neki drugi stream....
Odlično su igrali, rekao bih da je Njemcima održan fudbalski čas ovih 45 minuta, samo da je bolja završnica. Ne smiju se propuštati onako izgledne šanse. Zorić je mali mačak, odlično je odigrao poluvrijeme.
Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
neki drugi stream....
Izvinjavam se onda, mislio sam da igramo protiv njemaca a ne protiv ujedinjene afro-azije :mrgreen:
Steta zbog primljenog gola ali imali smo dosta srece u drugom poluvremenu. Generalno momci su odlicno odigrali, istakao bih Alica, Zorica i Kosovica.
Zoric je strasan bio!
Inace momci su super igrali.
Odlicno smo igrali,mogli smo i dobit' ali ipak najrealniji rezultat utakmice je nerijeseno.Pohvalio bih sudiju za odlicno sudjenje
Zoric dobar,ali mi se cini da je bio neki drugi sudija da mu ne bi svirao 2 prekrsaja.
Inter se raspituje za Zorica.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Baš mi je žao što ne mogah na stadion, bilo bi pravo uživanje gledat ovu utakmicu uživo. Šteta jer smo mogli uz malo sreće i do pobjede, ali i remi je veliki protiv Njemaca mada ruku na srce nisu pokazali ništa spektakularno. Posebno mi je žao zbog onih kolosalnih šansi u prvom poluvremenu Mugoše i Đorđevića. Jedina velika razlika između Njemaca i naših je fizička sprema, što je najbolje došlo do izražaja posljednjih 20-ak minuta đe su se naši vukli po terenu. Tvrdim da taktički a pogotovo tehnički nisu mnogo ispred nas.
Svi su manje više bili dobri, ali ja bih posebno izdvojio Alića i Petkovića. Prvi me oduševio večeras, odigrao je bez greške u tandemu sa takođe veoma sigurnim Bakračom. Petković još jednom dokazao visoku klasu, i bila bi grehota za njega da ostane duže od ove polusezone u Bokelju. Zorić dobar ali previše svilen, to isto važi i za Đorđevića. Kosović sjajan, mnogo mi se sviđa kako igra, bez muke a svaka lopta u prostor mu je pun pogodak. Po meni jedini koji nekako odudara u ovoj ekipi po kvalitetu je Gojačanin, mnogo puta je ispadao po desnoj strani i kasnije je Vukčević koji je po vokaciji desni bočni mnogo bolje zatvorio tu stranu od njega. I moram da istaknem biser Vlaisavljevića, vodimo 1:0 i treba da sačuvamo rezultat a on vrši izmjenu Gojačanin -> Boljević. I šteta za Boljevića što je onako pregorio od želje, ali po meni je sasvim zasluženo dobio crveni. Ne čini mi se naivnom povreda onog Njemca nimalo.
Kakav je Hoffman napadac Njemacke, auu, svaku loptu mogucu je skinuo, onda onaj Younes kidalica.
Kod nas Zoric odlican, i Radunovic mi se svidjeo.
I je li sut one osamnaestice iz Njemacke odbranio onaj nas stoper rukama kad je ukliza? :mrgreen: Tako mi se ucinje kad sam gleda..
Momci razbili nocas...izginuli iako to mrzim kad treneri kazu. Vjerujte mi da bi polovinu ovih sto su nocas igrali stavio u A tim. Vukcevic je podbacio nocas, ali Alic i Zoric fenomenalni, Kosovic nema preko, ako ne dozivi slavu deja savicevica svojevremeno, to ce biti neuspjeh. Vrhunski igrac, Vojvodina je previse mali tim za njega. Kaludjerovic cini mi se da ne moze ici u rangu s njima, ipak je igrac koji je po mom misljenju precjenjen, prvai igrac za Rudar, za Djordjevica odavno imam milsjenje da s obzirom dje igra i kako se na njega gleda moze da pruzi duplo vise, sjajni i Boljevic i Jovovic nakon ulaska.
U utorak bi trebalo da dobiju Irsku bez problema samo ako budu igrali kao nocas.
Kako se zove momak sa brojem 14 kod nas...razbio je nocas. Alic isto bez greske, kao i Risto Radunovic.
Prenosi li ko ove baraz meceve?
nisam vecih cigana gledao od ovih njemaca,posebno njihova desetka..kakvo klosarce..odlicni smo bili ,njemci nadmeni al u finisu su nasi stali i njemci to iskoristili
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
njemci su inace drugi na fifinoj rang listi,a uopste nesto spektakularno nisu igrali
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
Biće Branislav Janković nema ko bit iz Grblja.
Bijo si poziw koi se neodbija
Zoric-Kosovic kao Lampard i Gerrard nocas
non-stop, non-stop, indijski konop
Barem trećina ovih momaka je zrela da se prebači u prvi tim. Makar ne klupi bi za njih moralo bit mjesta a i na terenu teško da mogu bit gori od pojedinih
Do sledecih kvalifikacija A reprezentacije da se pridruze: Alic, Kosovic, Zoric, Bakic, Mugosa, Djordjevic, Boljevic.
Ne bi se Brna složio, Peković i Pavićević mogu makar dva ciklusa još, Kasalica te, mlad momak.
Cudan ovaj fudbal, tek sad shvatam Brninu pricu i njegove teorije.... Covjek je uspio savladati Ukraince u gostima a oni potopise nocas jednu Francusku 2:0
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks