Jeste moj brat Golf V plus, prije nekih 4-5 godina možda... Dobro ga je služio, nije imao problema, doduše oni ti daju garanciju na kilometražu, motor i mjenjač, tako da su OK... Malo su im jače cijene... Ne znam jesu li se mijenjali što od tada...
Je li ko trgovao auto u AS Kramar u Nk?
Iskljucenje mozga samo osta.
Jeste moj brat Golf V plus, prije nekih 4-5 godina možda... Dobro ga je služio, nije imao problema, doduše oni ti daju garanciju na kilometražu, motor i mjenjač, tako da su OK... Malo su im jače cijene... Ne znam jesu li se mijenjali što od tada...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ja gledam Golf 6, 12 tisuca evra http://www.askramar.me/?listing=vw-g...-tdi-high-line izgleda top, jeste jaca cijena.
Ovaj Golf je koliko vidim "privatna prodaja" tj nije sad uvezen nego je vožen na NK tablice... Tako da bi ga valjalo dobro pregledati![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
A vidim, ***** li ga, polovnjaci su lutrija, kako koga zalomi![]()
Uzmeš kod mene Golf 6 za 9,5 tisuća da ne gataš![]()
Kako si dosao na ideju da uporedis ta dva Golfa?
Jedno pitanje, je li čemu Dodge Caliber? Ima li ko kakvog iskustva?
Ja kad idem stavim i PP aparat,necu da razmisljam oce li mi ko traziti,medjunarodnu nisam vadio nikada.
HR od Ploca do ZG ces platiti oko 30 eura,slovenija prema visini auta,za obicna auta 15e sedmicna v.
Do ljubljane si za cc 8-9 sati zavisi kako vozis i koliko stajes...do 150km/h hrvati tolerisu na A.P.
Austrija 7 eura deset dana i tuneli dodju oko 15-tak u jednom pravcu...
Preporuka,cim predjes Gruskoviju(granica HR-SLO)sada ima samo policija odma stani sa strane u kucicu i kupi i SLO i A vinjetu...
Last edited by DAKA-HN; 25-10-13 at 09:25.
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
Pitanje za Ford Focus 1.8 TDCI 2002 godište, Ghia oprema.
Kakav je auto?
S obzirom da je neki iz te serije bio auto godine tih godina.
svakakve kante su bile auto godine, mada ono što znam i nije loš auto
She is only here to annoy herself!
ako prolazis kroz HN ja cu ti pozajmiti moju,ne trebas iznajmljivati i bacati pare,bolje cuvaj pare za kafe i hranu gore,mnogo je skupo,pogotovo na auto-putu![]()
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
Hahahah, kakav tekst...
kakav zvuuk
Posebnu pažnju obratiti na džip što liči na trafiku
Respect!
TAKUMI
http://dvijebregaste.me/ruzan-san-po...og-biznismena/
Onda će vam se i ovo sviđet'![]()
Lolcina
TAKUMI
Vrh....
Bolje imat no' nemat....
Trebaju li zuti i zeleni karton kad se ide u Srbiju i BiH ako se upravlja vozilom koje se vodi na nekog drugog? Dje se to vadi i koliko kosta?
Zeleni treba obavezno za BiH, za SRB ne znam. Zeleni se uzima u osiguravajucu kucu u koji ti je osigurano auto. Kosta 20 eura.
Za zuti ti nemam iskustva, ali pretpostavljam da makar za BiH treba. Vadi se u AMSCG i kosta 20 eura.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks