The Crazy Ones 10x bolja nego što sam očekivao
dje mogu da gleda emisije TOP GEAR na internet ,mrzi me da ih skidam trazim prevode itd...
sve ih nesto pecam kako kad po kablovskoj a odlicni su mi i zna li se jel i dalje rade emisiju? Posto nesto masu godina rade?
The Crazy Ones 10x bolja nego što sam očekivao
Last edited by Rakun; 18-11-13 at 02:26.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
HALO MOMCI.
Ajde saljite taj tweet za onu Louie pjesmu, izludjeh.![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
:topsy_turvy:
E ja odgledah pilot Almost Human. Prosek cisti.
Sent from my ME173X using Tapatalk
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Ja cekam mob city
Podgorica Podgoricanima!
Ja sam stavio da se skida,ali cudo nema nidje prevoda
Podgorica Podgoricanima!
ja drugu još ne pogledah, ali kao što rekoh gore, pilot je preprosečan, rekao bih čak i loš
@.Bole Imas na Addic7ed engleske titlove
Last edited by Voidgp; 19-11-13 at 16:30.
Što se tiče druge epizode:
https://forum.cdm.me/showthread.php?...38#post3514838
Premisa u opće nije loša, zanimljiv cyberpunk čiji SF u opće nije deus-ex machina (barem za sada) već poprilično realan (pogotovu volim sve one rotor botove po gradu što raznose stvari i snimaju). Što se tiče radnje priznajem da je malo mlaka i kliše ali sam spreman da ovoj seriji dam šansu zbog realističnog futurističkog šmeka.
Druga epizoda je bolja, a koliko sam gledao trailer za treću mislim da biti odlična
Odlična prva epizoda što se mene tiče, nekako mi ima Fringe šmek, uz (koliko toliko) realan SF. Zanimljiva, sviđa mi se.
Ali Albanci u drugu - JOJ. Lajk it. Muzika odlična.
Sve u svemu vrlo dobre epizode.
Last edited by Zedd; 19-11-13 at 23:24.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
jes, albanci su baš ono. Juri, Andrej i ostali
Ponovo odgledavam Stargate serijal. Svaki put kad me uvati volja da odgledam ovih par serija (SG1, Atlantis i Universe) svaki put pronađem nešto novo.
Serija je stvarno dobra![]()
koja je to serija s'albancima'?![]()
Btw, zapostavih Nila Kefrija totalno. Moram noćas nadoknaditi.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
SG-1 mi je jedna od najboljih serija što sam u životu odgledao. 2-3 puta sam je "obrnuo" do sad hahaha. Film iz '94 mi je bio dobar, posle Ark of Truth isto dobar. Continuum sam odgledao i dopalo mi se, iako nikad nisam nešto volio time-travel priče. Anubis, Replikatori, Orioni...Nezaboravno. Imaš li neke omiljene epizode? Meni odmah na pamet padaju zadnja epizoda serije kad se zaglave na brodu i ona epizoda gdje O'Neil i Teal'c udju u time-loop, pa im se iste stvari desavaju again and again
. Ah da, ima još ona kada Anubis napada
zemlju, bitka se dešava na sj.polu (koliko se sjećam) i O'Neil (sa njegovim drevnim genima) uspije da osposobi ono drevno oružje i time odbrani otadžbinu.
Sa nešto manjim oduševljenjem sam ispratio i Atlantis. Universe sam odgledao par prvih epizoda, nekako tada nisam ni imao vremena da posvetim pažnje istoj.
Pođi od svoje domovine. Kod nas imaš crnogorce koji ne pričaju crnogorski. :mrgreen:
Last edited by SpellStealer; 20-11-13 at 21:50.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks