Da, posiljka jos nije stigla sada treba da provjeravam onim TN na sajtu nase poste.
Ne mora zvat, ima treking broj onamo pa nek kuca na sajt naše pošte.
Da, posiljka jos nije stigla sada treba da provjeravam onim TN na sajtu nase poste.
Zna li iko od vas, ako je paket 170e, da li mogu da zaobidjem spediciju? Dakle, carinu i pdv moram platiti na preko 150e, ali da li mogu poci do DHL na aerodrom i podici paket, da me ne deru jos i 30e za spediciju?
Kolika je carina i pdv na mobilne telefone? 5%+19% (ili 7% - racunarska tehnika je bila 7%)
Ko zna neka mi posalje na pp kako napraviti PAYPALL nalog povezan sa kreditnom karticom iz CG? Prespajanje sa entropay? HVALA.
A da podjes na entropay i poslije tu karticu upises na paypal (sr/hr)?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Sale- mi smo se mucili da sve to radimo sami, on makar moze odvojit 20min da pregleda ovih 30 strana i vidi kako se to radi.
f6
taj prodavac je sigurno pokusao da posalje novac ne da refundira...
the World's leading dance event
Sensation
Konkretno me interesuje mogu li pare sa www.freelancer.com da se ubace na paypall nalog koji je napravljen prespajanjem sa entropay.
Niko mi ne odgovori, mogu li sam da podignem paketic u dhl ako je preko 150e, ili moraju jos da me oderu za spediciju 20e+pdv
Ako imas svog speditera...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Odakle mi moj spediter :P ja se u to nerazumijem![]()
Stigao mi je paket sa sport direct-a na aerodrom PG. Ja sam očekivao da će me, kao što je ,mislim, Bugi opisao, zvati i ponuditi da za 20e + PDV to isporuče na adresu, međutim dobio sam samo sms da uz ličnu kartu dođem da preuzmem.S obzirom da svakako idem za PG, otići ću sam da podignem.Šta i koliko treba da platim?
isključite televiziju, uključite mozak
Ne placa se nista,fotokopiraj licnu kartu, podji i DHL, tamo ispunis formular, sa tim papirima na carinu da ti lupe pecat i nazad u DHL da podignes paket.
Hvala, dobri ljudi.![]()
isključite televiziju, uključite mozak
Kako ovo, neko treba da plati, neko ne treba da plati, cas vicu treba u dhl 20e+pdv, cas ne nego samo kopija licne i malo atletike, mozete li se usaglasiti![]()
Pa što ima nejasno? On je uzeo sa SD i to je roba do 150e vrijednosti, tebi je preko toga![]()
Ne zaboravi da odstampas i poneses profakturu jer ponekad zaborave da je stave sa paketom a treba ti za carinu.
I ja sam platio DHLu odmah 10e prilikom kupovine, a jos treba da me rebnu, to je uzas, po dva put treba da ih placam
Evo sam rekao braci kinezima da na fakturi stave 120dolara cijenu telefona, tako da sve ove tarapane izbjegnemotako da savjet za sve vas koji kupujete, prodavcima ili sajtu sa kog kupujete, trazite za posiljku da stave ispod 150e
Pozdrav svima.
Da li i dalje radi fora sa sportsdirect - ako se stavi shipping za hrvatsku stigne porudzbina na cg adresu?
There are currently 6 users browsing this thread. (3 members and 3 guests)
Bookmarks