Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Ako Inter ovo izvuce narednih pet kola pet pobjeda![]()
bacena 2 boda.
idiotski faul i jos gora odbrana golmana...
Samo bih pomenuo BlackVelveta sa sjajnom prognozom da će Roma poslije 3 kola(prije 3 kola) pasti na peto mjesto <3
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Ljudi, u zivotu sam samo Barselonu vidio da napada sa igracem manje! I to u gostima, kod nerijesenog rezultata, sa igracem manje idu po 3 boda! To je odlika velikih ekipa i ja sam ponosan. Preglupo primljen gol u zadnjem minutu i jeo sam se zadnjih 15 minuta ali sta da se radi..
Belfodil izdominirao kad je usao!
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nezvanicno: Petkovic i Tare podneli ostavke na mesto trenera, odnosno sportskog direktora ! Opsirnije u narednim satima.
Dolaze mi Lion i Numansija u 90om, Inter prima onaj presmiješni gol...u 90om. Vadilica.
Psovka koja uključuje penetriranje u više majki.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
klose roviti i perea i flokari...a igraju na 3 fronta. ernanes se gubi - samo nastupi black out. mimo kandreve ostali lose stoje.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ovaj Torino prije svega ima uzasnu odbranu, i jos goreg golmana. Kakva je ono avetinja. Trebali su Pegola da uzmu. Uz dva stopera i golmana, oni ladno mogu da jure plasman medju prih 7-8 ekipa.
Golazzo di Guarin
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=ItTBryl6PSI
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kamerunac svojevremeno igrajući za Inter, na meču protiv Juventusa hteo da sporovede foru kao juče na 'Stamford Bridžu' protiv Kardifa, ali Điđi Bufon nije Maršal.
Hahahahahahahahah kakav osmjeh
Vala više moraju kiksati, nijesu Mađarska sa Puškašem i co. Odlično igraju, oduševljavaju, ali što je mnogo, mnogo je.
Sjećam se dok je Eto igrao za Majorku, pokušao je protiv Reala glavom da je izbjie golmanu iz ruku.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ronaldinjo je, sjecam se, 2, 3x pokusao, dok je za Barsu igrao. Isto uz osmjeh.![]()
Klajvertu je poslo "za glavom" cini mi se.
Ni dan-danas mi nije jasno zasto je Mirko dobio zuti za isti pokusaj...
Djalovic je pokusao rukom protiv Bugarske ali nije uspio.![]()
off topic, al nema veze. :d
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks