Obrati paznju na snimak sto sam stavio prije nekolika posta, tako se vozi bmw po snijegu![]()
^
Da izadjem iz ovoga.
Dobra je bila zurka sinoc![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ne moraš vala 60 ali oko 150 je sasvim dovoljno, toliko KS imaju otprilike svi 2.0 dizelaši, 10/20 više manje.
i da vozis sve istom brzinom mnogo je komfornije vozit jaci auto, lakse preticanje manje buke pogotovo uzbrdo(a uzbrdica imamo koliko volis) itd. a i ako ti je regularno auto niko ti ne brani da izadjes van CG da vozis ne znam sto ce vam ta prica kao da niko ne ide u inostranstvoeto cim prodjete Skadar imate vrhunski put da ne pominjem po Hrvatskoj...
She is only here to annoy herself!
Bogami kako ko,npr Juan vjerujem da nije u životu Titograd napuštio, eventualno je pošao vozom do Sutomora da se okupa (spere) i izije lubenicu na plažu, kupi hamburger za euro i ženi sladoled.
o tome pricam...ja sam sa mojim e60 sest,sedam sati isao na tempomat od 180-200 a u autu su spavali uz laganu muziku dok sa 520d na 180 vec imas onaj iritirajuci zvuk cetri cilindra da ti je zao auta.
ko se voza po cg i ne koristi previse auto-put,golf 5 sa 105ks odlicno zavrsava posao.
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
treba uzet danas i golf5Ovdje se prica kao da nam je standard ihaha a ne dosta naroda nema za hleb a ne za bmw od 10k+,srecni su sa stojadinom,isti posa im zavrsava kao bmw
A dati će proć kriza, meni bi malo neprijatno bilo vozit X5 sad na ovu krizu. Lažem naravno, vozio bi ga sa takvim merakom i gledao sa visine ove što se muče sa golfovim.
stvarno ne znam zasto onda ljudi prave 4x4 pogon, umjesto samo da paze na balans tezine![]()
(nečitko)
za sta je kazna 1000?!
Ni meni nije jasno :/
za seks na javnom mestu...
(nečitko)
Ja vozim 640d star godinu dana i ti kazes da taj auto ne moze da pruzi zadovoljstvo? Da je kvalitet sumnjiv? Jos reci da nece trecom uz kokote
Sto se tice 320d e90 je top auto, mnogo lijep za voznju, precizan na upravljac, ide odlicno, ne trosi mnogo kolko se sjecam. Imao sam varijantu sa 163ks i bas sam bio zadovoljan. Kao sto je neko rekao svaki auto sa 4 cilindra je malo ko koristi dosta auto puteve jer se nateze na vece brzine a za Cg i blizu okolinu preko 2.0 je sve suvisno
Sent from my iPad using Tapatalk
Ma sve su to odlična auta ali konkurencije je konkurencija, ja sam uvijek volio bmw ali e90 koji se meni sviđa ne može da se uzme ispod 17 hiljada minimum, znači da ima automatski mjenjač da je ristajling i da nije prešao više od 150 000. Sa druge strane, konkurentni mercedes C klasa, isto godište, isto fulliran opremom, ispod 150 da je prešao, avangard oprema, ima ih koliko god hoćeš do 15 hiljada.
e90 vrijedi mnogo vise od C klase.
TAKUMI
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/122730 u odlicnom stanju
mnogo bolji, ljepsi, a mladji i jeftiniji:
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/143659
Bio je i on 16000.Slao mi je poruke za moj 330.
nije svo zadovoljstvo u povlacenju na pravac, ima nesto u zvuku, osjecaju u voznji povezanosti sa masinom itd. itd. a 640d nema bas nista od toga, ima brza preticanja iz nizih brzina (sto je nebitno jer je i tako automatik) i relativno malu potrosnju i to je sve od zadovoljstva sto se same voznje tice...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks