To treba snimit.
To treba snimit.
TAKUMI
Ada Archi imas onu kameru za snimanje vožnje zar nisi snimio?
Bio sam pjeske nazalost, i ja sam bio medju tima koje je okupao zato sam i popizdio.
Danas sam opet tuda prolazio u tom terminu oko 13h kada ga uvijek srecem i taman upalio kameru na telefon rekoh da ne naleti opet al danas ga ne sretoh.. kad se ne da ne da. A ove nisam zvao jer bi mi se isprdali da sam ispricao da je palio rotaciju na pjesake.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ima passat CC crne boje PG*ES tablice (ne vidjoh koji je broj) al sam vidio da imaju onu kameru (citaj ekran od lap topa 15" minimum) na suvozacevo mjesto.
Naravno sva stakla stakla zatamljena.
Uh sunce ti, vidio sam ga prije neki dan iza nekog Yarisa, i bio mi je sumnjiv...
Stari CC...
TAKUMI
ovakav:
![]()
najavio je janjusevic bio skoro obnovu voznog parka...
the World's leading dance event
Sensation
Ja sam potpuno ZA. Volio bih da ima 100 presretaca sa kamerama i sve, a da ne bude ovih ulicara sto ubise narod...
TAKUMI
Pa dje cu se onda trkat?!
Sa njima?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Nisu mi izazov
Lolcina
TAKUMI
Crn ko zemlja.
TAKUMI
PG NK ordinira bijela E klasa DG table.
TAKUMI
Dg*ab232![]()
Na djelu![]()
Lovi ovaj kroz grad, ovo su Burza fudbalera ulovili
Lovi lovi juče sam ga vidio kroz centar. Niti daje žmigavac niti propušta pješake (čitaj može mu se)...
PG NK, E klasa, kod Bandica....nabrijana!
TAKUMI
Jel ovo prifalilo para pa su radari po cijelom gradu?
Danas sam prošao barem pored 5 patrola sa radarom. Stoje tamo đe se najmanje nadate da su, a fora je da se ne zadržavaju duže od sat ~ sat ipo na isto mjesto.
treba isfinansirat ona 3 geja u CG...
She is only here to annoy herself!
PG EB pasat steknut kod crkve na meterize .
Sto ima trenutno od preretaca? passat sivi, e clasa, ona b klasa, ima li jos sto, pominjali su nove
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks