crn je klub u kojem je avetni baloteli glavni igrac i prva zvijezda,besplatni kaka najbolje ljetosnje pojacanje a monotoni montolivo kapiten.....
Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Ako ovo prezivi onda stvarno...
Slazem se.
crn je klub u kojem je avetni baloteli glavni igrac i prva zvijezda,besplatni kaka najbolje ljetosnje pojacanje a monotoni montolivo kapiten.....
Fiorentina je odigrala izmedju nista posebno i slabo utakmice protiv Juventusa i Milana i dobila [s tim sto protiv Milana nije imala ni tih 20 ludih minuta kao protiv Juvea], a protiv Napolija izgubila iako je odigrala utakmicu sezone do sad. Fudbal...
Fire in the hole!
Ovaj Milan me podsjeca na Inter prije 2 godine. Otpustili su Ranijerija (Alegrija), doveli iz svoje skole trenera Stramacionija (Inzagija) onda je taj povezao nekoliko pobjeda, navijaci se popalili da je Murinjo i onda hladan tus. Maksimum ce vam sa Inzagijem biti LE (kao Interu sa Stramacionijem), onda ce nastupiti sve losije igre, pa dok se dovede drugi trener prodje 2,3 godine bez LS. Potpuno identicna situacija kao Interova, evo vidjecete.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ostaje Algri trener, potvrdjeno je danas.
A nesto morate da razumijete, onog trenera kad (ako) Algeri dobije otkaz sve kritike ce biti preusmjerene na Berluskonija i Galijanija sto oni naravno nece da dozvole. Njima ovako odgovara dok ne nadju bolje resenje, a trenutno toga nema. Nama navijacima ostalih klubova odgovara da Alegri ostane.![]()
koliko god da sastav intera nije jak, predobro igraju. bas su me pozitivno iznenadili. jos 2-3 pojacanja i ko zna... mozda spakuju calcio.![]()
Ajmo Lacio, dobijajte ove smecare. :mrgreen:
udineze los,inter bas dobar danas,bas fino igraju u napadutesko gostovanje,kako bi samo znacila ova pobjeda,mislim da su mnogi ocekivali mozda i poraz inter,aali
![]()
Konacno osmjeh na lice ali nisam potpuno srecan kad vidim 5 igraca u zadnjoj liniji. Cim je tako prepustas protivniku sredinu terena i inicijativu, nema presinga nego ih cekas kod svog 16-erca.
Udineze i Juventus se prosipaju po Evropi sa ovom formacijom a tako cemo i mi i svi koji je igraju (Napoli, Milan i Lacio je ne igraju i dobro prolaze u Evropi).
Ova formacija prolazi u Italiju jer je skoro svi igraju ali ekipe u LS ce ti nasadit 3 igraca naprijed a onda loptu nece moc sa svoje polovine iznijet.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
vratio je postavu koju nije trebao ni da mijenja.
alvarez iza palasija i taider umjesto kovacica.
presmijesna je situacija da smo opet (nakon onog od prosle godine) spali na samo jednog spica.
p.s. ovo samo se odnosi na broj, naravno.palasio je vise nego dovoljan, samo povrede da ga zaobidju...
Iskren da budem, na žalost, i ja imam otprilike isto predviđanje. Mada, i 2008. sam mislio da će se to desiti, pa su ipak uspjeli to da spriječe. Mene sad jedino interesuje promjena trenera. Neka dovedu nekog ko će da promijeni stil igre, koji će igrati sa malo više tehničara na sredini, i koji će da napada, pa neka gubi.
DICIOTTO
Inace sramno je sto su napravili ljudi iz Udina jer su Interisti sa Balkana izvisili, samo su oni sa dosta kesa mogli da gledaju utakmicu."Do juce" je karta bila 20e, a sad je cijena za najbolju opciju 40e i ne prodaje se na dan utakmice, znaci ostaje samo ona od 60e. Ka' na Alianz Arenu da igraju.
Ali dzaba im sve opet su Nerazzurri vecina.
Ne svira penal za lacio ali svira odma za djenovu. E mamicu ti. Lacio los...nikakav.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Jes' da malo smorih sa ovoliko postova za kratko vrijeme ali snimih igraca koji je sad usao kod Udinezea. Portugalac Fernandes, 94 godiste, majstor. Mrznom Gvidolinu Zielinski i Nico Lopez sjede na klupu a nevjerovatni mladi igraci. Sve je to zbog sistema koji forsira.
Vidim Fetfatzidis za Djenovu asistirao. Rekoh vam ja da je to Messi! Najaca stvar, ulazim na vikipediju da saznam nesto o njemu kad tamo pise da ga zovu grcki Messi.![]()
Pih majku im j**** gabeljavu. Kakve crkotine u lacio - bruka. Bez ideje , bez volje. Pih pih.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Prodali se za šaku eura.
Nekvalitetan fudbal uz evidentno namiještanje mečeva, divim vam se ljudi kako možete da pratite ovo s****e od lige.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Sampdoria 3-4 Sasuolo ! Kakva utakmica! Niko na svijetu nije ocekivao 7 golova.
Bas mi je milo, dako se trgne malo Sasuolo! Simpatisem ih zbog Di Francesca.
Verona nevjerovatno i dalje! Svaka im cast, jos jedno veliko iznenadjenje! Lazio ocekivano.![]()
na kraju inter kao da je na ratiste bio nedje.
sve 3 izmjene zbog povreda.
jos na kraju isus dobi nepotreban zuti tako da propusta sledecu utakmicu.
s obzirom da su ranokija i wall izasli zbog povreda, suspenzija isusa i nepoznanica oko kampanjara odbrana bi mogla da nam bude krpljevina za livorno.
Campagnaro bi trebalo da bude spreman za Livorno, tako da ce odbrana vjerovatno biti Hugo-Rolando-Andreolli. Rezerva u odnosu na danasnju. Livorno ima opasne napadace (Paulinho i Emeghara), ali ako je ovo trebalo da se desi, onda bolje sad, kad poslije sledeceg kola slijedi pauza, i onda mecevi sa Napoliem i milanom. Nevjerovatno nedostaje spic, Milito ce biti out mjesec dana, dok Icardiu prijeti manji zahvat.
U Januaru se mora traziti igrac koji ce popuniti tu rupu. I jedan bek, iako se JZ vraca, a Wallace prakticno nije dobio ni sansu. Dva visokokvalitetna igraca, mogu podici nivo ove ekipu, i napraviti je ravnopravnim konkurentom za LS.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Meni i dalje nije jano, na koju foru je kvota na Lazio bila ispod 2.
Preloše za kladioničare, koji nisu pogledali Lazio ove godine.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks