Thread: Kladionioca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

SINGLE: Padova - Brescia 16.11. 18:00 1 2,20
    -------------------------------------
    Probacemo jednu jaču kvotu kod italijana. Padova pod hitno treba bodove jer se zakovala na predzadnje mjesto tabele i mjesto koje vodi u nizi rang. Brescia takodje nije bez briga ali trenutno su van zone ispadanja. Padova je dovela novog igraca, jako iskusnog bivseg igraca Lazia, Tomasso Rochi. Vjerujem sve u svrhu ostanka kluba u ligi a u tome im moze pomoci i oslabljena Brescia koja danas ima mnogo izostanaka, ne mogu racunati na: Cragno(prvi golman11/0),Lasik(df 4/0),Freddi(df 7/0),Scaglia(mf 12/1),Benali(mf 8/1),Diof(mf 0/0),Mitrovic(att 7/1),Corvia(att 0/0 kljucni napadac,povredjen duze vrijeme),Oduamandi(att 8/0) i Caracciolo(att 12/6 najbolji strijelac).
    Kao sto rekoh jako vazan mec za Padovu koja ako ne moze na kvalitetu dobiti ovaj mec probace na ''mišiće'' sto bi se reklo.
    Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

ispraceno nesto sitno

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    :lolblue:

Nemoj ko Patolina da mi dira! On je pod mojim protektoratom. Pato, gledam iz prikrajka i pratim. :lolblue:

Iako pojam nemam čemu služi opcija ''friends'' na CdM-u, Pato je našao svoje mjesto na istoj, onda kada su mu svi glavu tražili. :lolblue:

Pato, očekujem za sjutra nešto, da malo iscimamo svjetsku ekonomiju. :lolblue:
    Ti si moj stari brat Vazda si me cuvao :*
    ​ Lambda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sinocni ucinak polovican(1/2),doslo iznenadjenje na kvotu 3.2,a san antonio kao zicer veceri zajebao...Takav je zivot ! Miha cestitam na onoj analizi i samo tako nastavi,svaka cast,iako mi zelis glavu bacenu s ramena!
    ​ Lambda

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Ao, ja tek sad vidio pobjedu Ukrajne. Joooj, padam na golove again.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Markys View Post
    Sad svi traže spas u njemu, axa xa xaxa takav je život kladioničara.
    Noćas mečevi u NBA baš zeznuti što se poena tiče, jedino sam siguran u to da će Juta i Milvoki noćas da izgube
    Otkad si ti poceo da se kockas?

Quote Originally Posted by Kotoranin View Post
    SINGLE: Padova - Brescia 16.11. 18:00 1 2,20
    -------------------------------------

Pato, kakav je ovaj kotoranin, imam neki utisak da treba igrat obratno sto on bude predlozio :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Quote Originally Posted by Alexandre_PATO#7 View Post
    Sinocni ucinak polovican(1/2),doslo iznenadjenje na kvotu 3.2,a san antonio kao zicer veceri zajebao...Takav je zivot ! Miha cestitam na onoj analizi i samo tako nastavi,svaka cast,iako mi zelis glavu bacenu s ramena!
    Nije tacno da zelim tvoju paciju glavu sa ramena Nikome odje necu govorit koliko da stavlja uplatu,to sami ljudi odlucuju..Inace kao sto svi znamo u NBA nista nije sigurno,iznenadjenja su vazda moguca posto se igra svaku noc..Ja cu tu izbacat analize a na vama je ocete li i sa koliko para igrat :P

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by Alexandre_PATO#7 View Post
    Ti si moj stari brat Vazda si me cuvao :*
    A jaaaaaaa?
    Sve sam izgubio zbog tvojih predloga ludih (dok si jos zelen bio i trazio svoje mjesto pod kladionicarskim nebom) i ni A ti nijesam rekao.
    Naravno, ti si se ponudio da me primis kod sebe (ljubazno od tebe) sto sam ja odbio zbog tehnickih razloga (da ne ulazimo sad u detalje)....
    A i u mojoj si friend listi, posto vidim da se ro itekako racuna ovdje!

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    688
    Thanks Thanks Received 
    709
    Thanked in
    464 Posts

Quote Originally Posted by Rookie View Post
    Otkad si ti poceo da se kockas?
    Ima jedno 11 godina :biggrin:
    Ali imalo je tu pauza, zna da dosadi kad ne dobijaš.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    514
    Thanks Thanks Received 
    643
    Thanked in
    379 Posts

A ***** ti Vels raspali, majku im *****. U 93. minut oni primaju gol od raspale FINSKE, PI.

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Charlotte - Miami

Miami da da' preko 100.5 poena (Meridian) @ 1.83- Ovo ne bi trebalo da predstavlja problem za ekipu koja je dala 100+ poena u svakoj utakmici ove sezone. Sinoc protiv Dallas-a Lebron James 39 poena dok je Wade imao 17 poena i 8 ukradenih lopti. Jednostavno nema ko da ih cuva u ekipi Charlotte koja masu bolje igra na strani nego kuci. Charlotte upravo dolazi sa dvije pobjede, zaredom, u gostima mada su pred svojim navijacima losiji (izgubili od New Yorka i od Atlante u zadnja dva meca kuci). Miami nocas vjerovatno bez Udonisa Haslema i Rej Alena ali sa jakom tradicijom protiv Charlotte-a. Gosti su dobili zadnjih 13 duela i zadnjih 6 kada su gostovali u Charlotte. Moze se i probati H2 na -7.5 i > 195.5

New York - Atlanta

> 202.5 , H1 (-4.5) @ 1.85 - New York igra lose u zadnje vrijeme posebno kuci dje su izgubili zadnja 4 meca uz nevjerovatnih 110 primljenih poena po utakmici. Inace centar Tyson Chandler se povrijedio a on je glavni igrac u odbrani i zbog toga su Knicks-i dosta oslabljeni u reketu. Atlanta je dobila 3 u zadnjih 5 meceva a jedan od dva poraza u tih pet je upravo dosao od New York-a pred svojim navijacima (95-91). Carmelo Anthony je dao 45 poena u zadnjem mecu za Knicks-e i treba ocekivati nesto slicno od njega nocas jer Atlanta je slaba na toj poziciji jer nema igraca koji bi mogao da ga zaustavi. New York je dobio zadnja cetri meca protiv Atlante kuci. Mislim da je odje najsigurnije igrati 1 @ 1.55 kvota sto nije losa ponuda.

Chicago - Indiana

< 182.5 @ 1.85 - Ocekujem da ta kladionice spuste tu granicu jos na 178-177 poena,zavisno kako ko. Derrick Rose je pod znakom pitanja za nocas. Oba tima su trenutno u sjajnoj formi gledajuci defanzivu. Chicago je dozvolio manje od 100 poena u zadnje 4 utakmice dok je u zadnje tri protivnicima dozvolio samo 78 poena po utakmici. Sinoc su Bulls-i lagano bez Rose- savladali Toronto (96-80, dozvolili samo 54 poena u prve tri cetvrtine) i cak cijela prva petorka je imala dvocivren ucinak. Indiana je prva u ligi po odbrani, primaju samo 83.3 poena po mecu a sinoc su pregazili Milwaukee 27 razlike a primili samo 77 poena. Ova dva tima su vec igrala jednom ove sezone prije 10 dana kad je Indiana bila domacin i dobila lagano 97-80. Gosti su jos bez poraza (9-0) mada su igrali samo tri utakmice na strani i imali su relativno lak raspored. Chicago je dobio zadnja tri meca. Ocekujem nocasnji mec da bude sa dosta grube i tvrde igre posto oba tima imaju takav stil.

Houston - Denver

>210.5 @ 1.85 - Dva tima koja tradicionalno igraju meceve sa dosta poena. Denver sinoc je dao 117 poena protiv Minnesote i sada su dobili 3 meca zaredom. Gosti su biljezili samo 93.3 poena u prva tri meca ove sezone ali od tada su zabiljezili 108 poena po mecu u zadnjih 5. Houston primio 110 poena po utakmici u zadnja cetri meca i bice bez rezervnog centra Omera Asika u ovoj utakmici. Za Denver, Danilo Gallinari je out od pocetka sezone jer se oporavlja od povrede koljena. Inace gosti su dobili zadnjih 7 meceva protiv Houston-a a u zadnjem mecu izmedju ova dva tima palo je 246 poena.

Minnesota - Boston

> 200.5 @ 1.71 (meridian) - Domacini prebacili granicu ja mislim skoro svaki put od kad je pocela sezona. U zadnjih 5 utakmica Minnesota je dala 114.8 poena po utakmici. Sinoc su dali 113 u porazu protiv Denvera. Nocas bi trebalo da dobiju protiv Bostona koji je izgubio dvije zaredom kod kuce i nema nekih velikih ambicija ove sezone. Gosti su i dalje bez Ronda koji je povrijedjen jos od prosle sezone. Boston je sinoc isto igrao i izgubio 13 od Portlanda (109-96). Boston znaju da igraju meceve sa malo poena ali sumnjam da mogu zaustavit nocas Minnesotu koja je dala 124 poena u zadnjem mecu pred svojim navijacima

Golden State - Utah

Golden State H1 (-14.5) @ 1.87 - Gosti su vjerovatno najgora ekipa ove godine u ligi. Sinoc ih je San Antonio lagano dobio 9 razlike. Imaju samo 1 pobjedu ove sezone uz 9 poraza. Vjerovatno ce i bit malo umorni ali najvaznije za njih napomenuti je da nemaju nikakvih ambicija ove sezone bez da izgube dosta utakmica da bi dobili prvog pika na draftu. Vecina od ovih 9 izgubljenih utakmica do sad je i namjerno izgubljeno jer tim sa najgorim skorom na kraju ima dosta sanse da zakaci dobar plijen na draftu. Golden State najjaca ekipa kuci do sad u Zapadnoj Konferenciji. Imaju odlicne navijace i melju svakoga . Kuci su 4-0 do sad i daju po prosjeku 114.2 poena po mecu kad igraju pred svojim navijacima. Utah je 0-5 u gostima i svaki mec su izgubili sa prosjecnom razlikom od 15.4 poena po mecu

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    580
    Thanked in
    417 Posts

miha, sta je od ovoga najsigurnije?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zna li ko ima li u meridijan da se igra sigurna pobjeda ?
    Last edited by looka123; 17-11-13 at 00:20.

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Quote Originally Posted by straus View Post
    miha, sta je od ovoga najsigurnije?
    Posto je ovo NBA nista nije 100% sigurno ali od ovoga cini mi se najvise sansi ima Majami da prebaci 100 poena...

<3 JEDNA JE DOMOVINA, JEDNA JE CRNA GORA <3
    Thanks Thanks Given 
    2,139
    Thanks Thanks Received 
    1,003
    Thanked in
    531 Posts

Quote Originally Posted by looka123 View Post
    Zna li ko ima li u meridijan da se igra sigurna pobjeda ?
    mislim da nema.
    So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by miha View Post
    Nije tacno da zelim tvoju paciju glavu sa ramena Nikome odje necu govorit koliko da stavlja uplatu,to sami ljudi odlucuju..Inace kao sto svi znamo u NBA nista nije sigurno,iznenadjenja su vazda moguca posto se igra svaku noc..Ja cu tu izbacat analize a na vama je ocete li i sa koliko para igrat :P
    Fer zboris !
    ​ Lambda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    A jaaaaaaa?
    Sve sam izgubio zbog tvojih predloga ludih (dok si jos zelen bio i trazio svoje mjesto pod kladionicarskim nebom) i ni A ti nijesam rekao.
    Naravno, ti si se ponudio da me primis kod sebe (ljubazno od tebe) sto sam ja odbio zbog tehnickih razloga (da ne ulazimo sad u detalje)....
    A i u mojoj si friend listi, posto vidim da se ro itekako racuna ovdje!

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
    Vjeruj mi,ti si jedan od rijetkih koji je extra povlascen kod mene ! Pod mojom si protekcijom i nebo ima plan za nas oboje,plan kakvog smo zasluzni i kojem se ne mogu nadat isvi smrtnici ! Sve ja pamtim,cak sta vise pamtim kao slon i rekao sam ti,ubrzo jednoga Bozijega dana,kada se obogatim zahvaljujuci svojoj izanvrednoj psihi imacu te na umu itekako,sve cu ti vratiti kako odlikuje nekome ko me je podrzavao dok sam izlazio iz blata ! Once brother,forever brothers ! :love_heart:
    ​ Lambda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Veceras u ove kasne jesenje sate da se proba jos jedno iznenadjenje:
    Hjuston-Denver 2 kvota je oko 4.30
    ​ Lambda

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

sjutra bi trebala oba meca dejvis kupa(tenis)doci na vise gejmova...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Luksemburg 1x.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Miha nisi imao srece sinoc, sve se vrcelo tuda nedje oko granica.
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

MomcOvi ima li sto za danas,ako ima postavljajte jer cu brzo puD kladionice

Od mene 2 meca,ne mogu a da ne probam 1X danas na Luksemburg,s obzirom da znamo u kakvoj nam je situaciji reprezentacija,moram jednostavno probati na ovu kvotu

Luksemburg-Crna Gora 1X 2.55
    FIX DANA ! Universitario-Guabira 1 1.70 (Bolivija)

P.S Vidim sad da je u Meridian pala kvota na Universitario na 1.30,imate u Sporting 1.70,ja cu probati i hendikep na njih 2.75
    Last edited by Pterodaktil; 17-11-13 at 10:40.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odigram Modena-Capri 0-2 kvota 1.55, pane u 1 pol 3 gola

Da sam igra 3+ zavrsilo bi 0-0 beton

Teze mi je uvatit 0-2 no 7+

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

sto mislite o ovome rukometu danas buducnost-ferencvaros,ja odigrah da buducnost ne dobija preko 3 gola,mada sto vise razmisljam o mecu,to mi i nije bas izgledno...Ispod 49,5 golova mi izgleda kao zicer

Thanks Thanks Given 
    514
    Thanks Thanks Received 
    643
    Thanked in
    379 Posts

Ja mislim da dobijaju ta 4. gola
    Mozda je na poluvrijeme i sigurnije da ce vodit 2. razlike.
    Last edited by efamouspg; 17-11-13 at 13:02.

Page 3435 of 4707 FirstFirst ... 2435293533353385342534313432343334343435343634373438343934453485353539354435 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks