Onda je m00doviste![]()
Onda je m00doviste![]()
Last edited by Sale; 23-10-13 at 17:21.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Fala, mada ovo neće promjeniti surovu stvarnost... :applause:
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Looool
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
Pitanje!!!
Imam extra trio paket , i želim da otkažem Extra TV jer se TV u našu kuću ne pali i samo tako stoji! Da li moram da otkažem sve pa onda iz početka da uzmem tel i internet...pretpostavljam da da jer je ovo vezano u jedan paket???
ja otkad sam uzeo extra trio ne mogu da pregledam telefonski racun preko telekomovog sajta, na moj t-portal.
skinuli mi u dio "moj fiksni" broj telefona i vise se ne mogu registrovati.
Who let the dogs out
Ja sam tako otkazao telefon
Ima li iko informacije u vezi Prva+? Hoće li biti novih kanala? Kakva su pravila oko ovog Pink paketa?
Lana je vozila sanke, a ja sam pravio Sneška
Neko je ranije bio napisao da Prva + startuje od sjutra. Vidjecemo sjutra jel informacija tacna a ja iskreno sumnjam jer su ovi iz Prve rekli da nece biti uskoro na IPTV-u tako da mislim da nece biti ni kod nas![]()
Što, da nas neće obavijestiti ovi iz Extra TV.....ispod časti im je da nam se obrate
Lana je vozila sanke, a ja sam pravio Sneška
Najavljen je zvanično početak TVteke tokom oktobra, pa još uvijek nije puštena u funkciju. Kako onda očekivati nešto što nije najavljeno, kad ni ono što je obećano još nije realizovano.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Upalite televizor i gledajte Prvu +Krenula je od danas ali u nasoj masti :P
Prva+ za sad nece biti na ETVu. Pink se od novembra prodaje kao poseban paket, aktivira se kroz meni kao i ostali paketi.
Za nekoliko dana prvi TVTeka korisnici.
Ljudi su stvarno nedokazani. Kablovski kanali Prve bice samo na onim platformama koje nisu konkurencija SBB, sto znaci da na Extra Tv nece biti.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
A sto je ta prva plus toliko bitna?
pa bezveze kanal, no bitno da se ima o čemu kukati .. samo daj daj nove kanale![]()
Kad sam uzeo extra trio u početku radio je "extra" ali otkad su spojili telefon sa ruterom stalno za**bava. O čemu se radi?
prijavi na 1500, da se provjeri linija
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks