Popušiće opozicija u Mojkovcu,sve cigarete što ih bugari motaju ,i onda će da vaistinu da ople koji u http://www.tara-perfection.com/ kao terapiju![]()
Last edited by minjo; 11-11-13 at 21:53.
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
Last edited by minjo; 11-11-13 at 22:05.
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
http://tangosix.rs/2013/26/06/stigle...e-ide-u-sablu/
"U jučerašnjem intervjuu za naš portal savetnik generalnog direktora kompanije MiG za marketing i prodaju, gospodin Vladimir Viprjažkin potvrdio nam je da je prošle nedelje na Batajnicu sleteo transportni avion RSK MiG-a sa delovima potrebnim za podršku eksploatacije i održavanja postojeće flote srpskih MiG-ova 29 a da se među delovima nalaze i piropatrone za izbaciva sedišta."
She is only here to annoy herself!
Ode i Čuma... http://www.blic.rs/Kultura/419262/Pr...ic--Drago-Cuma
Pojedini mediji javljaju, il smo mi na Kosovu, ili je Kosovo u Crnoj Gori... http://www.6yka.com/novost/46725/mali-americki-genije-ponekad-pomijesam-crnu-goru-i-kosovo-video
Američki odgovor na demonstracije u Bugarskoj... http://facebookreporter.org/%D0%B2%D...8%D1%98%D0%B5/
Nagovještaji garanta bezbjednosti u komšiluku... http://srbin.info/2013/04/13/nezavis...sije-u-srbiji/
Last edited by Xerxes; 12-11-13 at 14:35.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Sto se cini odruskih "generala" i obezbedjenja po Hyattu... uniforme su im bas demode...
Koja je frka? Opet oko gasproma? Sta li je Srbija dala za uzvrat?
Hvala Lepo
samo jos kad bi znao koga interesuje sto se radi po Hyattu ili sta druga drzava daje kome nesto za uzvrat ili je to cisto bilo da se pohvalimo malo dje smo i sta radimo?
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ovo ce nama sa foruma CDM napisati ......20 godina nakon vaseg pisanja na forumu , CG vam duguje izvinjenje zbog nerazumJevanja, i zbog prve pogrešne reakcije učinili smo da vas mnogi i dan danas ne razumIJju. Želimo da se vratimo starim vrIJednostima i nadamo se da će ovo popraviti sve što smo učinili“.
Hvala Lepo
p.s. gdje odose oni tekstovi A+A i moji oko ruskih generala u bg? u cemu je problem? ako ne zanima razne catering likove sta se desava u susjedstvu, znaci li to da ni buducnost cg ne zavisi od njihovih vojnih ugovora i cega sve ne? tja...ja mislila da ce bar g. minjo znati o cemu se radi...ali ajd.
Last edited by Maja; 13-11-13 at 17:36.
.....
uostalom, evo meni odgovora na srpskom kanalu u hyattu ...lazanski objasnjavaa sutra ce prenijeti u cg medijima... rts1
kad se da dozvola na rtcg mozda ce se i ovdje obaviti c/paste info...do tad...tja...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 13-11-13 at 18:14.
Prebačeno u temu o NATO-u...
#fakenews
a ne znam.. evo koliko cujem bilo je vise tribina oko svjetskih ratova itd...oko nagrade shojgu/ju itd... oko oruzja, strateski interesi, republika srpska itd...ni malo povrsno i nezanimljivo uz dodatak ocekivanje dolaska g. Putina 24 novembra u bg... svega i svacega...Lepo ja rekoh nesto je cudno....
Hvala Lepo
uh..isplakah se od smijeha -skupstina srbije i diskusija... kakva top lista nadrealista...hahahahaha o zeljeznici bg bar o maratoncima i selmi koja se ne naginje kroz proxor u Barajevu...o srbiji primorskoj zemlji hahahahaha koji engleski humor, tragikomedija
ne bi bilo zgoreg ponesto pratiti, ovi nasi su samo tragicni...
![]()
Last edited by Maja; 13-11-13 at 18:13.
Uočen pošteni sdpsdfovac:
http://www.portalanalitika.me/compon...n-ak-15-godina
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
She is only here to annoy herself!
Svaka cast. Vidjela si ruske generale. I to je nesto. Americke generale u Beogradu i drugim mjestima exYu mogla bi da vidis samo iz dvogleda. A kamoli da im vidis uniforme. Elem, mozda bi i mogla da im vidis i uniforme, ali bi vjerovatno to bilo poslednje sto bi vidjela. Ne zbog tebe kao takve, nego zbog americkog i ujedno svjetskog otpada kao takvog.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Steta sto su tekstove "ishetali" po temama jer bi i najzatucaniji shvatio tok moje izjave, od sale, iznenadjenja, pa do radoznalosti .... Obzirom da nisam bila u Evropi moglo mi je nesto promaci i tu je radoznalost bila veca...a to sto ste vi nervozni, imate neki strah od Amera, NATOa itd... e to je vec mnogo ociglednije nego da koristim dvogled. Ja po USA prolazim kroz vojne baze, slikam sta zelim, posmatram flote i nista.. pola San Diega svaki dan ide uz nuklearku i nigdje zice, zabrane fotografisanja i ostalih komunistickih paranoja... No ne znam sto vam ovo pisem...dorucak ...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 14-11-13 at 06:38.
imam misLjenje ali necu, jer ne zelim da im odmazem....
inace, kazu da se gospodja pozitivca vec ufurala u trip prve dame CGDrugim suprugama politicara to dijetalno smeta hahahahaha
Hvala Lepo
Shvatam da su nastupili neki novi momenti, da smo svi kolektivno u Crnoj Gori naprasno sazreli po pitanju građanske svijesti i da je postalo neukusno uopšte praviti neke diferencijacije po nacionalnom ključu, makar deklarativno. Tako sa rizikom da ispadnem nazadan, zatucan i nacional-šovinista, moram samo istaći nešto što se redovno poteže pred svake izbore i konstantno iščuđavanje zbog čega je pojedinim ovđe ‚‚uber-Crnogorcima'' DF koalicija neprihvatljiva, jer zaboga to je široka koalicija svih nacija, koalicija narodnog pomirenja i tandara mandara. Na račun te priče naiđoh na zanimljiv Medojevićev tvit jutros :
Šta mogu kad sam paranoik, jbga. Elem, poenta je ako bi ovo trebalo da bude to crnogorsko krilo DF-a, daleko im dobra kuća. I ispada da je Šabović bio u pravu kada je pravio onu imaginarnu prihvatljivu koaliciju na državnom nivou. Što se tiče lokalnog nivoa, nadam se da će DPS izaći iz vlasti, posebno na Cetinju, pa da i DF takav kakav jeste bude dio vlasti. Valjda ne treba da obrazlažem zbog čega.Nebojsa Medojevic @NebojsaMedojevi 13h
Sa uživanjem gledam proslavu rodjenja Njegoša na RTS2. RTCG je zauzeta pracenjem Djukanovica.
Maja Bijelic @MajaBijelic 12h
@NebojsaMedojevi @PedjaVasiljevic nista bez Beograda)
Nebojsa Medojevic @NebojsaMedojevi 58m
@MajaBijelic @PedjaVasiljevic Povratak kući :-)
Vesna Bg @vnenadovic1 12h
@NebojsaMedojevi Jedno iskreno HVALA,Rts-u i Beogradu bice dovoljno
Nebojsa Medojevic @NebojsaMedojevi 12h
@vnenadovic1 Necemo se medjusobno u porodici zahvaljivati.
U Bajice otvoren je Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju
Ovo je bas lijepa vijest za Ct. I nije bitno sto danasnja vlast koristi djecu sa smetnjama u razvoju u predizborne svrhe (jer bi se tako ponasala svaka vlast), bitno je samo ono sto su ona djeca dobila novi DOM! Takodjer je vrlo vazno da ce se vlast i nakon izbora brinut o onoj ustanovi
Samo se nadam da su napravili neku ogradu jer ta zgrada stoji neposredno na putu.
Jedno je kad mi obicni gradjani kritikujemo nase institucije pa i rtcg i sve medije, uporedjujuci sa boljim resenjima u regionu jer zelimo bolje u cg.... Ali kad to radi predstavnik cg pol. Grupacije... To je onda nesto drugo... Normalno da nam se to kao gradjanima Cg ne dopada kao sto ne bi ni jednom civilizovanom gradjaninu zapada... Hvala Lepo p. S. Jes da g. Minjo kaze da Hrvatska ode u cabar ali evo uzivam gledajuci ogromnu operativu na autoputu ka zg... Pranje znakova i spojeva na mostovima kompresorima... Obilaznice itd... Radno i efikasno a nigdje lokalnih izbora...![]()
Last edited by Maja; 14-11-13 at 10:21.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks