8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
sto mislite o ovom autu http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/117941#
meni se svidjelo, drug planira nesto da kupuje pa je i njemu zapalo za oko ovo auto
inace auto mu sluzi iskljucivo za prevoz sto se veli od tacke A do tacke B.![]()
Nesto se ne razumijem u auta, tj. ja gledam samo da mi se svidi, da je lijepa s polja i unutra, i evo planirao sam da kupim neko auto tu od 3500-4000...i odma sam se popali za Alfu - 147, samo gledam da bude dizel i sa cetvoro vrata...ova mi se baaas svidjela http://www.mojauto.rs/polovni-automo...o_147_2006_god
ovo je restajling verzija 147mice, u cg su bas rijetke, bar sam ja vidio samo 2-3 komada
evo stize i mito restajling
http://www.motorsportmagazin.me/?p=9237
Last edited by AvAtAr_Nk; 24-10-13 at 22:52.
Kako bi vozio neki mito u full sport varijanti :anonymous:
But if you never try, you'll never know..
Ja bi radije djulijetu:-)
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ima li ko da bi se mijenjao za felne 16" sa dobrim Mishelin gumama za neke 15" .... u pitanju je Alfa Romeo 156
Sent from my Lenovo A789 using Tapatalk 2
Borimo se protiv onih koji su nam ukrali slobodu
bice veceras....na poslu samfelma je ova Attachment 113258
Cini mi se da su 16" previse za ovaj motor
Sent from my Lenovo A789 using Tapatalk 2
salish li se?
Opet netachno. Ono je bila shala (onaj moj prvi post). Svi su to shvatili kao shalu, chudi me zashto nisi i ti. Onda bi ako bi svi tako razmishljali kao ti trebalo da znachi da je i Incognito mislio da mene "przi" i da je imao takvu "namjeru" kakvu ti spominjesh kad je u narednom svom postu rekao kako meni moj Pezol koji prodajem ne dihtuje dobro... Vodjen je jedan sasvim korektan razgovor o Alfama i njihovoj poziciji na trzistu medju konkurencijom. Tako i ti, siguran sam, prichash za neke druge marke da su kante pa ti niko ne pricha kako "przish" narod. Nebih se vishe osvrtao na tvoje komentare, kao ni na poziciju sa koje ti posmatrash stvari.
Last edited by JaffaCakes; 26-10-13 at 13:00.
treba li kome bubreg? jetra? noga/ruka?
History comes to life when you get involved and do it yourself.
U svakoj sali ima istine,i nakon prvog posta si nastavio sa tvrdnjom kako alfe ne valju,nemoj me mucit da te quotam nema potrebe za tim.Ja ono sto mislim i kazem,nema potrebe kroz "posalice" da to kazem pojedincima.A to sto si posle jedno 2 strane poceo da prihvatas da alfe cak i nesto valjaju nego da ne valja mentalitet ljudi,e to vec govori o tebi,ali nebitna prica skroz
O chemu prichash Cena ? Velish da je nebitna pricha a opet pishesh neshto.. I to pishesh kojeshta. Kakvo "prihvatanje" da Alfe valjaju neshto? Kakav mentalitet ljudi.. Okle tebi ideja da ja, at the first place, nisam htio da kupim kad-tad jednu Alfu da isprobam, nego da su me toboz par forumasha ubijedili kako Alfa valja i kako nevalja mentalitet ljudi pa sad kao ja dobijam volju da kupim Alfu? Jedna potpuno zdrava pricha je pochela shalom koju su svi skontali sem izgleda ti.
Ma da ja lupam,aj procitaj sto si pisao
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks