Viđoh danas Zonja na TV kaže da snimaju film neki kolko svatih jer pred kraj upalih i zakleo se u Mačeka da će bit da valja.
Viđoh danas Zonja na TV kaže da snimaju film neki kolko svatih jer pred kraj upalih i zakleo se u Mačeka da će bit da valja.
Snimaju "Slučajevi pravde" film. Desilo se da je Tomislav Jokić preminuo i desile su se neke glumačke izmjene. Tako da je moje mišljenje da ne bi mogli nastaviti serijal kako su ga bili počeli. Tako da je film jedino logično rješenje na ideju koju nijesu stigli ni da razrade.
Dako bude taj film do sledeceg ljeta, mislim da su nedje zborili par puta da je fora sto im niko ne da pare za seriju pa valjda ce se za film lakse snaci itd..
Dje je to sjedjeo Zonjo ? Jel spominjao sta oko albuma ?
Da oce taj spot okacit sto pominju.
A album bolje da ne rade ako ce slabiji bit od "Moja domovina". Slusamo i velicamo pjesme/albume nekih penala iz svijeta a ovo njihovo blago ignorisemo.
Baj d vej: http://www.cdm.me/zabava/muzika-film...ucajevi-pravde
???The Books of Knjige najavljuju i skoro puštanje u opticaj nove pjesme i spota, prvog muzičkog rada još od 2007. godine i duetske numere sa Edom Maajkom “Ja suludan neću biti”.
Last edited by RotfLmaOmGg; 13-11-13 at 19:36.
I am so post-rock I shit sad birds.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Moraju cinjet nesto, odavno su poceli da smaraju...
A ipak su ih iz RTCG zvali, hahahaAli im dali samo dio para, zato su onu noc pricali da im mi skupimo koju hiljadicu
Daleko je 2015, samo da im ne pane na um da bataljuju radio zbog toga opet.
@ Rofi , ne mora album bit ka prvi, nek bude i 70posto onoga i vise ce me od filma obradovati.
I to sto velis, vise ces ga slusat nego gledat film.![]()
"Moja domovina" je remek djelo!
Nabavi li ko "Apokaliptičnu fuziju mira"?
Demo kaseta je inače izašla neđe 95/96.
Podijeljena je na 2 dijela:
A) Studijski snimci (redosljed je nasumičan)
01. Balada od Makarene (Dobar dan, čiko Vido)
02. Dobar je stan
03. Neću da se miješam
04. Grlica
05. Daj mi ličnu kartu
06. Žene zbog toga pate
B) Live snimci (redosljed je nasumičan)
01. Kao da cvijeće umije da pleše
02. Džeko
03. Imam konja zvanog Smokija
04. Prosjak sam bio, majko
05. Indes Ešmerp
06. Škatr du traktore
Studijski snimci su nastali u Antenu M, a live u Radio Cetinje.
Last edited by zvrcko; 17-11-13 at 16:45.
"Nas dvoje smo bili trougao sreće, kao brata voljeh tvog najboljeg druga"
RASMC
Ja za tu kasetu nisam ni cuo, mada imam u mp3ici - a1,a2,a4,a5.
Volio bih kad bi neko dovuka Popaja za usi u studio i napravio emisiju od barem dva sata sa njim. O cemu da prica? O svemu i svacemu. Eo culi smo kad krene ozbiljna prica sa gostima kako zna dosta stvari i ima (barem po meni) ispravno misljenje, poznaje istoriju, mitologiju, nacitan. Eno na onom snimku iz Budve (Budva grad teatar), krenuo je nesto da prica i naravno prekinuli su ga jer **** GA NIJE SMIJESNO. Na Atlasu kad je bio gost, isto tako je neke teme (htio da) pokrenuo, al ne dadose mu da nastavi ili je sam prekidao.
Ovi iz TEDx-a bi mogli da ga zovnu, isto takodje.
10:50
Pazi moj dobri Rofi , voljeo bi i ja da ih zovu cesce da sjede po tih televizija ali cini mi se da bas Popaj ima dosta otpora prema tome, njega to smara, cak i kad je gostovao kao onomad na Atlas komentarisao je kako mu je to bezveze da ljudi koji se bave "javnim poslovima" stalno sjede po tih emisija i pricaju o svemu i svacemu bez obzira dal nesto znaju o temi ili ne.
A ima tu mozda i uticaja cinjenica da 90posto njihove publike kapira stvari samo na nivou zajebancije i ne interesuje se za ozbiljnu stranu njihove price, to Popaj sigurno odlicno kapira.
No eto.
Stalno sjedi onaj Kojić Keba po tih emisija i mlataraju o svemu i svačemu. Škojićzkebom, skojićkeba :lolblue:
Dobar je Popaj za ozbiljne teme, ali on to radi genijalno, tj priča. Sve kroz zajebanciju svede, a sve u centar ubode. Ne bih rekao da ga smara, s vremena na vrijeme, da gostuje, i tako to. Ali kad se to forsira, ka' što rekoh gore neki tamo škojićkeba koji palamudi sa Sanjom Marinković, svakog vikenda, kroz milion emisija i matraka - BEALE TAMO.
Zamisljam ga kako sjedi za PC-em i "ciiita portale i one komentare glupe" i misli: Ae ne serinjajte.
Uopšte se ne slažem sa ovim. Prije bih rekao da 90% njihove publike vrlo dobro shvata ozbiljnu stranu priče, a najsmješnije stvari su upravo one koje ozbiljnu stranu priče prikažu šaljivo. Ipak, 90% publike koja gleda iole gledanu emisiju na bilo kojoj televiziji ne želi da lupa glavu oko ozbiljnih stvari. Zbog toga te emisije i jesu gledane. Siguran sam da mu dopizdi kad se od njega očekuje da stalno bude duhovit i avetan. Uostalom, nisam čuo ni za jednog stvarno dobrog komičara koji u privatnom životu nije makar malo namćor. Da bi čovjek bio baš duhovit, mora bit inteligentan; ako je inteligentan, velike su šanse da dosta dobro kapira svakodnevnicu; ako kapira svakodnevnicu, velika je šansa da će zbog nje bit makar malo utučen, nervozan, ljut... Pogotovo ako je svakodnevnica balkanska.
NHMche ti se razumijes u politiku, a i pitam ostale,
Smije li se nocas poslije 12 pricat o politici tj. o ovim lokalnim izborima?
Podebljano nijesam do sad cuo...A) Studijski snimci (redosljed je nasumičan)
01. Dobar dan, čiko Vido (Makarena)
02. Dobar je stan
03. Neću da se miješam
04. Grlica
05. Daj mi ličnu kartu
06. Žene zbog toga pate
B) Live snimci (redosljed je nasumičan)
01. Kao da cvijeće umije da pleše
02. Džeko
03. Imam konja zvanog Smokija
04. Prosjak sam bio, majko
05. Indes Ešmerp
06. Štak du traktore
Inace steta sto se nijesu dogovorili za seriju ka prosli put.
A jbmu sunce, mogu se i Vijesti malo ukljucit u ove "snimarije" domace.. Eo pustaju Vijesti2 dje ce bit razne serije itd. a za ovo nista...
Teza kritika je za RTCG, no mi i ovi padose na pamet.
Slabo ja što razumijem, ali ne bi smjeli da pominju izbore. Zabrana se odnosi na medije, džaba njihova lična želja. Mada, ne sjećam se nijednih izbora đe neki medij nije prekršio ovo pravilo.
Ja mislim da se mozda malo mimoilazimo oko pojma "njihova publika" , jer imas sa jedne strane ovih par stotina koji godinama petkom ne izlaze da se pjane do kasno po gradu a ljeti pustaju reprize iz 2005e koje manje vise napamet znaju, a i imas sa druge strane cinjenicu da kad ukucas na YouTube "The books of knjige" najgledanijia dva klipa imaju 500.000 pregleda : Zarila kandze- Gajo od 3 i po min, a drugi je klip iz emisije na Foxu - Vicevi od 2 i po minuta, dok su recimo oni snimci emisije kad je Popaj sjedjeo na Atlas a koju smo spominjali u ovom kontekstu , nakupili 15ak hiljada pregleda. Ja djelimicno na osnovu ovakvih primjera a i na osnovu primjera iz mog licnog iskustva kad cujem po kafana ili na ulici da se spominje TBOK imam taj osjecaj da ih vecina ljudi ne zeli ili ne uspijeva shvatiti na taj neki "ozbiljan" nacin, e sad mozda sam i u krivu, nisam nikakakva istrazivanja sprovodio a i bolje bi bilo da sam u krivu.
A sve ovo ostalo posle tvoje prve recenice bih potpisao![]()
Siguran sam da su u pitanju isti ljudi. Makar sam sto puta gledao audicije za pljačkaša, emisiju sa atlasa sigurno nisam toliko gledao.
Evo sad imate ove stvari.
Ako post smeta, izbrišite ga.
Forumaški pozdrav.
The Books Of Knjige - Daj Mi Licnu Kartu
The Books Of Knjige - Dobar Dan Cika Vido
The Books Of Knjige - Dobar Je Stan
The Books Of Knjige - Grlica
The Books Of Knjige - Indes Esmerp
The Books Of Knjige - Prelijepa Cura Sa Jadrana
The Books Of Knjige - Zene Zbog Toga Pate
Vojo Mistovic & Zonjo - Djeca Za Bar
https://mega.co.nz/#F!vVARlK4T!aOGp2l76aRhtqGNYdKApsw
Last edited by DellBoy; 15-11-13 at 21:38.
Snimam i ja nacas.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks