Page 126 of 276 FirstFirst ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... LastLast
Results 3,126 to 3,150 of 6877

Thread: Total TV

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Montica View Post
    Pa velis imao si dva uvođenja, tako ja shvatih da su dva recivera ili sam ja to pogresno protumacila... ???

Ja nisam jos pocela snimati... moram kupiti jos jedan HDD... Milo mi je da je neko odje poceo da snima pa taman da postavim pitanje...

Koliki HHD ili flesh si ubacijo... majstor veli treba najmanje 64GB na internetu pise 32GB a citam da moze i 16GB... jesi li isprobao to...
    Dali on svaki put formatira HDD ili flesku kada je ubacis ?
    Pa ima li ista da se drugo moze gledati bez taj kanal koji snimas, ako je samo taj kanal koji vrag ga imamo snimati... ;(
    Ne ne,samo sam jednom uveo Total TV,prije mjesec dana i naravno dobio novi HD resiver...

Pa evo ubacio sam flesku od 16 GB,odmah je formatirana (pisalo je kada sam je ubacio "nije preporucljivo koriscenje ovog uredjaja" ali samo se klikne "nastavi" i sve bude OK).Pise da ima 11 SATI SNIMANJA !
    Pogrijesio sam gore u postu,ipak kada se izbrise snimljena emisija,to se i brise sa fleske...ne znam da li se svaki put formatira,nisam probao,ali mislim da jeste,da ga formatira svaki put

I GLAVNO:

Kao sto rekoh nisam potpuno usao u stos,ali sam siguran da npr gledam sada Pink i kliknem da se snima to sto gledam i onda je nemoguce da se prebaci na bilo koji drugi program,iskace upozorenje da se snimanje prekida.

Mejdutim sada sam probao ovu varijantu,stavio sam u 13 h da mi snima emisiju na TV Vijesti koja pocinje u 13:05 h i prebacio sam automatski na Pink i gledao sam Pink i kada se zavrsila emisija,ono je uredno snimilo tu emisiju.

Sledeca stvar:

Probao sam varijantu da oko 13 h udjem u Podesavanja i da stavim na odredjeni program da emisija pocne da se snima u npr 13:30 i da zavrsi za 60 minuta,nakon toga sam prebacio na drugi program i sada kada treba emisija da pocne da se snima iskocilo je upozorenje nesto kao "Konflikt programa" i automatski se sve izbrisalo iz snimanja,kao ne moze da se snima.

Stvarno ni ja ne znam koja je fora snimati ako se mora biti na taj program koji se snima ?

Ili trebam nesto da promijenim u podesavanjima ?

EDIT : Ako neko zna zasto uopste ne mogu da snimam kada podesim vremenski ? Znaci kada ja stavim vrijeme kada da pocne snimanje i koliko da traje,meni bez obzira da li gledam taj program koji zelim da snimam ili neki drugi iskace "Konflikt programa,gledate program Pink a snimate ..... na Pinku" (tako nekako) Zanima me zasto se to desava ako neko zna?

I kada mi iskoci taj prozor "Konflikt programa" daju mi samo 2 opcije,jedna je da prekinem snimanje a druga STANDBY,moze li neko da mi objasni koje dugme na daljinskom predstavlja standby,kada pritisnem ono dugme "Tv standby" apsolutno se nista ne desava a kada izgasim total na daljinskom i onda ga upalim sve je isto
    Last edited by Pterodaktil; 05-11-13 at 13:02.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Recite mi sledecu stvar, koliko vremena obicno prodje od prijavljivanja pa do dana ugradnje opreme? Drugo, je li problem postaviti opremu (treba li sta da se vari itd itd)?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Pterodaktil View Post
    Ne ne,samo sam jednom uveo Total TV,prije mjesec dana i naravno dobio novi HD resiver...

Pa evo ubacio sam flesku od 16 GB,odmah je formatirana (pisalo je kada sam je ubacio "nije preporucljivo koriscenje ovog uredjaja" ali samo se klikne "nastavi" i sve bude OK).Pise da ima 11 SATI SNIMANJA !
    Pogrijesio sam gore u postu,ipak kada se izbrise snimljena emisija,to se i brise sa fleske...ne znam da li se svaki put formatira,nisam probao,ali mislim da jeste,da ga formatira svaki put

I GLAVNO:

Kao sto rekoh nisam potpuno usao u stos,ali sam siguran da npr gledam sada Pink i kliknem da se snima to sto gledam i onda je nemoguce da se prebaci na bilo koji drugi program,iskace upozorenje da se snimanje prekida.

Mejdutim sada sam probao ovu varijantu,stavio sam u 13 h da mi snima emisiju na TV Vijesti koja pocinje u 13:05 h i prebacio sam automatski na Pink i gledao sam Pink i kada se zavrsila emisija,ono je uredno snimilo tu emisiju.

Sledeca stvar:

Probao sam varijantu da oko 13 h udjem u Podesavanja i da stavim na odredjeni program da emisija pocne da se snima u npr 13:30 i da zavrsi za 60 minuta,nakon toga sam prebacio na drugi program i sada kada treba emisija da pocne da se snima iskocilo je upozorenje nesto kao "Konflikt programa" i automatski se sve izbrisalo iz snimanja,kao ne moze da se snima.

Stvarno ni ja ne znam koja je fora snimati ako se mora biti na taj program koji se snima ?

Ili trebam nesto da promijenim u podesavanjima ?

EDIT : Ako neko zna zasto uopste ne mogu da snimam kada podesim vremenski ? Znaci kada ja stavim vrijeme kada da pocne snimanje i koliko da traje,meni bez obzira da li gledam taj program koji zelim da snimam ili neki drugi iskace "Konflikt programa,gledate program Pink a snimate ..... na Pinku" (tako nekako) Zanima me zasto se to desava ako neko zna?

I kada mi iskoci taj prozor "Konflikt programa" daju mi samo 2 opcije,jedna je da prekinem snimanje a druga STANDBY,moze li neko da mi objasni koje dugme na daljinskom predstavlja standby,kada pritisnem ono dugme "Tv standby" apsolutno se nista ne desava a kada izgasim total na daljinskom i onda ga upalim sve je isto
    Prvo ko prvo hvala ti na objasnjenu... evo ja konacno cu danas da pocnem da snimam... Pa da izprobam neke stvari... cim to uradim javit cu... Ali koliko cujem iz tvoje price... mrka kapa.. oni su jos gori onda od BBM-a jer BBM bar ostavi nekoliko kanala koji se mogu gledati. Recimo ti sa jednog satelita snimas i na taj nista vise ne mozes da gledas a drugi satelit ti je slobodan za gledanje. Spremda BBM nema mnogo satelita (he he) nemas mnogo kanala za snimanje...

A ako moramo da gledamo ono sto snimamo onda je to bas glupo... onda se ovo snimanje samo svodi na onda kada odes od kuce ili kada imas jos jedan reciver pa ides na njemu da gledas... to ja imam sa BBM ja stavim da snima a onda idem gledati na drugi jer ih imam 3 komada...al posto total imam samo jedan... nebi to moglo... Dobro je sto jos ne ugasih ovaj BBM meni se cini hehe

Javljam cim saznam nesto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by tiogama View Post
    Recite mi sledecu stvar, koliko vremena obicno prodje od prijavljivanja pa do dana ugradnje opreme? Drugo, je li problem postaviti opremu (treba li sta da se vari itd itd)?
    Sto bi ti to sam da radis jeli... neznam... majstor rece meni nedavaju to vise.. sad jeli reko zato sto sam ja htijela drugi sama da spojim pa da mu ne dam to 45e ili je zaista tako neznam...

U svakom slucaju varenja nema... ima nogu da zakacis... trazis signal... (koji majstor vecinom radi sa malim aparatom napolje) po meni znaci prikopcas sve lijepo na tv onda jedno napolje a jedno unutra pa kad ugrabis signal akucas ga tu hehe. Onda imas da podesis parametre na reciveru... nebi ja to radila sama... vjeruj mi... jes da je 50e al on je kod mene ostavijo oko 2 sata... a onda on i dalje mora da ti odrzava total... kad god signala nemas... a ako sam radis... mozes se samo sebi obratit ja mislim

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Prvo ko prvo hvala ti na objasnjenu... evo ja konacno cu danas da pocnem da snimam... Pa da izprobam neke stvari... cim to uradim javit cu... Ali koliko cujem iz tvoje price... mrka kapa.. oni su jos gori onda od BBM-a jer BBM bar ostavi nekoliko kanala koji se mogu gledati. Recimo ti sa jednog satelita snimas i na taj nista vise ne mozes da gledas a drugi satelit ti je slobodan za gledanje. Spremda BBM nema mnogo satelita (he he) nemas mnogo kanala za snimanje...

A ako moramo da gledamo ono sto snimamo onda je to bas glupo... onda se ovo snimanje samo svodi na onda kada odes od kuce ili kada imas jos jedan reciver pa ides na njemu da gledas... to ja imam sa BBM ja stavim da snima a onda idem gledati na drugi jer ih imam 3 komada...al posto total imam samo jedan... nebi to moglo... Dobro je sto jos ne ugasih ovaj BBM meni se cini hehe

Javljam cim saznam nesto
    Ajde cim isprobas javi utiske,da vidimo,mozda ja grijesim,mada cu te i kontaktirati na pm ako me nesto bude interesovalo

Vidio sam da postoji u meniju/korisnicka podesavanja/DVR podesavanja tu isto ima nesto da se mijenja,postoji nesto "velicina bafera" to je stavljeno na 45 minuta,a cini mi se da je to potrebno ugasiti ako ne zelis da ti se programi stalno/automatski snimaju,jer mislim da sada svaki program se odmag snima kako bi moglo da funkcinise premotavanje unazad...

Sve sto vise koristim shvatam neke stvari bolje u vezi ovog snimanja,tako da se ne cudite kad promijenim neko misljenje

Meni je najveci problem (nedoumica,kako god ) zasto ne funkcionise ovo kada mi stavimo vrijeme pocetka snimanja i kada sami odredimo koliko da traje snimanje,znaci na taj nacin nikako nece da mi snima,ocigledno da postoji neka caka (to ti se nalazi da znas,u Meniju/Planer /Podesavanja snimanja)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ajde cim isprobas javi utiske,da vidimo,mozda ja grijesim,mada cu te i kontaktirati na pm ako me nesto bude interesovalo

Vidio sam da postoji u meniju/korisnicka podesavanja/DVR podesavanja tu isto ima nesto da se mijenja,postoji nesto "velicina bafera" to je stavljeno na 45 minuta,a cini mi se da je to potrebno ugasiti ako ne zelis da ti se programi stalno/automatski snimaju,jer mislim da sada svaki program se odmag snima kako bi moglo da funkcinise premotavanje unazad...

Sve sto vise koristim shvatam neke stvari bolje u vezi ovog snimanja,tako da se ne cudite kad promijenim neko misljenje

Meni je najveci problem (nedoumica,kako god ) zasto ne funkcionise ovo kada mi stavimo vrijeme pocetka snimanja i kada sami odredimo koliko da traje snimanje,znaci na taj nacin nikako nece da mi snima,ocigledno da postoji neka caka (to ti se nalazi da znas,u Meniju/Planer /Podesavanja snimanja)
    Evo nabrzaka da se javim... jos strakam po ovom cudu...
    Pokusala sam da stavim snimanje rucno... ja mu zadam vrijeme... on odma javlja problem...
    Pokusala sam da snimam trnutno... al nema prebacivanja... moz se slikas gledaj sto snimas a zatim gledaj snimano kako bi utvrdijo stivo hehe
    Onda sam stavila na Vijesti neko vrijeme da snima... i na Pink Family i ja posla na neki treci kanal... al cim pocne da snima u to odredjeno vrijeme on javlja problem.. ili da prekines snimanje i nastavis gledati kanal koji gledas ili da snimas i onda prebaci na kanal koji snima.
    Sto nas ponovo vrce na ono isto moramo gledati i snimati da potvrdimo materijal hehe

Od pocetka gledanja kanala moze da se vrace unazad... to je taj bufer o kome pricas... to mi je super... spremda nisam vidjela koliko koristi memorije...

Ja sam mu ubacila HDD od 500 i pokazao mi je da ima 247 sati za snimanje sto je cudna racunica spremda ti rece koristijo si 16GB i imas 11 sati snimanja...
    29 X 16GB = 464GB
    29 X 11 sati = 319 sati snimanja...

E sad.. posto HDD od 500GB ima iskoristivo samo 465GB ja bih trebala da imam isto oko 320 sati snimanja... al NEMAM... Ja imam samo 247 sati snimanja sto je cudno...

Isprobala sam isto izvuci HDD i malo je poblesavijo hehe.. al dobro... nece mu nista bit... resetovala ga i sve ok.

Onda sam sa HDD snimljeno pogledala na kompjuter... Nisam nista nasla sto bi mogli da gledamo na kompjuteru... Cudni neki formati skroz...

Onda sam HDD izvadila jos jednom, stavila neki film na njemu i sliku... i vratila HDD al on oce ponovo da ga formatira tako da je HDD neizkoristiv za bilo sto drugo bez za Total... sto mi je isto glupo jer BBM mozes da gledas i filmove na njemu... nekih formata... niti formatira stalno HDD ili flesku.. Spremda BBM moze da koristi i manju flesku.. trenutno mi je 4GB na njemu i imam od prilike 3 sata snimanja na tome. A ako stavim na flesku od BBM-a nesto on mi to ne brise bez ako ja hocu.

Sve u svemu ja mislim da je ovo gluparija... bez ako imas jos jedan reciver... kako rekoh prije imam 3 BBM i onda snimam a na drugi gledam ili se moze koristit kada nismo kuci... ili recimo da vratimo unazad ako smo nesto propustili... eto... toliko za sada od mene...

A ima nesto i VIDEO... sto li mu je to.. ja tu nisam nista nasla...

Totalno sam razocarana....................
    Last edited by Montica; 05-11-13 at 16:49.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Oce li biti neka akcija za stare korisnike za zamjenu starih resivera novim HD resiverima ?

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Scepan View Post
    Oce li biti neka akcija za stare korisnike za zamjenu starih resivera novim HD resiverima ?
    Za sada nema naznaka za tako nešto. I ja sam čekao, pa onda odustao i platio zamjenu...
    Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

I jesi li morao da uzmes HD paket na 12 mjesci ?

Thanks Thanks Given 
    467
    Thanks Thanks Received 
    464
    Thanked in
    264 Posts

Ja da. I platio 35€...

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Evo nabrzaka da se javim... jos strakam po ovom cudu...
    Pokusala sam da stavim snimanje rucno... ja mu zadam vrijeme... on odma javlja problem...
    Pokusala sam da snimam trnutno... al nema prebacivanja... moz se slikas gledaj sto snimas a zatim gledaj snimano kako bi utvrdijo stivo hehe
    Onda sam stavila na Vijesti neko vrijeme da snima... i na Pink Family i ja posla na neki treci kanal... al cim pocne da snima u to odredjeno vrijeme on javlja problem.. ili da prekines snimanje i nastavis gledati kanal koji gledas ili da snimas i onda prebaci na kanal koji snima.
    Sto nas ponovo vrce na ono isto moramo gledati i snimati da potvrdimo materijal hehe

Od pocetka gledanja kanala moze da se vrace unazad... to je taj bufer o kome pricas... to mi je super... spremda nisam vidjela koliko koristi memorije...

Ja sam mu ubacila HDD od 500 i pokazao mi je da ima 247 sati za snimanje sto je cudna racunica spremda ti rece koristijo si 16GB i imas 11 sati snimanja...
    29 X 16GB = 464GB
    29 X 11 sati = 319 sati snimanja...

E sad.. posto HDD od 500GB ima iskoristivo samo 465GB ja bih trebala da imam isto oko 320 sati snimanja... al NEMAM... Ja imam samo 247 sati snimanja sto je cudno...

Isprobala sam isto izvuci HDD i malo je poblesavijo hehe.. al dobro... nece mu nista bit... resetovala ga i sve ok.

Onda sam sa HDD snimljeno pogledala na kompjuter... Nisam nista nasla sto bi mogli da gledamo na kompjuteru... Cudni neki formati skroz...

Onda sam HDD izvadila jos jednom, stavila neki film na njemu i sliku... i vratila HDD al on oce ponovo da ga formatira tako da je HDD neizkoristiv za bilo sto drugo bez za Total... sto mi je isto glupo jer BBM mozes da gledas i filmove na njemu... nekih formata... niti formatira stalno HDD ili flesku.. Spremda BBM moze da koristi i manju flesku.. trenutno mi je 4GB na njemu i imam od prilike 3 sata snimanja na tome. A ako stavim na flesku od BBM-a nesto on mi to ne brise bez ako ja hocu.

Sve u svemu ja mislim da je ovo gluparija... bez ako imas jos jedan reciver... kako rekoh prije imam 3 BBM i onda snimam a na drugi gledam ili se moze koristit kada nismo kuci... ili recimo da vratimo unazad ako smo nesto propustili... eto... toliko za sada od mene...

A ima nesto i VIDEO... sto li mu je to.. ja tu nisam nista nasla...

Totalno sam razocarana....................
    Eto tako ti je,potpuno isti utisak kao i kod mene.

Evo sam dosao do jos jednog "otkrica",odredivsi sam u koliko da pocne snimanje i koliko da traje i ugasio sam total i TV :

SNIMANJE UNOSENJEM VREMENA RUCNO (KADA STAVIS U PODESAVANJA POCETAK SNIMANJA I TRAJANJE SNIMANJE) MOGUCE JE ALI JEDINO KADA IZGASIS TELEVIZOR (MATERIJAL CE BITI SNIMLJEN KADA POSLIJE UPALIS TOTAL)

hahaha e pa,ovo jos ne gledah,kako su glupo ovo odradili

A lijepo im na sajtu izmedju ostalog stoji "stovremeno snimanje dva različita TV programa
    I kada se film poklapa sa terminom vaše omiljene serije, više nema potrebe za stalnim prebacivanjem sa kanala na kanal!"

Kakvi lazovi!

Znaci samo su se skoncentrisali da snimamo program kada nismo kod kuce,a jbg i to je nesto
    Last edited by Pterodaktil; 05-11-13 at 17:52.

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    116
    Thanked in
    53 Posts

evo da se i ja ukljucim...Malo sam razocaran jer sam sa Extra TV-a presao na TOTAL i jedva docekao mogucnost snimanja. Blentavo mi je da ako hocu da snimam, moram i da gledam taj kanal. Pa koji matrak ga onda snimam? Sto se tice formatiranja hdd-a, njega samo prvi put formatiras i to je to...Nadam se da ce uskoro izbaciti neki novi firmware koji ce omoguciti snimanje nekog kanala a da ne moras da ga gledas u real time-u.
    Last edited by bann; 05-11-13 at 18:02.
    "You can check-out any time you like,
    But you can never leave!"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Total je nula..Ali mi koji moramo da ga koristimo sutimo i koristimo..

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    51 Posts

Jesam...
    Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je majstor koji je kacijo rekao da moze stari tanjir i reciver da se zamjeni za novi za 25e jer sam to pitala za jednog starog korisnika... e sad ako sam slagana... lazem i ja dok pisem ovo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eto tako ti je,potpuno isti utisak kao i kod mene.

Evo sam dosao do jos jednog "otkrica",odredivsi sam u koliko da pocne snimanje i koliko da traje i ugasio sam total i TV :

SNIMANJE UNOSENJEM VREMENA RUCNO (KADA STAVIS U PODESAVANJA POCETAK SNIMANJA I TRAJANJE SNIMANJE) MOGUCE JE ALI JEDINO KADA IZGASIS TELEVIZOR (MATERIJAL CE BITI SNIMLJEN KADA POSLIJE UPALIS TOTAL)

hahaha e pa,ovo jos ne gledah,kako su glupo ovo odradili

A lijepo im na sajtu izmedju ostalog stoji "stovremeno snimanje dva različita TV programa
    I kada se film poklapa sa terminom vaše omiljene serije, više nema potrebe za stalnim prebacivanjem sa kanala na kanal!"

Kakvi lazovi!

Znaci samo su se skoncentrisali da snimamo program kada nismo kod kuce,a jbg i to je nesto
    Neka jadan nebijo dobro je ovo... jer oni vec godinu dana prodavaju reciver koji snima... a kada dodje doba da ti je prikaceno sve onda ti kaze... snima on... nije tu nista sporno vec sto nema software hehehehehehe... al eto stigo i software konacno... tako da napreduju... hehe...

A dobro je da snima kada je izgasen... to je super... ne trosi mnogo struje hehehe

A ima jos nesto sto mi se ne svidja a to je da HDD je stalno ukljucen i kada izkljucis reciver on i dalje je pod naponom... znaci izkljucivanje harda moze samo ako ga izkljucis iz utikaca ili komplet struju na reciver ugasis... ovo kazem za one koji ce kao ja mozda da ukljuce veliki HDD pa da znaju da im je upaljen NON STOP... Sjutra idem da kupim flesku od 16GB i neka rikne ako oce al HDD definitvno micem... jer nema potrebe da bude ukljucen kada ne mogu da snimam nekoliko kanala a ne mogu nista drugo na njemu da imam da gledam recimo film koji sam sa neta skinula preko recivera...

No dobro.. unapredili su se malo.. sad mi je jasno sto Total nije na velika vrata vikao CUJ I POCUJ NARODEEEEEE OD DANAS MOZETE I DA SNIMATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

[QUOTE=isnogood;3500391]Ja da. I platio 35€...[
    Ovaj Total naplacuje kako kome... moj majstor veli 25e a prikljucene drugog recivera 45e a na sajtu pise 40e hehehe... Luda kuca hehehe

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bann View Post
    evo da se i ja ukljucim...Malo sam razocaran jer sam sa Extra TV-a presao na TOTAL i jedva docekao mogucnost snimanja. Blentavo mi je da ako hocu da snimam, moram i da gledam taj kanal. Pa koji matrak ga onda snimam? Sto se tice formatiranja hdd-a, njega samo prvi put formatiras i to je to...Nadam se da ce uskoro izbaciti neki novi firmware koji ce omoguciti snimanje nekog kanala a da ne moras da ga gledas u real time-u.
    Meni ga je formatirao ponovo cim sam ga ponovo stavila... tako da izgleda ga stalno formatira... hehe.. mozda je i to kako kome hehehe

A jel na Extra TV mozes da gledas sve kanale ostale koji se ne snimaju i mozes li da snimas dva kanala u isto vrijem...

A ko te brate nacera da predjes sa extra tv na ovo cudo... da se patis kao mi hehehe

Kod mene da moze Extra Trio... letijo bi BBM - Total - Mtel isti dan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by Montica; 05-11-13 at 19:51.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Meni ga je formatirao ponovo cim sam ga ponovo stavila... tako da izgleda ga stalno formatira... hehe.. mozda je i to kako kome hehehe

A jel na Extra TV mozes da gledas sve kanale ostale koji se ne snimaju i mozes li da snimas dva kanala u isto vrijem...

A ko te brate nacera da predjes sa extra tv na ovo cudo... da se patis kao mi hehehe

Kod mene da moze Extra Trio... letijo bi BBM - Total - Mtel isti dan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A sto se cinii

I ja se zacudih sto Total nije ovo objavio na sva zvona,ali vide i oni da je ovo bezveze.

Koliko ja znam na Extra tv ti to funkcionise,mozes da snimas jedan program a da gledas bilo koji drugi program,a mozes da snimas i 2 programa medjutim taj drugi koji snimas moras se nalaziti na njemu....e da su ovi iz Totala to napravili,to im je vjerovatno bio plan ali su daleko od toga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A sto se cinii

I ja se zacudih sto Total nije ovo objavio na sva zvona,ali vide i oni da je ovo bezveze.

Koliko ja znam na Extra tv ti to funkcionise,mozes da snimas jedan program a da gledas bilo koji drugi program,a mozes da snimas i 2 programa medjutim taj drugi koji snimas moras se nalaziti na njemu....e da su ovi iz Totala to napravili,to im je vjerovatno bio plan ali su daleko od toga.
    Pa dobro pocetak je tu.. ko zna sto bude jos za godinu dana hehehehe

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ne koristim Total od prošle godine, ali mislim ovo u vezi snimanja da bi ipak to moglo da radi da gledaš 1 kanal, a da snimaš drugi.
    Naime, imam SAT risiver HD koji ima mogućnost gledanja 2 kanala u isto vrijeme to jest slika u slici - engleski PiP. Kad gledam PiP onda u listu kanala se nazivi kanala potamne i budu nedostupni za gledanje, a neki i dalje budu svijetlog naziva i te mogu gledati. Pretpostavljam da se kod mene u PiP mogu gledati 2 kanala u isto vrijeme jedino koji su na istom tzv. transponderu.
    Moguće da je i kod Totala snimanje jednog i gledanje drugog moguće jedino sa kanalima sa istog transpondera.
    E sad treba znati koji su 2 kanala na istom transponderu i probati.

Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by radja View Post
    Ne koristim Total od prošle godine, ali mislim ovo u vezi snimanja da bi ipak to moglo da radi da gledaš 1 kanal, a da snimaš drugi.
    Naime, imam SAT risiver HD koji ima mogućnost gledanja 2 kanala u isto vrijeme to jest slika u slici - engleski PiP. Kad gledam PiP onda u listu kanala se nazivi kanala potamne i budu nedostupni za gledanje, a neki i dalje budu svijetlog naziva i te mogu gledati. Pretpostavljam da se kod mene u PiP mogu gledati 2 kanala u isto vrijeme jedino koji su na istom tzv. transponderu.
    Moguće da je i kod Totala snimanje jednog i gledanje drugog moguće jedino sa kanalima sa istog transpondera.
    E sad treba znati koji su 2 kanala na istom transponderu i probati.

Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
    To sam i ja mislio,ali izgleda da nije tako

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    136 Posts

Neka probaju da snimaju program sa Rts 1. ,a gledaju Rts2. Oni su na istom transporderu.

edit: preduhitri me @Pterodaktil

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by zeks View Post
    Neka probaju da snimaju program sa Rts 1. ,a gledaju Rts2. Oni su na istom transporderu.

edit: preduhitri me @Pterodaktil

Nije moguce.

Odmah izlazi prozorcic sa obavjestenjem da se prebacimo na kanal na kojem se snima ili da prekinemo snimanje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Transponder... mislite satelit jeli...

Ovako.. na BBM kada snimas i klines da pogledas listu kanala zamraceni su oni koje ne mozes da gledas a koje mozes da gledas su normalni. Sto znaci recimo ako je KANAL 1 (koji snimamo) sa astre a KANAL 5 (koji ocemo da gledamo) na hotbird mozemo da gledamo ali ako je KANAL 5 na astru ne mozemo ga gledati i to je osjenceno kako velim

Na totalu to nije tako... kad kliknes listu kanala svi kanali su normalne boje, i koji god da kliknes pojavi ti se upozorenje... e sad... Pokusala sam nekoliko nasih kanala da snimam... i da gledam neki Flamanski kanal ili Njemacki... al nema sanse... Tako da izgleda ne vazi isto za BBM kao i za Total TV... Total jednostavno neda da se gleda ista drugo dok snima...

Al ljudi moji.. napredovali su... snimanje radi sada hehehehehehehehhe

Page 126 of 276 FirstFirst ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)