Sad ozbiljno, koliko sam shvatio a pratim ovaj topic redovno jer sam inace kladionicar teski, ovu igru igram eo 12 godina a i topic je inace moje djelo
Hocu reci, tu sam i ako ponekad ne pisem mjesecima, citam, pratim u toku sam sta se desava; koliko sam ja shvatio Pato je uvjek pokusavao dati - pomoci nekim fiskom, vise parova ili tiketom kao i svi mi ostali sto radimo.
Nisam bas zapazio taj preokret i te zaebancije koje su pocele ali mislim da ste mu vi sami nametnuli to njegovo ponasanje - tipa, ao vidji ovoga, maleru, stalno promasujes itd...
Ne kazem da ne promasuje, mislim da ponekad i pretjeruje ali jbg niko nikog je cera da igra... Sam pao, sam se ubio, na kraju krajeva kocka je ovo i svi mi znamo da ovdje u dobitku ne mozemo biti... Ali zato postoje faze, dani, nedelje, mjeseci pa i godine kada te ovo ****** od igre okrene pa covjek u ovoj bijednoj drzavi zivi kao car, barem na kratko.
I ne dirajte mi Patka, i ti pato ne mjenaj stil, mene uvjek nasmijavas i kad sam u velikim govnima kao ovih dana svaki put se smijem tvojim komentarima haha
i ostavi te fikseve naravno, i dalje si prvi...

Bookmarks