Jesi li sigurna da imas para na toj kartici?
Ja tu poruku dobijem kad hoću da prebacim više nego što imam.
Your transaction can not be processed.-tako piše
Probam sa drugom karticom-isti slučaj.Kontaktirala sam ih meilom,kažu da provjerim sa bankom-u podgoričkoj pojma nemaju-tj prije par dana su mijenjali neke programe,ima li to veze s tim ili nema nisu sigurni...provjeriće pa će mi javiti????a ckb nisam još kontaktirala...
Jesi li sigurna da imas para na toj kartici?
Ja tu poruku dobijem kad hoću da prebacim više nego što imam.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
sredstva koja sam probala da pošaljem su "rezervisana",da ja kontaktiram entropay da "oni povuču "pare sa moje kartice...
grrrrrrrrrrrrr....:upset:......... Imam para na računu,nije mi prvi put da plaćam i da šaljem novac,na paypal-u sam 5 godina i više-apsolvirala sam sve" začkoljice" do sad...
incognito zahvaljujem
uspjeh da prebacim sa ckb karticom-koji je dnevni limit prebacivanja znate li???ovu karticu prvi put koristim za entropay
Limit kod CKB-a ili limit kod Entropay-a?
Čini mi se da je na Entropay limit 1000$ godišnje ako nisi verifikovala adresu... A kod CKB-a za običnu Vizu ti je limit 300 eura dnevno (na POS uređajima i internetu, a 600 eura na bankomatu)...
Inače da bi verifikovala CKB karticu kod Entropay-a oni će da odrade transakciju od 1e i u njoj će biti kod, slično kao PayPal... Pa onda poslije par dana svratiš do šaltera ili zovneš Call centar da ti kažu taj kod...
Limit na Entropay mi je 15000,nego me interesovalo kad se dopinjava sa novom karticom postoji li neki dnevni limit.Do sad nisam imala limit-tj prebacala sam iznose 500-600e bez problema.
Nisam verifikovala Ckb karticu,jednostavno sam u onom entropay "prozoru" top up card,kliknula na "koristiti drugu karticu"za dopunu-unijela podatke sa kartice i iznos i to je to..Moram je verifikovati da ne bih bila ograničena limitom jel???Vjerujem da ću nju koristiti ubuduće pošto je ovaj problem sa karticom podgoričke banke-nešto što se često ponavlja...
Last edited by lidica; 24-10-13 at 13:29.
Da, čini mi se da ima neki godišnji limit od 1000 eura... U svakom slučaju ako je misliš koristiti ubuduće, ne bi bilo loše da je verifikuješ, jednostavno je...
Da, i to se onda ne vodi kao refundacija, već kao priliv novca na PayPal račun iz Srbije, a to je u startu naznačeno da ne može kad se uveo PP u Srbiji... Takođe, mogao je da te iskulira i da ti ne pokuša uplatiti... Što bi onda radio?
Da li sa e-baya moze da se poruci u CG?Cuo sam da su nesta ukinuli...
Isti sat, ali jeftinija cijena -> http://www.shadestation.co.uk/Fossil...es-ES1967.html
Shadestation vraća porez za ne-EU porudžbine tako da možeš uštedjeti oko 10ak eura. Nije malo
Inače, vrlo siguran sajt što se tiče kvaliteta pošiljki i isporuka. Na deklaraciji napišu vrijednost robe u funtima. Dokle god je taj iznos, preračunat u eurima, manji od 150 - nemaš brige oko carinjenja![]()
Maloprije vidim na Entropay-u minimalna dopuna mi je 5$. Prošli put kad sam dopunjavao, ako se ne varam, bilo je 20$
koliko ja vidim jos nisi napunio 50 postova i to je najveci problem. a na entropay je uvijek trazio 15e minimuma... mada možda ti kao strana licnost to racunas u dolarima...
f6
Promjenili su model uplata na EP. Pojavljuju se kao opcija okrugli default iznosi 20, 50 itd ili druga opcija za ručno unošenje iznosa u rasponu od 5-2000 USD. Efektivno to znači da je sad minimalna uplata zaista 5 USD. Mrzilo me da i za EUR provjeravam ali mislim da slično ili isto.
γνῶθι σαὐτόν
Cekam neku posiljku iz Njemacke poslatu prije 5-6 dana pa posto nisam dobio broj za pracenje kontaktirao sam ih i oni mi poslali ovo:
NR 016271351506 DHL . mfg Zna li ko kakav je ovo broj posto mi na TN DHL izbacuje pogresan broj.
Ovo ti je stiglo. U postu zovi tj idi![]()
Last edited by acs; 25-10-13 at 22:20.
f6
Hvala, sada vidim da su mi poslali broj posiljke umjesto TN pa me interesuje kako si dosao do ovoga na osnovu broja posiljke da bar znam za ubuduce.
Nr je numbera u postu ti je jer 1. Ovdje pise i pod 2. Samo su brojevi. Da ima slova onda bi ti bila u dhl
f6
Jos jednom tnx :lemo:
Nije mu to jos stiglo. Napustilo je njemacku, ne pise da je uslo u CG
Sent from my Sony Xperia™ T
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Upravu si. To je next step. Jos obicna posta- sacekaj malo. Imas onaj broj u postu pa njih zovi za jedno 5 dana jer na ovom linku vise nece bit obavjestenja
f6
trebalo bi da bude obavjestenja. al ako se desi da ne bude, ima ovaj UPU/match code koji moze da provjerava na sajt nase poste
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks