Mladost-Primorac 15:10. Skinuli smo gace vec u prvoj cetvrtini (5:0), vidjecemo hoce li u subotu biti bolje.
Budva ocekivano dobila, Jadran ocekivano izgubio.
Derbi Napolija (Posilipo-Akvakjara) nocas od 20h na RAISPORT2.
Radovic i Klikovac protiv Draskovica.
P r i m o r a c
Mladost-Primorac 15:10. Skinuli smo gace vec u prvoj cetvrtini (5:0), vidjecemo hoce li u subotu biti bolje.
Budva ocekivano dobila, Jadran ocekivano izgubio.
P r i m o r a c
Ocekivani rezultati u JL.
U italijanskom derbiju Dooa Posillipo - Carpisa Yamamay Acquachiara 7-8. Radovic dva gola, Klikovac i Draskovic bez golova.
Savez izdao bilten sa registrovanim igracima, sve poznato. Zanimljiva su imena na listi Cattara (iako nisam siguran koliko je realno da neki, vaterpolo penzioneri, igraju):
Bjelobrkovic, Draskovic, Zivkovic (prvaci CG sa Primorcem), Milosevic (prvak Evrope sa Primorcem, izmedju ostalog), Doncic (zlatni omladinac iz 2008.), Z. Vicevic, Nikola Popovic...
Juce igrana jedna utakmica mladjih kategorija, kategorija juniori ('96. i mladji, uz mogucnost igranja 3 igraca '95) Primorac-Cattaro 15:10 (7:2, 3:3, 1:2, 4:3).
Strijelci: Saveljic 5, Latkovic 4, Grgurevic 3, Krivokapic 1, Vukasovic 1, Radonjic 1.
Trebalo bi se voditi racuna kada se igraju ove utakmice, recimo da su juce u Zagrebu igrali Brguljan, Bulatovic, Adzic, i Krijestorac, koji imaju pravo igranja u ovoj kategoriji.
Saveljic i Grgurevic su najbolji igraci Primorca za '98. godiste.
P r i m o r a c
Leka medju 5 kandidata za najboljeg igraca svijeta, za ovu godinu:
http://www.waterpoloworld.com/News/tabid/169/ArticleId/5608/news.aspx
P r i m o r a c
Pisao sam odje toliko o Markovicu i Popovicu (i nacinu kako su registrovani) da sam postao i sebi tezak. Usput sam, coolirajuci ga, dopustao balavcu iz Budve da me naziva kompleksasem, da mi pise kako ,,mlatim praznu pricu'' i niz drugih nevaspitanih izraza. Ne zamjeram mu, odavno se ne raspravljam preko foruma, pogotovo ne o stvarima koje se ne ticu licno mene.
I onda izadje ovo:
http://www.primorac.tv/sport/item/42...-markovic.html
saopstenje koje je poslano svim medijima.
Uvertira pred sjutrasnji mec.
P r i m o r a c
Crvena zvezda je na startu domaćeg prvenstva pobedila Nais u Nišu sa 15:3.
Radnički u Kragujevcu savladao Partizan 11:8.
Partizan se dobro drzao. Igrali su bukvalno bez centra, Vico je, pogotovo protiv Burica, bio kao neko iz mladjih kategorija.
Radic je bio slab...pogotovo u drugom poluvremenu.
Triling F. Filipovic-Zlokovic-Buric sjajno kontrolise stvari (mada oni i imaju dugogodisnje iskustvo zajednickog igranja), ali im je za najvece domete neophodan dobri Radic i da je razigran neko lijevo (Gak ili Dj. Filipovic). Ciric ce, u oba pravca, svoj dio posla obavljat' perfektno.
Partizan, suocen sa odlaskom 6 igraca (onih najstarijih, to je ipak njihova ,,strategija'') - konkurentan. Ali i neiskusan. Mandic vec sad ima neogranicenu slobodu igranja (uplivavanje na 2m ili sut iz faula).
Bicer veceri mi je ipak bila jedna izjava komentatora - nakon price o Suboticu, Mandicu i Cuckovicu, tip je odvalio kako ,,Partizan njeguje dobre odnose sa klubovima iz Crne Gore''.![]()
P r i m o r a c
Meni se čini da Radnički može mnogo bolje. U ovom meču su manje igrali Filipović i Zloković, dok Gak nije ni bio u sastavu.
Jadran-Sibenik 20-3. Vratio se Latinovic u ekipu, ocigledno je neka povreda bila u pitanju.
Ovo kolo su definitivno obilježili naši zlatni juniori i to iz sva 3 naša tima
Zasluzena pobjeda Budvana, mada su i Kotorani imali svojih sansi. Bice ove godine veoma zanimljivo jer ni jedan ekipa ne oskace po kvalitetu.
Danas me je odusevio Macic, bice vrhunski igrac.
Sibenik je mozda i najslabiji tim u ligi, al svejedno, lijepo je gledat ovaj Jadran. Bash fino i brzo igraju, ima tu nekoliko igraca sa sasvim solidnim potencijalom. Giga mi se svidja, djeluje dosta inteligentno, Ukropina malo vise grijesi al i on je ogroman talenat.
Fire in the hole!
Cestitka Budvanima na trijumfu. Ne mozemo kriviti sudije (a imamo razloga), kad nam najbolji suteri onako igraju I kad trener onako vodi tim. I naravno, kad mali Djurdjic onako lijepo igra I kad imaju raspolozenog golmana. Moze da hrabri poraz od 1 razlike uz ovakvu igru, iako su ovo velika izgubljena 3 boda.
Imali smo saznanje od jutros da ce Lobov da udari u vilicu Mura, znale su to I sudije...I Lobov je za udarac preko vode dobio obicno iskljucenje. Borba sa vjetrenjacama.
P r i m o r a c
U poluvremenu utakmice se, onako javno, uz zapisnicki stol, izvelo izvlacenje parova za Kup CG.
I prvi put javno, prvi put (jednom se igralo svako sa svakim, mislim 2007/08, to ne racunam) Primorac-Cattaro!
http://www.primorac.tv/sport/item/42...nalu-kupa.html
P r i m o r a c
Sinoc pobjeda, zadovoljan sam bodovima a bilo je i 3 razlike minut ipo prije kraja. Vidi se da tu ima jos prostora za napredovanje na obje strane, a Maksim je dao jedan zanimljiv podatak da je Budva u prosjeku bila mladji tim u vodi.
Bilo je sudijskih gresaka, ali po meni najveca i ona zbog koje vaterpolo nikad nece napredovati je udaranje Mura preko vode naseg centra Paskvalina u prvoj cetvrtini. Najgore je sto je sudija vidio i dao obicno iskljucenje (u finalu LS u fudbalu se daju crveni kartoni a on nece iskljuciti igraca jer je 1/4?!), da nije vidio pa da ne sudi nista lakse bi se to progutalo.I onda je utakmica kasnije tekla kako je tekla, malo tuca malo vaterpolo
Izvucen Jadran u polufinalu kupa, nadam se finalu sa Primorcem
Kotorani su vidjeli jedno,Budvani nešto sasvim drugo a ja u izgleda morati gledat snimak da vidim sta se zapravo desilo i ko je koga udario![]()
Ja sam to narucio za snimanje, pa cu imat' to prilike opet gledat'. Mi svaku utakmicu doma krecemo sa 3-4 iskljucenja u prva 3-4 minuta...ko zna ista o vaterpolu zna i kako i kad se krade. U sustini, samo mi je prva cetvrtina i smetala (mi vise kontrafaulova, 3 izbacaja i peterac protiv nas, 2 izbacaja Budvana), ostale je bilo gresaka na obje strane.
Muro srecom nema ozbiljniju povredu.
Strucnom stabu postavljena obaveza da se prodje dalje u Evropi i dobiju naredna dva meca u JL. A sa ovakvom ,,igrom'' ne vidim sansu protiv Jadrana.
P r i m o r a c
Muro je udario ovoga u 1/4, za to se dobija izbacaj sa pravom zamjene u najmanju ruku jer je sudija to VIDIO.
Kasnije je on udaren od Sergeja Lobova, ali to se na snimku i ne vidi tako dobro plus Muro posle toga krece njega da udari preko vode.
Makar je sreca da niko tu nije ozbiljnije povrijedjen, posto je Muro prosle godine pauzirao upravo zbog povrede vilice cini mi se
Ne znam moze li se objasnit' to?
Jako dobro znaju jedni sto se prica u svlacionici drugih i obratno.
Uglavnom, imao sam i ja info. i to prije utakmice. Ali, taj Lobov je sa Prcanja, trenirao je cijelo proslo ljeto sa Primorcem nadajuci se angamanu...racunao sam da je to samo cakula i neozbiljna najava.
Dobro je da se sve zavrsilo bez teze povrede.
P r i m o r a c
Jedna stvar mi nije jasna - kako se sa novim pravilima moze sudit' kontrafaul igracu nad kojim je faul na 5+m od gola, koji navodni kontrafaul napravi jer zeli da izbori poziciju za sut?
Zar po novim pravilima odbrambeni igrac nije duzan (!!!) da se odmakne od igraca nad kojim je napravljen faul (nedje pise na metar, nedje na duzinu ruke, razlika je u nebitnih 20-tak centimetara)?
Ovo se u Kotor desilo i protiv Sibenika i protiv Budve i smatram ozbiljnim krsenjem pravila.
Pa neka sudije idu na dodatnu obuku. Ili neka vrate stara pravila (po kojima bi se Danilovicu za ono i mogao, ako sudija procijeni, svirati kontrafaul).
Ako budem u prilici okacicu snimak ovoga. Tj. ako je kamera zabiljezila taj momenat.
Ujedno molba Maksimu i ljudima koji rade prenos - ako vec radite prenos sa dvije kamere, neka jedna (glavna) prati kao do sada desavanja oko lopte, a druga neka prati drugi dio terena, pa cemo u repeticiji vidjet' sto se desilo. Navodno (a u to cu se uvjerit ove dane), kamere nisu zabiljezile udaranje Murisica od strane Lobova. A to se nije desilo ko zna dje, nego ispred gola ekipe koja se brani. To se jednostavno MORA pokrit'.
Last edited by cattaro; 21-10-13 at 13:38.
P r i m o r a c
Murisic ce putovati u Utreht, ali nalaz od stomatologa nije uopste dobar. Bude li se stanje pogorsalo ili budemo li bez Mura u ovako bitnim utakmicama - zahtijevacu reakciju od kluba. Prije Kupa se moraju definisati neke stvari. Jer znate sto znaci vaterpolo Kup Crne Gore. Karneval.
2 ljeta taj Lobov trenira sa Primorcem (dakle, cine mu uslugu) i ovo jednostavno ne mogu da prihvatim kao zar borbe. A Primorcu za nauk.
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks