И мени је филм некако пречудан, комедија - нисам се насмијао то сат времена што сам одгледао, угасио. Могуће да сам у том моменту имао расположење за другачији жанр. Али опет..
И мени је филм некако пречудан, комедија - нисам се насмијао то сат времена што сам одгледао, угасио. Могуће да сам у том моменту имао расположење за другачији жанр. Али опет..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
I mene zanimaju dje su te scene na koje se neko presmija?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Momci morate razumjet da se ukusi razlikuju. Imate tolko demokratskog kapaciteta.
Last edited by Beethoven's C***; 11-11-13 at 19:42.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Ooo kako ste prekul. U moru ispranih komedija koje su se pojavile u poslednjih par godina, ova je bas lagana i smijesna ustvari.
Ми смо хипстери - deal with it.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Mene je zabrinuo rotf, koji je skupio volje da pogleda ovaj film. Divim se volji, ali moracemo da sazovemo хипстерски savez, da izreknemo neku disciplinsku mjeru protiv njega.
\\OFL•GIC
Nije volja nego nevolja.Ta disciplinska bi me samo jos vise pokopala, nego dajte predloge da se vadim iz ovoga u sta sam uronio.
I am so post-rock I shit sad birds.
The World's End - http://www.imdb.com/title/tt1213663/
U šta se ovaj film pretvori, brate mili... Edgar Wright ftw.
![]()
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Best Offer
Necete omanut,10/10
MEMENTO MORI
Само да поновим питање из другог топика - овај Тор нови јел гори од задњег Вулверина?
zajebano ti je pitanje, obojica su likovi iz Marvelovih stripova, ali su opet filmovi prilicno razliciti tako da se sve svodi na ukus...nekome vise lezi nordijska mitologija, nekom malo "realniji" trip, samurai, Japan i tome sl.
pa recimo da je film imao odlicnu ideju i ekipu, ali je uspio da se posere na sve to (kao i vecina holivudskih komedija) sa nepotrebnom romantikom i ostalim stereotipima...znate ono kad neko od glavnih likova ima neku tajnu i njima je svima kao banja i zblize se, a onda ostali likovi saznaju za tu tajnu, pa se svi pokace, pa onda na kraju glavni lik uradi nesto "neocikovano", ispane mudonja i svi se magicno pomire i zive srecno do kraja zivota...a dokle vise?!neuporedivo mi je bolje pao The Heat recimo, iako to nisam ocekivao, jer barem nema tih iritirajucih momenata na koje moze jedino jos americka retardirana publika da se lozi.
Last edited by Screaming Lord; 12-11-13 at 07:36.
Не не, интересује ме јесу ли лоше одрадили причу као у Вулверину? Типа, очекивао сам да ће Ждероња да касапи мале нинџе (удови на све стране, крви тоне) али оне борбе су ми тако неувјерљиве у односу на претходни дио. И прича ми је лејм вала. Некако трањасто одрађено и по мени потпуно су подредили филм његовом наставку.
pa koliko sam shvatio najveci problem ti je do borbiali u pitanju je holivudski PG-13 blokbaster, nece ti parasi da rizikuju da im film bude rated R, da bi ga sto vise djece pogledalo...samim tim nema krvi i kasapljenja, niti ces to ikad vidjeti u nekom superherojskom blokbasteri (jedino ako naprave Deadpool-a, mada se o tome prica godinama)...naravno, Blade je izuzetak, koji mnogima treba da bude uzor...realno, ako je ko za R rating to je Wolverine, ali jbg, kao i uvijek para nikad dosta...meni je licno dosta ozbiljnije odradjen od X-Men Origins: Wolverine. S druge strane, Thor 2 je dosta laganiji i prosaran s dosta humora, ipak se radi o drugom studiju i potpuno drugacijem liku...mozak na otavu i cao, prica kao prica je predvidljiva kao i u vecini Marvelovih filmova. Svakako bolji od prvog, sto mu i nije tesko.
Ако се сјећаш стрипова - лик извади утоку на Ждероњу - исијече га ко славско печење
Него, надам се да ће овај нови наставак бити на нивоу да их извуче мало.
2 Guns, meni je dobar bio.
Gledah i Thora, prvenstveno mi spada u komediju, presmijao sam se na neke scene bas. Sto se ostalog tice, nekako ne znam, fali mu nesto. Sad bih i spojlovao sta mi je zasmetalo i bilo nejasno, nego mi muka da kucam.![]()
Odgledah Thora nocas, meni je odlican bio, ono sto sam ocekivao to sam I dobio, sto je vrlo rijetko, jer sam dosta ocekivao. Ovaj Loki izrasta u strasno interesantan lik
Sinoć prije Tora ide trejler za Hobita i veli Bilbo zmaju : Šmauže ... :tears_of_joy::tears_of_joy::tears_of_joy:
Kreč, kolica i mešalica.
Preporucite par novijih komedija(2012,2013) i neki dobar horror po vama...
Uh kakvu sam filmcinu upravo odgledao![]()
Vise me nasmije izjava jedne osobe kojoj sam rekao da me smorio film: -"Cudi me, Jennifer Aniston ima dobre filmove."
"Ima dobre filmove."
I am so post-rock I shit sad birds.
Ja znam za jedan : http://www.imdb.com/title/tt0279113/...nm_flmg_act_29 (mlada Zooey Deschanel)
Ali drugi ? , jbga..
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks