View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Otpali Damjanović, Božović i Kasalica, poziv za trojicu novih

Selektor "A" reprezentacije Crne Gore pozvao je tri nova igrača za predstojeću prijateljsku utakmicu sa Luksemburgom, koja se 17. novembra igra u najmanjoj zemlji Beneluksa - na pripreme reprezentacije pozvani su Ivan Ivanović iz Čelika, Miroje Jovanović iz Rudara i Darko Nikač iz Budućnosti.

Selektor Brnović za predstojeću akciju neće moći da računa na Dejana Damjanovića i Vladimira Božovića, koji su pošteđeni poziva zbog klupskih obaveza, kao ni na povrijeđenog Filipa Kasalica. Zbog povreda naša selekcija je od ranije lišena usluga Mirka Vučinića, Stevana Jovetića, Simona Vukčevića, Mladena Božovića...
    Pripreme "A" selekcije počeće u utorak kada će od 17 časova odraditi prvi trening u Trening kampu FSCG.
    Bolje da nas nema,dje nadjose ove talente...Darko Nikac,zemljo otvori se

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

jel moguce ovo, sprdali se on sa nama
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A sto cini Brna...sve gledam na tel. da nece i mene slucajno pozvat...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Čini mi se da bi mlada reprezentacija sabila seniorsku u ovom trenutku, sa sve Dulencetom na klupi. Kakva je ovo sprdnja ljudi moji, da mi je neko pričao da će Nikač bit' reprezentativac ne bi mu vjerovao. I još Miroje...e pa kuku.
    Najgora stvar što bi mogla da nam se desi u ovom trenutku je da pobijedimo ovu utakmicu, vjerujte vi meni. Tačno bi Dejo počeo priču kako je pobijeđen superjaki Luksemburg bez deset standardnih igrača, kako je time dokazao kako je najbolje rješenje za selektorsko mjesto i ostala prdnjava...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja mislim da ovakav sastav tesko moze da pobijedi Luksemburg.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Igrace ovi likovi 1:1 sa Luksemburgom i guess what-Savicevic ce na kraju opet produziti ugovor Brnovicu.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,743
    Thanked in
    1,094 Posts

Treba uplatit na kladionicu to dok nisu kvote pale

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Vjerujte mi da me ta utakmica sa Luksemburgom interesuje najmanje u životu. Ne znam ni kad je. Ne zanosim se ni da eventualnim lošim rezultatom može doći do smjene selektora (a i inače nikad ne bih navijao protiv Crne Gore jer ima ogroman broj onih koji to rade u kontinuitetu). Biće onako kako gazda (Dejo) kaže kakav god rezultat bio. I jedino se možemo nadati da on razmišlja u pravcu novog selektora. Inače sam oduševljen spiskom jer kad sam vidio Marka Simića srce mi je ostalo na mjestu. Volim tako kad kupimo igrače iz druge države za koje u reprezentaciji te zemlje nema mjesta zbog oskudnog kvaliteta, a pade mi na pamet da na poziciji lijevog beka imamo Sašu Balića koji je, iako standardan u svom klubu, hendikepiran time što je rođen u Crnoj Gori i bezobrazno pjeva himnu zemlje za koju nastupa. Ali tako se stvara kult reprezentacije po mišljenju kumova.

I tako, ironiju po strani, interesuje me mlada reprezentacija za koju nastupaju NAŠI igrači. Svi do jednoga. Doduše, vodi ih i naš zlosrećni selektor.

@Socrates
    "Dulence" :lolblue: Ovo ću stalno koristit
    Last edited by amnesiac; 11-11-13 at 18:23.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

ivanović u redu da dobije šansu, ajde i miroje - opet igra godinama na nekom nivou, igrao i za u21, ali darko nikač - bolje da su nekog omladinca tipa cmiljanića ili koji bar nekad može biti igrač za A tim čisto da osjeti atmosferu, nego igrača koji već godinama igra, a ne pravi razliku ni u ovoj prvoj lokva ligi a ne što više očekivat...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Toliko mi je nebitna tekma, ali bi najradije da nas nakanta Luksemburg, pa se poćera trener, jer drugačije ne može.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Naravno RTCG ne prenosi utakmicu..
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Je li se ovo sa Nikacem, on sprda sa nama. Momak igra na nivou kadeta Jezera ili Celika. Jos neka zovne Bojica i da kompletira sastav. A javni servis svaka cast, prenose Grbalj - Petrovac...e to je najvaznije.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Mijuško Bojović (Beveren) – Vasland Beveren nastavlja sa lošim partijama. Ovoga puta su poraženi na gostovanju Zulte Varegemu 2-0, Bojović igrao cio meč.
    Asmir Kajević (Cirih) – Postigao gol na gostovanju Badenu u okviru Kupa. Cirih je slavio 1-4.
    Saša Balić (Metalurg Zaporožje) – Igrao cio meč na gostovanju Iličevecu. Metalurg je doživio novi poraz 3-1.
    samo neki koji su zasluzili poziv

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudiiii Darko Nikac ?! Ne mogu da vjerujem..

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mene ovo vise ne zanima ni malo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Vjerujte mi da me ta utakmica sa Luksemburgom interesuje najmanje u životu. Ne znam ni kad je. Ne zanosim se ni da eventualnim lošim rezultatom može doći do smjene selektora (a i inače nikad ne bih navijao protiv Crne Gore jer ima ogroman broj onih koji to rade u kontinuitetu).
    Mislim da je i meni prvi put od kad postoji ova reprezentacija da apsolutno nemam nikakvu želju da odgledam tu utakmicu. Za ovo navijanje protiv Crne Gore, mada razumijem tvoj rezon ja ipak malo drugačije posmatram. Meni nije problem privremeno se staviti u tu grupicu koji navijaju protiv Crne Gore (ma koliko ih ja ustvari prezirao) jer smatram da na duže staze može da donese boljitku reprezentacije. Ja nemam dileme da li je (ne)ostanak Brnovića ne klupi dobra stvar, tako da mi ne bi bilo uopšte žao da pretrpimo poraz od Luksemburga jer bi time direktno izbio jedan argument iz Dejovih usta koji je već sam sebi namjestio ugovorivši utakmicu sa tako prestižnim protivnikom. Mada taj poraz u suštini ništa ne bi garantovao, ali eto..

Inače sam oduševljen spiskom jer kad sam vidio Marka Simića srce mi je ostalo na mjestu. Volim tako kad kupimo igrače iz druge države za koje u reprezentaciji te zemlje nema mjesta zbog oskudnog kvaliteta, a pade mi na pamet da na poziciji lijevog beka imamo Sašu Balića koji je, iako standardan u svom klubu, hendikepiran time što je rođen u Crnoj Gori i bezobrazno pjeva himnu zemlje za koju nastupa. Ali tako se stvara kult reprezentacije po mišljenju kumova.

I tako, ironiju po strani, interesuje me mlada reprezentacija za koju nastupaju NAŠI igrači. Svi do jednoga. Doduše, vodi ih i naš zlosrećni selektor.
    Ja u načelu nemam problem sa dovođenjem igrača sa strane, ali sa logikom pod kojom to rade ozbiljne reprezentacije : da igrač kojeg dovodiš sa strane mora da bude evidentno bolji od onih koje već imaš iz sopstvenog pogona. To u našem slučaju, nije baš slučaj. Ajde Simića da i zanemarimo jer ga i nismo mogli baš potpuno upoznati igrački, ali ja ne vidim da je jedan Volkov išta bolji igrač od Balića. Ili da je Nemanja Nikolić bolji od Vlada Boljevića. Ali avaj, ipak sam ja samo laik. Neko je drugi plaćen da to vidi i zna.
    A mlada reprezentacija definitivno pokazuje, ne samo ova generacija, da mi ipak imamo koliko - toliko kvalitetnu bazu da oformimo više nego solidan tim. Ako može mlada, koja ima igrače u starosnom rasponu od 3-4 godine, da napravi respektabilan sastav isključivo od domaćih snaga, trebalo bi da po toj logici to može i A selekcija koja ima znatno širi izbor.

"Dulence" :lolblue: Ovo ću stalno koristit
    Činilo mi se prikladnim . Kukavac je pokupio na ovom forumu več toliko nadimaka da ih je teško i popamtit' sve.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Hahhahaahhahahqhaha Darko Nikac.Malo mi je u Buducnost te smlatine i sad moram da ga gledam u dres reprezentacije.Apsolutno me mecevi ne zanimaju dok iz saveza ne ode ova ekipa menadzera jer se sale.

Thanks Thanks Given 
    3,014
    Thanks Thanks Received 
    3,659
    Thanked in
    1,656 Posts

Ove je licno Dejo nazvao i pozvao.
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Hahhahaahhahahqhaha Darko Nikac.Malo mi je u Buducnost te smlatine i sad moram da ga gledam u dres reprezentacije.Apsolutno me mecevi ne zanimaju dok iz saveza ne ode ova ekipa menadzera jer se sale.
    E njih jedino kakav cunami moze maci , druge opcije nema,

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

mada koliko mi god bilo smjesno sto je Nikaca zvao isto bi prije njega gledao u reprezentaciju nego Kasalicu. da se ne ponavljam ali te uvozne igrace ako nemaju bar duplo veci kvalitet od nasih igraca i ne treba ih zvati. ako vec trebaju da se prodaju igraci bar te pare nek idu Sutjeci, Buducnosti i nasim klubovima a ne CZ i Partizanu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Zajebaš li se !? Dobar je Nikač aahahahahahahahahahaahahahHHAHAHAHAHAH ovoo je pakao

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

meni jedino nije jasno kako ne mozemo naci jaceg protivnika za prijateljsku od Luksemburga i Letonije???
    evo gledam Srbiju sada igra protiv Rusije prije toga sa Kolumbijom Japanom, Svedjanima, Spancima, Francuzima i sl. jel bas toliko tesko ugovoritu bar reprezentaciju bar malo bolju ako ne mozemo neku top reprezentaciju. sa ovakvim pripremama nit znas dje si niti dje su ti igraci a moral se tu jedinu dize Brnovicu .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahaha čuš nije ti jasno..Pa zar ne vidiš da oće ovaj poraz od velesile Moldavije, da zataškaju koliko toliko, pa zakazuju tekme sa Andorom, Luksemburgom, Fk Tuzi, Zabjelo...

A pošto je naš narod goli *****, zaboraviće ka' da ništa nije bilo, osim ovih pravih navijača i normalnih ljudi...Isto ka' politika, država nam se raspada, al će narod opet glasat vlast, jer će im dat 100 eura za struju i sve će zaboravit.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nikač Darko? Sprda li se Brnovic jbt??? Kukuuuuuuuuuu, je li realno ovo?!!!!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    mada koliko mi god bilo smjesno sto je Nikaca zvao isto bi prije njega gledao u reprezentaciju nego Kasalicu. da se ne ponavljam ali te uvozne igrace ako nemaju bar duplo veci kvalitet od nasih igraca i ne treba ih zvati. ako vec trebaju da se prodaju igraci bar te pare nek idu Sutjeci, Buducnosti i nasim klubovima a ne CZ i Partizanu
    Jesi li kad gledao Nikaca i njegov velelepni trk? Pristao bih prije da 11 Kesalica igra za nas nego ovaj momak koji stvatno ne posjeduje nista sem mozda neku debelu vezu u ovom momentu.

Page 1492 of 2255 FirstFirst ... 4929921392144214821488148914901491149214931494149514961502154215921992 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)