Isto ti je sa privatnim firmama.
Sad se tako i neplaćeni porez odbija. Uskladili su te sisteme majku im njihovu i onda od plate (a uskoro i penzije) odbijaju sve obaveze prema državi.
Kazne dolaze u firmu i odbijaju vam od plate? Jeste li culi za ovo?
U firmu u koju sam do skoro radio kazne su stizale i odbijalo im se od plate da se kazna plati. Inace u pitanju je drzavna firma ne znam kako je sa privatnicima.
Isto ti je sa privatnim firmama.
Sad se tako i neplaćeni porez odbija. Uskladili su te sisteme majku im njihovu i onda od plate (a uskoro i penzije) odbijaju sve obaveze prema državi.
Bijo si poziw koi se neodbija
U moju firmu za sad nikome nista ne odbijaju
To je skoro počelo, tako da će bit, ne boj se.
Bijo si poziw koi se neodbija
Vjerovatno da e postavljano 300 puta ali nemam vremena sad listati, pa bih bio zahvalan ako neko zna da mi kaze imaju li veze moje kazne sa saobracajnom jer auto nije na moje ime? Tj moze li se podici saobracajna ukoliko ja imam kazni (imam nesto za pojas) a to auto nije na mene.
не пада ми на памет ни један потпис
Nema
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Meni je interesantno da se auto moze registrovat na osobu koja nema vozacku pa sam miran sto se toga tice i kazni koje neka pisu slobodno dok meni istekne imat cu vozacku druge drzave![]()
rm -rf /
Komunalna pise kazne na vlasnike vozila (za parking)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
157??? o.O
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
430€ :cower:
nothing comes from violence and nothing ever could
čl. 318 :uncomfortableness:
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
što ih ne časti 20 eura
She is only here to annoy herself!
Ja garantujem da je izbacena slika samo zbog brzine...
157 druze, ja da se sta pitam dodao bih jos jednu ili dvije nule na ovo 30.
Slazem se.
Ja bih dodao još betonjerku i crnu trojku.
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
mako sam sliku dda ne bi bilo da je radi brzine
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
Ako su te vala kaznili kud nisu vise...dje je 50 ti si isao 157..trebali su 860e i 6 kaznenih bodova i koji dan u zatvoru da odlezis...opasnost po okolinu...
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ispod 1000 Mi ne bi bile kazne za ovo divljanje...
Iako je 50 km/h, ali je istaknuto da je van naseljenog mjesta, opet, sto nije nikakvo opravdanje za prebrzu voznju, ali cemu bilo kakvo kritikovanje momka? Pogrijesio je, platice finu cifru. Vi kao da nikad niste toliko nidje vozili. Ovo moralisanje prelazi u napor. Niti ga branim niti kudim, ali nikako mi nije jasno cemu sve to.
Ja nisam nidje vozio 157 kroz CG. Cak nisam ni preko 100 prelazio kroz CG,mozda jednom dva puta do 110. Tako da mogu da mu popujem jer je on licno meni i normalnim ljudima prijetnja po bezbjednost.
Dje je uvatio 160 u grad?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Ako je samo on prijetnja po bezbjednost, ajde da i ja opalim po njemu. Kriva Drina se ispravit' ne moze, pa je bespotrebno popovati kritikovati i nervirati se.![]()
Ne podržavam niti praktikujem učestalo (5 puta u 5 godina) ali mislim da se dostini desilo da rastegnu mašinu "malo"...Sumnjam da je ovo radio a da nije bio "sam na cesti" zato je i uvaćen...Leti se bulevarima kroz grad taman ovoliko sad je pojam što je neko uvatio 150 na otvoreno...Bar u ovom podforumu to ne bi trebalo da je WOW svi smo "pakleni vozači" tako da...
To je pogresno razmisljanje. Kriva Drina moze da se ispravi ako ima dovoljno ljudi da rade na tome.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks