Ma nemoj srat! Pitam otprilike kolko moze kostat, jedina info koju jos imam je da je kupljena u PG u salon, servisirana redovno u ovlascenom servisu i da nije presla puno... taj auto se moze prodat 15-20k u CG ako je stvarno u dobrom stanju?
To zavisi od milion stvari...
TAKUMI
Ma nemoj srat! Pitam otprilike kolko moze kostat, jedina info koju jos imam je da je kupljena u PG u salon, servisirana redovno u ovlascenom servisu i da nije presla puno... taj auto se moze prodat 15-20k u CG ako je stvarno u dobrom stanju?
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Da je sevenforifajv...
ovako, ne znam, mozda 14.
TAKUMI
jbno je trziste kod nas, da hoces da ga uvezes ne bi mogao ispod 20 sa porezom i cudima
She is only here to annoy herself!
Pa to me brine, trziste kod nas a i ako cemo iskreno to je najruznija sedmica ikad napravljenatj ova je restyling pa je neke jade bolja
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Narode treba mi pomoc...Nemam bas nikakvog iskustva sa BMW-om pa me zanima vase misljenje o ovom modelu.
http://www.polovniautomobili.com/ogl...671/bmw_318_d/
malo sam googlao i vidim da se ljudi vise zale nego sto ga hvale.Od toga da su neudobni,preko malo prostora pozadi pa do standardne price o preprepreskupom odrzavanju...e sad mene zanima da li je ovo dobra kupovina za nekog ko se smatra srednjom klasom ako takve ima, a ako ne onda sam jos nize na ljestvici)). auto kupujem za duzi period, ne mijenjam ih cesto.Meni se bas ovaj nenormalno svida.
P.S. Inace dvoumim se izmedju njega i C klase 2005/2006 god.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
E nasa si koja ces 2 auta uzimat...
BMW ne ide sa stednjom...
Pušti ti ove stručnjake, biraš između dva najbolja, nećeš sigurno audi a4 kupovat.
Pazi, na oba žale na prostor na zadnjim sjedištima. Vozio sam oba, trojku i c klasu ali se pozadi nisam vozio, ulazio sam, malo je prostora za koljena zaista ako je vozač pomjerio siceve da mu bude komforno.
Ovaj konkretno koji tebe interesuje, nije ristajling, prozvodi se od 2005, mlađeg, dakle istog izgleda možeš naći i za manje pare dok je ristajling papreno skup, teže se nalazi sa kvalitetnom opremom. Dobar bi te ispao oko 17 hiljada što je previše za ovu klasu, možeš ml-a da kupiš za te pare.
Ja bi prije gledao c klasu, i ljepša je od trojke. Servis ti je 70 eura. Pogledaj samo nove modele mercedesa, razbiše konkurenciju.
Bimmer ti je bolji od C klase.
TAKUMI
Sto se tice mjesta pozadi mislim da bi ga bilo dovoljno jer ni ja ni zena (suvozac) se ne mozemo pohvaliti visinom da bi pomjerali nasa sjedista nazad.Znam da je servis C klase ba povoljan, a zna li neko koliko bi za onog BMW bio servis???
Meni je C klasa jako lijepa, ali kad sam ovog BMW vidio odusevio sam se...i ona bez boja enterijera cuda cini))
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Ne znam da li je trojka na kais ili lanac, to ce ti reci ovi strucniji poznavaoci mehanike. Znam da je C klasana lanac, nemas zamjene kaisa koja je knace mnogo skupa, nego mu na svakih 10 hilkada mijenjas ulje i filtere, 70€ kosta. Za bmw-a nije mnogo veca razlika.
Bez boja je na svaki auto najljepsa boja interijera, pogledaj kako mercedes izgleda u toj kombinaciji, cak mu je i volan bez boje. Ona trojka kiju si gledao je manuel, to joj je po meni najveca mana.
dje uzimate ulje za bimere (ful sintetika, za benzinca?)
(nečitko)
Ali samo benzinca :P
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Sto se lanca tice mislim da i BMW ima lanac, neka me neko ispravi ako grijesim...
A ovaj w204 mi je san, ali jos uvijek nedostupan za mene...((
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Kad bih morao birat izmedju to dvoje auto oko kojih se ti razmisljas,prije bih uzeo merca nego tog bmw koji je odvratan
Za te pare mozes da trazis bmw e60 koji je dosta veci i ljepsi auto, naravno godista 2005-6-to.. Motori su isti, uzmes 525d i uzivasMislim to je neka moja preporuka i taj auto se ne moze poredit ni sa c klasom ni a ovom e90 trojkom..
Može za te pare da kupi i sedmicu koja je lađa za oba auta + je jeftinije ali moraš racionalno da razmišljaš. Prvo registracija, dosta je skuplja, 525 se vodi kao 2499. Drugo, servis za e60 je dosta skup, posebno ti modeli koje mu ti preporučuješ, prva serija ima problema koje su sredili ristajlingom. Treće, naći peticu kod nas da je dobro očuvana tog godišta je vrlo teško, skoro deset godina star auto da je prešao isod 150 000 nema što te dovodi do drugog, servisa. E sad ako imaš dobre prihode mjesečne prihode, onda ti ništa od ovoga ne predstavlja smetnju. U suprotnom, molićeš boga da ga prodaš isto kao ja sa mojim bmw-om, a plus što će velikim kolima vazda prije da padne cijena nego manjim. Inače W204 može da se nađe za 12 hiljada, 2007 godište, gledao sam ih po placevima, toliko je otprilike i bmw e90.
I zna li neko koliko je skuplje servisiranje BMW od C klase??? sad sam naisao na nekom forumu na par ljudi koji pisu kako su imali dosta kvarova na BMW i da je svaki bio papreno skup.
"Mnogo vanrednih odlazaka u servis, a redovne zamene ulja i filtera necu navoditi u hronologiji:
5.000km- zamenjen turbo punjac, neka fabricka greska i poziv za zamenu.
7.000km-nesto u motoru pocinje da pravi buku, u servisu zamenjen lanac motora.
25.000km-zamenjen motor ventilacije u kabini.
52.000km-zamenjeni prednji diskovi i plocice
53.000km-zamenjeni prednji stabilizatori
71.000km-zamenjen ventil turbine
85.000km-zamena zadnjih diskova i plocica
88.000-kvar na brisacima, zamenjen ceo sistem makaza sa elektromotorom
112.000km-zamenjene dve dizne za gorivo, ali motor i dalje ne radi dobro
113.000km-zamenja pumpa visokog pritiska
135.000km-zamena prednjih amortizera i komplet sredjivanje trapova
152.000-zamena prednjih i zadnjih diskova i svih plocica
178.000km-zamenjen plivajuci zamajac, korpa, lamela i druk lezaj
205.000km-zamena dihtunga glave motora
220.000km-kontrola zbog cega je povecao potrosnju ulja i izmerena smanjena kompresija, ujedno i zamena lanca motora.
229.000km-zamena svih diskova i plocica
235.000km kvar na menjacu i slepovanje do servisa, auto je bio van upotrebe nedelju dana
244.000km-zamenjen turbo po drugi put
246.000km-zamena zadnjih amortizera
263.000km-zamenjen kompresor klime i zamenjene cevcice koje su pustale gas
280.000-zamenjen ceo motor zbog istrosenosti vitalnih delova"
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
tako ti je to, i ljudi ce i dalje kupovat BMW dizele i mislit da voze jeftino BMW...
Vala ako ne umiju da naprave dizel motor neka ide sve u K, tri puta mu je mijenjan lanac do 200 000km :shock:
I posle kupit BMW ahahahah
Ovo sto sam kopirao je najdrasticniji primjer, kod ostalih su dosta redji kvarovi, ali su i oni papreno skupi (200 do 450e)...
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks