Ponte Preta povede i 2:2
evo ga jedan od danas
![]()
singl za nocas Minesota - Vinipeg [email protected]
Au jes, pobrkah sa Oklahomom, nista onda... bas nisam u toku, ali znam za Duranta i Vestbruka koliko mogu pa mi bi cudno da je tolika kvota na dvojku
nista onda... hvala na info
cuvamo pare za revans baraza![]()
Ponte Preta povede i 2:2
evo ga jedan od danas
![]()
singl za nocas Minesota - Vinipeg [email protected]
She is only here to annoy herself!
Maler![]()
imam 100 eura na racun bet365, kako da prebacim te pare na moj racun da bih mogao da ih podignem? poz
Kako si prebacio novac na bet365, pretpostavljam da si skinuo novac sa svoje kartice?
Na istu tu karticu vracas novas.
Ides na Services-Withdrawal, provjeri da li je to ta kartica na koju zelis da povuces novas, ukucas iznos koji povlacis na kartici, password i to je to.
Novac ce ti biti na kartici za 2-3 dana (radna dana).
Who let the dogs out
Probaću košarku
Partizan to win by 1-2 pts, kvota 11
Da ako Radonjić pokaže stare bolesti u finišu, samo da Partizan do tada parira.![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Juce jedan gospodin covjek ispred mene u kladionicu podize 1400e i jos mu ostadose duzni... Najezio sam se,NAJEZIO SAM SE ! !
Lambda
Aj ti spremi nesto za nocas da te ispratim, pa da mi podizemo tako sjutra a drugi da se jeze.![]()
Ad astra.
Wallsall - Peterboro prelaz 1-2
Italija od 2-3
Svajcarska21 3+
valjalo bi probat 1e
ja cu preskocit i ovaj put, sto znaci ovaj tiket nije bez sansi![]()
Partizan - C. Zvezda W1, @2.45
Partizan+3.5 @1.85
Who let the dogs out
a sta mi bi da odigram ove dance mrcene 0-3.. eo poluvrijeme 1:2.. zasto odigrah, pojma nemam.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Imam nesto sto bi moglo liciti na nesto dobro....Vrtoglavo raste ova kvota na Partizan(okovani su povredama kljucnih igraca),a ja mislim da oni ne mogu nocas pruziti losu partiju posle one katastrofe protiv CSKA,cak sta vise da ce veceras da daju svoj maksimum i izvuku ovu pobjedu kao melem na ranu ! ZNACI,Partizan 1 na kvotu 2.30 ! Vrijedi,pa izgubili opet 40razlike...
Lambda
Italija protiv Nigerije igra u Londonu.
Iz NBA valja probati Portland 2 nocas jer su Nets-i bez Williamsa,Lopeza i Kirilenka. Williams glavni playmaker bez njega tesko sto ide, Lopez je startni centar dok Kirilenko je tu prva-druga opcija sa klupe.Portland neocekivano dobija sve. Trenutno su drugi na Zapadu sa 8-2 skorom i dobili su zadnjih 6 meceva.Nets-i dobili samo jednu u zadnjih 5 i muce se dosta ove sezone.
Sto mislite da se Oklahoma - Denver igra 1 i preko 210.5? Biste li mi preporucili malo jaci ulog?
Edit: miha sto mislis ti? Ukradoh >210.5 sa ovoga tatanka bloga.
Last edited by LostInHollywood; 18-11-13 at 19:14.
Denver primio 117.5 poena po mecu u zadnje dvije dok Oklahoma biljezi 107 poena po utakmici u zadnjih 5. Dobili su Milwaukee prije 2 noci 92-79 ali ove sezone kuci su dobili do sad svaki mec i to su u svaki dali 100+ poena. Domacini 11-ti u ligi u poenima po utakmici i treci po broju skokova. Denver ima dobre igrace u reketu a jednog Ty Lawson-a koji je zaduzen za playmaking. Inace po tradiciji izmedju ova dva tima pada dosta poena pa ne vidim zasto ne bi moglo nocas. Oklahoma igra brzu kosarku pred svojim navijacima a ni Denveru nije stran takav nacin igre (bili su 2-gi tim u ligi prosle godine u datim poenima).
Hvala na analizi! Igra se, pa kud puklo.![]()
Ovaj prelaz ti je za sada sigurniji od Italije![]()
Who let the dogs out
nista od prelaza, sjutra su pare
omrciste li sto na partizan, ne ispratih kako zavrsi?
produzeci
hendikep je dosao, ako dobije Partizan dolazi i ova veca kvota/
Who let the dogs out
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks