a predpostavljao sam, hvala tebi... raspitao bih se ja za fedex nego me zeznuse ovi sa ovog sajta http://discountshop.com pa eto da znate da koriste fedex a meni su rekli speedpost
Na žalost, mora. Ili da nađeš neko špeditera koji bi ti to završio za manji iznos...
Evo kako sam se ja sproveo prije pola godine - https://forum.cdm.me/showthread.php?...82#post3334982
a predpostavljao sam, hvala tebi... raspitao bih se ja za fedex nego me zeznuse ovi sa ovog sajta http://discountshop.com pa eto da znate da koriste fedex a meni su rekli speedpost
Narucio sam neke stvari iz Amerike ,
Item location:
Chicago, Illinois, United States
Salje se sa Standard Int'l Shipping
Ako bi neko mogao da mi da neke informacije kojim ovo putem ide koliko ce mu trebat da bude odje ?
evo ga tracking :
rocessed through USPS Sort FacilityNov-17-13, 09:41 AM, JAMAICA, NY 11430
Processed at USPS Origin Sort Facility
Nov-12-13, 02:27 AM, CHICAGO, IL 60666
Nov-09-13, 01:06 AM, CHICAGO, IL 60666
Depart USPS Sort Facility
Nov-08-13, 00:00 AM, ELK GROVE VILLAGE, IL 60007
Nov-07-13, 20:47 PM, ELK GROVE VILLAGE, IL 60007
Accepted at USPS Origin Sort Facility
Nov-07-13, 19:32 PM, CHICAGO, IL 60609
" Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "
Ako je suditi po meni, poslednje 4 posiljke su mi stigle od JAMAICA-e do mog stana za 7/8 dana. To je malo brze no inace cini mi se jer su prije putovale po 20 dana.
γνῶθι σαὐτόν
Zasto na ebay.uk na checkoutu za naplatu ide preko paypala? Na ostalim sajtovima placam karticom uredno.
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Možda zato što je PayPal u vlasništvu eBay-a![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Stigao mi je paket poslat preko FedEx-a i stoji u njihovom skladistu u Danilovgradu. Mogu li da odem u DG i sam da podignem paket jer mi ovako traze 30+e da platim postarinu? Mislio sam ona ista fora kao sa DHL-om. Ako moze brz odgovor...
Last edited by milos88s; 19-11-13 at 10:20.
Pa kako moze da se naruci onda sa ebaya s obzirom da placam karticom, jer nemam paypal nalog?
for one another !
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ne bi bilo zgoreg da procitas koju stranicu unazad
Moras platiti tih 30 eura jer kod FedEx-a iz nepoznatih razloga nema oslobadjanja kao kod DHL.
A sve sam procitao i isti taj Sehovic me zvao i istu pricu sam vodio sa njim i isto mi je rekao, samo sam htio da znam jel ima resenja...
5-10%
www.amazon.com
www.bookdepository.com
http://www.betterworldbooks.com
Koji sajtovi za kupovinu knjiga ste koristili da vrse dostavu u cg i ne naplacuju masni shipping kao smrdljivi amazon?
for one another !
Pozdrav svima,
prvi post pa da pitam nestoposto sam iz Srbije a dolazim cesto u Pg pa bih narucio nesto na sportsdirectu da mi dostave u Pg jer je kod vas veci iznos ne carinjenja robe do 150e pa me zanima da li bi to vazilo i za mene jer nisam drzavljanin Cg a nemam ni stalno prebivaliste!? Zvao sam DHL da pitam sto se tice adrese narucivanja rekli su mi da stavim njihovu adresu u Pg a moje podatke i da nece biti problema samo me jos zanima ovo oko carinjenja.
naravno da bi, samo upisi neku nasu adresu i sve stize preko nase poste.
Pitam jer mislim da sam negde procitao da sto se tice ne carinjenja do 150e vazi samo za drzavljane Cg i za one koje imaju stalnu adresu prebivalista u Cg pa zbog toga i pitam da li cu sam moci da odradim otkup tovarnog lista da mi tamo ne prave problem sto nisam iz Cg!? Hvala na odgovoru
ako je obicna posta, njih samo zanima adresa na koju je narucena posiljka i istu preuzimas u posti licno, ili ti postar dostavi. U posti te samo pitaju za ime prezime i adresu na koju je naruceno, ne zanimaju ih tvoji licni podaci. E, ako je DHL, tu vec nemam iskustva..
Da li neko zna mozda za DHL!?
Narucivao sam desetak puta sa bookdepository-a i svaka mi je posiljka stigla. Nekada zakasni po nedjelju dvije, ali je uvijek stigla. Kada je kasnilo ili je bio problem sa strajkom postara u Engleskoj ili sa nasom postom koja je zaturila paket pa mi nisu donjeli na vrijeme. U svakom slucaju preporuka za njih jer ne naplacuju postarinu i imaju veliki izbor sa ok cijenama.
Ako na ebayu stavim "Serbia and Montenegro" na adresi za dostavu, hoće li stići uredno u CG?
Sent from my iPhone using Tapatalk
for one another !
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks