Meni je ovo uzas....
Centralni dio...ajde, OK je, ali monitor (koji izgleda kao da je sa pijace) i ove rupe kao na Buick Park Avenue...
Enterijer nove c klase, bas dobar.
![]()
niujedne mi gace lastike nema
Meni je ovo uzas....
Centralni dio...ajde, OK je, ali monitor (koji izgleda kao da je sa pijace) i ove rupe kao na Buick Park Avenue...
TAKUMI
Uzas ovaj monitor. Kao da je Go Clever stavio![]()
Ima,Ljetopis
Ima jedan lik u Tuzi sto nabavlja djelove iz Albanije skoro u pola cijene ako ne i vise od pola od Ljetopisa (citaj LOPOVA).
Samo za mercedes nabavlja delove.
Imam ja broj covjeka koji ide svaki vikend za albaniju u nabavku djelova.Kome treba nema posalje pm pa cu poslat broj
Ekran je nagrdio radno okruženje.
imas cijeli mercedes tamo za te pare +PDV
History comes to life when you get involved and do it yourself.
Imas znak kod ovoga u tuzi,na neku od tezgi,mislim da su mu bili po 10€,samo je pitanje kakvo je kacenje,jer ima valjda dva tipa.
Послато са GT-S7562 користећи Тапаток 2
067/356-079 zovi i pitaj za znak.......
Za nemoguce mi je potrebno kratko vrijeme, sve ostalo zavrsavam odmah !
http://www.b92.net/automobili/vesti....&nav_id=769952
Mnogo mi se dopao, doduse nije prvi put da vidim navigaciju koja je uzasno uklopljena u enterijer ali ovaj enterijer izuzimajuci navigaciju mi se mnogo dopao.
Ovaj je nakrcan opremom, i izgleda OK. Pistolj ce izgledat kao bidon.
TAKUMI
W211 2008 220cdi 125kw mslm.Kako se pokazao ovaj auto i koliko se krece cijena?Osrednja oprema(koza,dupla dig klima,16'felge sampanjac boja,chrome lajsne..)
Da li se isplati dati w211 '02 220 cdi classic plus 6k € ?
81000 Подгорица
Koma motor i sve ostalo.
TAKUMI
Imao sam pa...
TAKUMI
Dizne, dpf, ubrizgavanje itd.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
@Marko_DR zahvaljujem.
81000 Подгорица
I mene živo zanima što mu ovo znači.
Ti motori prelaze po pola miliona kilimetara, da je drugačije ne bi svaki drugi mercedes bio sa tim motorom, što je najvažnije taxisti ga najviše uzimaju što ti samim time znači da je motor najizdržljiviji, neće sigurno lexusa da voze! A neće ni fabija i ako tvrdi da je to najbolji auto, vozi mercedesa i trideset godina starog bmw-a, ako ne valja mercedes mili prodaj oba auta i lexus kupi, mislim da ti to neće niko zamjerit.
Ja sam se interesovao za C klasu, 220 cdi, rekli su mi ljudi koji su ga vozili po par godina da je strašan auto, na forum takođe sve najbolje, sa tim motorom nema greške.
Aj pitaj kedowna kakva mu je C klasa, i pitaj mene kako rade ovi EMELovi.
TAKUMI
Pitao sam ga, prošle nedelje, viđeli smo se na Cetinje, kaže strašan auto. Jedina mu je zamjerka što je malo tvrd, ja bi ga svakako na balonke 16-ce vozio.
Takođe sam pitao na forum, premotaj par strana, svi su ga isfalili osim ti i to tipa "...krama...getriba mu ne valja...špricen guzen ga baca u lijevu stranu..." i slične šifrovane pojmove koja ne razumijem.
Inače prema istraživanju autoscout24 i mobile.de, najviše traženi modele automobila su bmw trojka,zatim c klasa, onda audi A4, lexus nešto nisam primijetio ni u prvih deset. Trojka je potpuni potpuni demode više, postali su kao iPhone telefon, kako ko proda đedovinu, plac na čepurke ili pored mora kupi bmw-a i iPhone, automatski je uspio u životu. Plus što su na cijeni, za 13 hiljada se ne može kupit dobar, može samo pištolj bez kože, navigacije, manuel, a ja da rgam brzine više ne mogu.
A što se tiče ML-ova, zet ga ima, prešao je 80 000 nikakav kvar, komšija najnovijeg ml-a, do sad 60 000 opet nijedan kvar. Čuo sam da je ristajling imao problema sa kompresorom klime, brzo crkne, to je koliko znam jedini problem.
Jole ne trebas uzimat jedno misljenje da bi doneo zakljucak o nek autu. Fabia je u pravu kad kaze da Mercedes ima problema sa nekakvim cudnim zvukovima plastike u kabini(to je nedje ranije napisao),al opet ne svi,ja sam to primjetio na par modela,za ovo ostalo sto prica u siframa nebih...
Послато са GT-S7562 користећи Тапаток 2
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks