I jos covjek prica Francuski....smeker![]()
Nole na korak od Agasijevog rekorda
Đokovićeva 16. titula na turnirima Masters serije dovela ga je na samo jednu zaostatka od Andrea Agasija, trećeplasiranog na večnoj listi. Evo ko je najviše puta trijumfovao na Mastersima:
Nadal - 26
Federer - 21
Agasi - 17
Novak - 16
Sampras - 11
Marej - 9
Muster - 8
Čang - 7
Beker, Kurijer, Kuerten, Rios, Rodik, Safin - po 5
I jos covjek prica Francuski....smeker![]()
Auh kakav jak tempo 2 sata. Ferer je stvarno mnogo nezgodan protivnik i nije čudno što je dobio Nadala juče. Danas ipak prevelik zalogaj za njega je bio Novak.
Bravo Đokoviću pa da Bog da podigao i trofej u Londonu!
Uh, dobar mec Delpa i Gaskea.
A veceras jos jedan klasik.![]()
Steta sto ne dobi drugi set oduzi se ovo zajeban tempo za Djokovica.
Bas pjeske ovaj treci set.
lagano odradjen posao,još jednom No1e je pokazao svoju klasu i ko je gazda!
bravo No1e
Drugi put odvali Rodzera u cetri dana.
Ali se vidi da je totalno isprljen.![]()
Novak je klasa i znao sam da ce počistit Federera u trećem setu. Inače je meč bio kvalitetan, bez obzira na nervozu kod oba tenisera u pojedinim trenucima meča kada su pravili puno grešaka. Bilo je fenomenalnih poena. Rodžer je u ok formi i mislim da ima sanse opet da dobije Delpa.
troickom smanjena kazna sa 18 na 12 mjeseci,šteta
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti...&nav_id=773869
a evo i Novakova izjava vezano za ovaj slučaj po završetku meča protiv federer-a
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti...&nav_id=774067
'Sada ova odluka predastavlja kraj mojih snova da budem vrhunski teniser, da stižem do finala na ATP turnirima i da se borim protiv najboljih na svetu.'
HAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHHAHA. Pa samo zbog ove izjave bih mu odma' ukinuo ovu kaznu i vratio ga na teren.
:lolblue: :lolblue: :lolblue:
Noletu svaka cast na hrabrosti da javno kaze ono sto svaki teniser misli. Ocigledno je da sistem kontrole ne funkcionise
kako treba. Pa evo za Marina ispade da covjek uopste nije ni imao nedozvoljene supstance u organizmu?!
Marej je rekao da ce kada god mu uzmu uzorke na testiranje, dati uzorke i nezavisnoj medicinskoj ustanovi!
Ako Wada jednom igracu oduzima pravo igranja a nije utvrdjeno da je koristio doping, moze biti i da drugom igracu dozvoljava iako igrac koristi zabranjene supstance? Poslije ovog argumentovanog i hrabrog istupa Novaka bilo bi fer da i ostali teniseri oglase a ne samo da gledaju sebe i vlastiti interes.
Može li Vavrinka do pobjede protiv Nadala?![]()
Odlican drugi set,prvi ne stigoh da gledam mada mora da je i prvi bio dobar jer je zavsen sa 7:6
Bravo Nole! Polufinale je tu.
Novak je uhvatio nevjerovatan ritam sve bih dao da ovo osvoji.
simpaticno mi je bilo kako je vavrinka ispljuvao nadala i to kako se on dogovara stalno sa tonijem tokom meca.
da sam ja bio na mjestu rafe, odmarao bih malo protiv berdiha pa bi ovaj otisao kuci...
no, s obizrom ko ga ceka u polufinalu jedina satisfakcija ce mu biti te pare koje ce dobiti za plasman medju 4.
Rutinski ga je rafa odradio...
e moj federeru...zreo si ti za penziju. odigras dobro 1 mec u 10 i taman se ponadamo evo ga opet kad ono pljas...prizemljenje.
one udarce okvirom reketa ne razumijem.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Lagano Novak,bice pakleno sjutra...
Novak je večeras bio u nevjerovatnom izdanju. Kapa dolje majstore!
Danas je bilo potpuno za ocekivati da Nadal, koji je obezbijedio prolazak u 1/2 finale u srijedu, dobije Federera koji je sinoc igrao iscrpljujuci mec sa Del Potrom koji je trajao 2.30 sati, a nepuni dan posle toga morao da se sretne sa Rafom. Federer je imao snage za 10 gemova prvog seta, a posle toga su ga noge jednostavno izdale-footwork ocajan, i svaka greska koju je napravio napravio ju je zbog toga.
Ono sto je kod Federera pozitivno je sto je forma ponovo u vidnom usponu, od Bazela nadalje se slabiji igraci ponovo rutinski dobijaju, a i postigao je u tom periodu i tri pobjede protiv Top 10 igraca, 2x Del Potro i Gaske. Povreda ledja je potpuno unistila ovu sezonu za njega-po sopstvenom priznanju tek na US openu je bio potpuno fizicki spreman. Sad dolazi odmor, a Australian Open pada tacno u pravo vrijeme za njega-2 mjeseca rada da se i poslednja stepenica-ravnopravnost sa Novakom i Rafom, ponovo dostigne.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks