cime.
Poštovani korisnici,
sa izuzetnim zadovoljstvom vas obavještavamo da smo spremili VELIKO NOVOGODIŠNJE IZNENAĐENJE.
Ukoliko se priključite na kablovsku TV dobijate 8 mjeseci BESPLATNO internet paket NET 4 + Wi-Fi router.
Akcija važi uz ugovor na 24 mjeseca.
Vaš M-KABL
Svaki nestanak struje u Igalu uzrokuje prestanak rada servisa TV i Interneta svim korisnicima u tom dijelu grada.
Nestanak struje uglavnom zbog mjenjanja satova u zgradama okolo stanice. Pa majka mu stara, ne mjenjaju se satovi u 20h navece....
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
A za stare korisnike nista... Od pocetka sam uz njih i nagrade me tako sto me iskljuce ako im pare ne stignu do 15-og... Kao sto su me u ponedeljak iskljucili, uplatio sam racun u petak, a oni u ponedeljak iskljucili, posle bukvalno sata cekanja da se dobije veza kazu mi da dodjem sa uplatnicom u poslovnicu,katastrofa...
---Chelsea Fc---
opet isti problem, juce nestala struja i kad je dosla - Travel Channel - poslije nevremena i malog prekida dosao ali bez prevoda, ima li iko da ovo procita i sredi problem, u pitanju je Bar
a okle ja dva dana nemam kanale iz prosirenog paketa, nesto im ne funkcionise kako treba
https://www.facebook.com/groups/44172397028/ evoih i na fejzbuku malo suse uozbiljili
ovo im je zvanicna stranica, ono tamo je mnogo staro
https://www.facebook.com/pages/M-KAB...ref=ts&fref=ts
Koristi li ko njihov internet? Je li bolji od T-com-a?
Iskljucenje mozga samo osta.
Za razliku od ADSL-a, meni je sad bolji ping za online igre. Isprva sam imao problem sa spliterom, zbog cega mi je veza pucala svakih 30 min, dok sam izmolio da dodju i zamjene prošlo je pola godine. Čim su zamjenili sve radi kao sat. Sada je veza stabilna i nema nikakvih problema. Zna ponekad kad je loše vrijeme da se prekine signal, ali u tome slučaju nema ni TV ni Interneta.
Sa strane korisničkog servisa po meni bi mogli biti znatno bolji. Vjerovatno imaju dosta posla sa novim priključcima, ali ne treba zanemariti ni postojeće korisnike sa tehničkom podrškom. Trenutno sam zadovoljan uslugom.
Zna li ko da mi pomogne, uveo sam prosireni paket i dobio sam daljinski i juce je sve radilo Ok,a danas kad prebacim na primjer na neke kanale koji spadaju u osnovni i prosireni,tipa konkretno Eurosport 1 , krene slika a onda mi Tv prebaci na smetnje. I jedva onda uspijem da vratim na neki drugi kanal tipa RTCG.
---Chelsea Fc---
Napravio sam, ja imam neke kanale koji nisu u prosireni tipa Arene 2,3,4 , nat HD itd, jel to promocija neka jer nisam potpisao za njih,samo prosireni...
---Chelsea Fc---
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks