CyanogenMod Installer now in Google Play store
http://news.cnet.com/8301-1035_3-576...le-play-store/
Otkljucava se dosta brzo posle prvog puta. Mislim da se ocisti memorija nakon nekog vremena pa opet ucitava lock screen, to mi izgleda kao problem.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
CyanogenMod Installer now in Google Play store
http://news.cnet.com/8301-1035_3-576...le-play-store/
\\OFL•GIC
Kako se zaleceh ali onda vidjeh - At its launch, the installer is limited in scope. Unlike the current version of CyanogenMod, the Installer will only work on a limited number of devices from the Google Nexus, Samsung Galaxy, and HTC One hardware lines.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Evo bolje ovako![]()
wiki.cyanogenmod.org/w/CyanogenMod_Installer
Možeš li malo da mi pojasniš kako to funkcioniše ? Skinuo sam TunnelBear, napravio sam account na istom, stavim ga na on zatim UK, međutim kad uđem sa mojim postojećim accountom na playstore, sve je isto, samo mi pokazuje free aplikacije. Treba da napravim novi account ili ?
Obriši keš za PlayStore, pa onda uđi preko TunnelBear-a![]()
Zna li neko na samsung s4 kad otvorim kontakte treba mu 5-6 sekundi da ih prikaze? Posto se ne razumijem bas mnogo u tel samo znam da mi je drug napravio root na njega.
Ja sam to sredio sa eXDiealer, imaš ga na googleplay, otvara istog sekunda kontakte.
Ja se vratih na android, nisam odavno![]()
Mozete li mi objasnit zasto je problem sto otvaranje kontakata traje 2 sec i zasto uopste koristite kontakte(aplikaciju)?
zato sto na maltene svim telefonima, i kantama od prije 3-4 god otvaranje kontakara bude momentalno. Sta li je problem sa samsungom da to ne moze da sredi ni na octa core telefonima?![]()
(nečitko)
Zna li ko od cijenjenih forumasa da odradi update na nexus 4 na 4.4.....izasao je update preko android SDK...ali meni to nesto ne ide.....vidim da to kratko traje ali ....nece pa nece...bio bih zahvalan kolegama
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Brzo će OTA![]()
postoji li aplikacija preko koje se mogu skidati aplikacije koje nisu besplatne?
aptoide
(nečitko)
Ne znam šta priča, niđe nije naveo...
Poslato sa fax mašine
E moram se pohvaliti da sam danas uspješno obavio display replacement na ženinom Desire X-u. Hvalim se zato što mi je ovo ujedno bilo prvi put u životu da sam rastavljao telefon, ali sam se nameračio sve sam da odradim, od nabavke do montaže :-D tako da me je sve koštalo samo 25 eur. Nikad servis :-D :-D
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks