Treba zuti svudje.
Zeleni ne treba za SRB, za zutog ne znam.
TAKUMI
Treba zuti svudje.
TAKUMI
koji **** je zuti karton?!
She is only here to annoy herself!
i ja se pitam
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
zuti karton je medjunarodno punomocje (punomocje ako vozis vozilo na tudje ime)
ma samo pare da se uzimaju, zuti karton u AMSCG 25e
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Zuti ne treba za Srbiju, moze na obicno punomocje koje se ovjerava kod notara ili u sud za 4-5e
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
moze li sin da vozi ocevo auto u eu? ili od brata? bez zutog, kako god to zvucalo![]()
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
mislim da ne
Samo Albanci traže žuti a ponekad i Hrvati zavisi kako je raspoložen. Ja sam morao da pravim i za brata i za oca kada su putovali sa mojim kolima u HR ili AL.
U ostalim zemljama mogu jedino zeleni da ti traže zbog osiguranja a što se tiče toga na koga glasi auto njih zabolje uvo bitno je da je osiguranje plaćeno.
Lično sam probao Italija, Grčka, Slovenija, Njemačka, Mađarska, Češka, Slovačka, Austrija i Švajcarska.
Tuda i nema granica ali se desi da policija zaustavi.
Konkretno je mene zaustavila u Austriji i samo mi je tražio vozačku, saobraćajnu i zeleni karton. (Auto na druga registrovano)
Ali moj ti je savjet da sve povadiš jer nikad ne znaš što će ko da ti traži...
This time next year we'll be millionaires
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Ali Albanci što rade sa međunarodnom vozačkom...Prošle nedjelje 2 patrole su me zaustavile do Tirane i obije tražile međ. vozačku...Na granicu takođe...
Džeg ________
Yeap, Đeeg.
TAKUMI
http://www.pik.ba/artikal/8087661/vw...line-4-motion/
stavio mu sirenu od voza![]()
Jel vam poznato ovo auto:
http://www.mojauto.rs/polovni-automo...e_911_2013_god
Nisu normalni.
TAKUMI
Slucajno su stavili eure umjesto dinara.
Mimo svega što se izdešavalo s tim autom (čitali smo novine)
99% da će završit kod nekog ko se bavi auto mafiom, i da će neki Švaba zaplakat za svojim Porscheom.
Imati na umu da je to auto koje je prešlo 5000km i 2013. god (iako su to posmtni ostatci auta), taj motor pozadi je pretekao živ, i 4S je MNOGO skup![]()
tesko bi se nasao jeftinije i u ovakvom stanju
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks