Page 508 of 666 FirstFirst ... 8408458498504505506507508509510511512518558608 ... LastLast
Results 12,676 to 12,700 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    Poslednji put.

Staro sajmiste je bilo pod kontrolom njemackih snaga tj. njemacke uprave u Srbiji, prema dogovoru sa NDH, na cijoj teritoriji se nalazio objekat - NDH ga je predala na koriscenje Njemcima. U logoru, kao osoblje, nije bilo Hrvata, jer pogrom srpskih Jevreja nije imao veze sa NDH, kao ni Srba, jer je tako bilo predvidjeno sporazumom izmedju njemacke uprave i vlasti NDH.
    Logistika i organizacija - sve je bilo centralizovano u Beogradu.

U Staro sajmiste su odvodjeni srpski, a ne hrvatski, Jevreji - na osnovu spiskova koje je napravila, a kasnije izvrsavala hapsenja, Nediceva administracija.

Za potrebe likvidacije Jevreja, u Srbiju su u martu 1942. dopremljeni vagoni smrti, zapravo, kamioni sa gasnim instalacijama (gaswagen ili dusegupke). U kamionima su se nalazile klupe na kojima se moglo smjestiti do 80 ljudi. U pratnji kamiona islo je vozilo koje je prenosilo prtljag (zatvorenicima Jevrejima je receno da ih prebacuju u Rumuniju).

Granica izmedju Nediceve Srbije i NDH bio je Savski most; tu bi kamion, koji je kretao od sajmista, stajao, upravnik logora, koji je isao u pratnji kamiona, bi pokazivao isprave strazarima (vojnici NDH i njemacki vojnici), a zatim bi kamion ulazio u Srbiju. Od trenutka kad bi konvoj presao most, kamion sa prtljagom bi skretao u pravcu jednog depoa, dje je skladisten prtljag, dok bi kamion sa zatvorenicima, u narednih 20-ak km, koliko iznosi udaljenost do Avale, dje su lesevi kopani u jamama, ispustao gas i gusio zatvorenike. To je trajalo do maja. 1942., kad je "rijeseno jevrejsko pitanje" u Srbiji.

Dakle, ovo nema nikakve veze sa Hrvatima, niti meni pada na pamet da branim monstruoznu prirodu NDH. Svidjalo se tebi ili ne, tvoj narod je odgovoran za genocid nad Jevrejima u Srbiji. I ja bih volio da npr. mogu reci da mi Crnogorci nemamo veze sa Srebrenicom, ali to, prosto, nije tacno - mi smo bili dio mehanizma koji je odgovoran za zlocine '90-ih, pa i taj genocid, u kojem nijesmo direktno ucestvovali, ali smo na ovaj, ili onaj nacin, odgovorni za njega. Bas kao i sto ne zelim da izbjegnem odgovornost za Dubrovnik, tvrdnjom da je to neko drugi, sa kim se nijesam slagao, u moje ime ucinio - mozda ti ljudi, koji su orgijali nad Dubrovnikom, jesu cetnici, ali su moj narod.

A, tvoja bolesna izmisljotina da mrzim Srbe je samo posledica uobrazilje i nedostatka samokriticnosti. Ovo je dio foruma na kojem se pise o politici, a politika Srbije prema Crnoj Gori je nesto prema cemu moram da imam kriticki i racionalan stav.
    Nemacki logor na teritoriji ndh. Samo sto nigdje nema Srba, osim ubijenih. Dobro je, prvo su Srbi ubijali, sad smo dosli do druge cinjenice. Nista drugo nisam ni trazio.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post

E ovaj je posebni genije. Ajde laku noc svima.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    E ovaj je posebni genije. Ajde laku noc svima.
    Uzivaj.
    Laka ti noc. Slobodno mozes sanjat o Hitleru i tzv. "Svetom Savi". Evo ti lullaby-ja od vaseg sveca Velemirovica:
    „Ipak se mora odati priznanje sadašnjem nemačkom Vođi (Adolfu Hitleru), koji je kao prost zanatlija i čovek iz naroda uvideo da je nacionalizam bez vere jedna anomalija, jedan hladan i nesiguran mehanizam. I evo u 20-om veku on je došao na ideju Svetoga Save, i kao laik poduzeo je u svome narodu onaj najvažniji posao, koji priliči jedino svetitelju, geniju i heroju.“

"Vladika" Nikolaj sa srpskim SS dobrovoljcima u Sloveniji 1945.
    Last edited by A+A; 18-10-13 at 19:05.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo pitaj Jala na cijoj je teritoriji bio. Nema potrebe da se petljas i provaljujes se.
    Ponasas se kao da su ljudi blesavi i ne umiju da procitaju i sami zakljuce - ono sto si pisao nema veze sa istinom...

Samo sto nigdje nema Srba, osim ubijenih.
    Ne mozes, koliko god to zelio, da izjednacis zrtve odnosno motive koji su doveli do ubistva Srba odnosno Jevreja u Srbiji. Srbi nijesu ubijani u Sajmistu u vrijeme likvidacije Jevreja. Nakon, ali i prije toga, Srbe - politicke protivnike rezima i njemacke uprave - likvidirali su, sirom Srbije, i Srbi i Njemci.
    U ovom slucaju, nacionalna pripadnost nema veze s likvidacijama.

Drugo, nikad nije postojala naredba da se "za jednog Njemca ubije sto Srba". General Kajtel je naredio da se u Srbiji za jednog ranjenog ili ubijenog vojnika izvrsi odmazda nad pedeset ili sto komunista, a kasnije je izdata naredba njemacke uprave koja je prethodnu prosirila na "demokratski nastrojeno stanovnistvo, nacionaliste i Jevreje" - znaci, za sve koji su bili protivnici rezima i njemacke uprave. Ili ovako: nijednom Srbinu kolaboracionisti nije falila dlaka s glave.

Dobro je, prvo su Srbi ubijali, sad smo dosli do druge cinjenice. Nista drugo nisam ni trazio.
    Njemci su bili organizatori i egzekutori, Srbi pomagaci u genocidu. Mijenja li to stvari, oslobadja li od odgovornosti?
    Srpski drzavni aparat je dokazano ucestvovao u propagandi, torturi i kreiranju ambijenta straha i netolerancije, i, naravno, hapsenju Jevreja, koji su, kao roba, bili prepustani u ruke dzelatima odnosno odvodjeni u logore smrti (i ja se ne ustrucavam da ovdje stavim znak jednakosti sa onim sto smo mi radili Bosnjacima, Muslimanima i Hrvatima u Crnoj Gori). U procesu "rijesavanja jevrejskog pitanja" posebno se isticalo Ministarstvo unutrasnjih poslova Srbije tj. Specijalna policija, zandarmerija i odsjek zaduzen za "Jevreje i Cigane". Oni su sacinjavali spiskove (koji su sluzili za kasniju odmazdu), tukli ili hapsili Jevreje koji su pokusali da se spasu, odbijajuci da se prijave, na osnovu spiskova, njemackim vlastima. Jevrejima, izmedju ostalog, nije bilo dozvoljeno da se lijece u srpskim bolnicama.
    Uostalom, izjave njemackog generala, jednog od upravitelja u Srbiji, o Nedicu i njegovoj istorijskoj zasluzi za rijesavanje jevrejskog pitanja, kao i izjave samog Nedica povodom tog pitanja, dovoljne su da te demanutuju.

Ali, u svemu ovome je najvaznije da je Sekula Drljevic napisao dvije strofe...
    Laku noc, nesretni covjece.
    Last edited by Jal Cargo; 19-10-13 at 01:10.

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Kako je lijepo biti glup..

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Quote Originally Posted by MK View Post
    Kako je lijepo biti glup..
    Od glupog makar ne mos ocekivat da smisli dobru laz, a i dobra laz nije losa koliko je lose kad neko u nju 100% vjeruje. Ne stajuci na stranu neke od verzija istorije, smatram da je istina tamo negdje.

Thanks Thanks Given 
    9,179
    Thanks Thanks Received 
    4,003
    Thanked in
    2,401 Posts

Nisam trcao po Dubrovniku tada. 89. godine sam bio na Lapadu 10 dana na ljetovanju, a godinu kasnije na koncertu Crne Udovice(ako si cuo za njih).
    Znas, vrlo sam osjetljiv ako me neko napada na nacionalnoj osnovi ili jos dodaje nesto. Generalno smo los narod, ali necu da otcutim ako se jos nadodaje.
    I ako mozes, odgovori mi. Sto se lozis na Dubrovnik? Jesi li ti bio toliko u Dubrovniku pa te nesto posebno potreslo? Ovo nije samo za tebe pitanje.
    Kako mislish lozish na Dubrovnik ? kakvo je to stupidno pitanje ?
    naravno da sam bio,turistichki,merachio,itd
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

@Niksicanin,
    Da li postoji nacin da se Crna Gora uredi kao gradjanska drzava a da je ti pocnes dozivljavati kao svoju maticu tj da je vishe volish od nashih sjevernih susjeda?
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by autodijagnostika View Post
    Od glupog makar ne mos ocekivat da smisli dobru laz, a i dobra laz nije losa koliko je lose kad neko u nju 100% vjeruje. Ne stajuci na stranu neke od verzija istorije, smatram da je istina tamo negdje.
    Nijesam sklon da tumacim istoriju u crno-bijelom formatu, naglasio sam u prvom postu da je tema slozena i zahtijeva siroku i pazljivu raspravu, ali neke stvari su vrlo jasne i neporecive - jedna od njih je odnos tadasnjih srpskih drzavnih vlasti sa Njemcima, kao i odnos prema jevrejskom pitanju - kao sto sam se , uostalom, ovdje vise puta jasno odredio prema zlocinima koje je, i u moje ime, pocinila moja drzava ili moj narod.

S ovim videom (ili bratoubistvom) i nekoliko propagandnih plakata stavljam tacku - ali ovog puta stvarno - na raspravu, u koju se uopste ne bih ni ukljucivao da jedan Crnogorac (uvrijedih ga sad) nije pomenuo I sv. rat odnosno Srbiju i njen oreol bezgresne zrtve, sto je drska laz i bezobrazluk na koji niko sa ono malo dostojanstva sto nam je ostalo u Crnoj Gori ne smije da ostane ravnodusan, osim ako ima dobar zeludac i pamcenje curke. To mi je dalo povod i da se ukratko osvrnem na II sv. rat i onda je sve poslo u off.

Eto tako. Drzavni vrh, narod i Crkva. I svastika.
    Nesto ne lici na teror okupacije i ubijanje 100 za 1, a covjek se mora zapitati, sta je ovolika vojska-narod radila po Beogradu, kad je na samo pet minuta voznje od ovog mjesta tj. centra pocinjala granica NDH u kojoj je izvrsen genocid nad istim tim narodom? Odgovor vjerovatno lezi u cinjenici da su bili zauzeti ubijanjem sopstvenog naroda (onog, uglavnom iz unutrasnjosti, koji je kasnije docekao oslobodioce) i sprovodjenjem genocida nad drugim, za racun "okupatora", kroz tvorevine tipa SDK (Srpski dobrovoljacki korpus), SDS (Srpska drzavna straza) i Ljoticevci (nekadasnji Zbor, koji je, gle ironije, djelimicno odgovoran za jedan od zlocina nad Srbima, na koji se niksicanin_24 se pozivao).

http://www.e-novine.com/files.php?fi..._899934067.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedi.../94/Aspns1.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/5/57/Ampns.jpg
    Last edited by Jal Cargo; 19-10-13 at 00:57.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    Bone, to uopste nije bila moja poenta - da je istorija jednoznacna, vise reakcija upravo na verziju istorije koja se uvijek izrazava u apsolutnim i unaprijed zadatim "vrijednostima" - zato sto se, je li, uvijek posmatra iz jednog ugla.

Inace, uvjeravam Vas da nema potrebe da meni pricate o ratu ili da branite Srbiju od mene, krenucu da se hvalim porodicom, a nijesam dostojan toga (a i mi Moracani smo neprevazidjeni u samoljublju, o jadu bih Vas zabavio), pa se bojim da bi i nasem Niksicaninu moglo biti neprijatno zbog ovih optuzbi.

Nemam ja što da branim Srbiju od tebe, jer ja nisam krtakovid (još uvjek) da ne vidim da TI SRBIJU NI NE NAPADAŠ... Meni je to jasno, a malo me čudi da svi nisu to uvidjeli!

Pozdrav,
    PS
    Pozdrav za Moraču ! Ima vas poprilično na forumu, čini mi se...
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

Laičko tumačenje istorije na ovim našim prostorima poprima odlike nekakvog trenda, svaka istorijska činjenica se može iskoristiti u dnevno političke svrhe ako se malo poigraš sa wikipediom i sličnim izvorima. To je IN?!

Generalno gledano malo koji narodu u Evropi mogu biti ponosni na svoju istoriju kao nasi narodi ovde. Ali...

Veliki problem u ovom regionu predstavlja negativno nasljeđe, nasljeđe srama koje su ostavile neke nacije koje su otvoreno prihvatile naciste. Negiranje stotine hiljada ubijenih po logorima, te ne činjenje jasnog otklona prema nacistima i ne osuđivanje zločina, kao bumerang se vrati u budućnosti i strefi običnog čovjeka koji ima doživotne frustracije i spas od srama traži tako što uzaludno pokušava naći nešto što bi izjednačilo zvjerstva njegovih predaka sa drugim narodima.

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

U pravu si, kad komšija polno opšti sa tvojom suprugom to nije u redu ali kad ti to radiš sa njegovom to je dobro, nije to isto. Boro seti se Kosova.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović nije obavijestio javnost da je Srpska pravoslavna crkva (SPC) odlučila da mu da Orden Svetog cara Konstantina, iako njegov kabinet redovno obavještava o njegovim aktivnostima i priznanjima, kao što je bilo u slučaju kada je primio zlatnu plaketu “Ličnost godine regioina 2012” od Agencija za izbor za najbolje menadžere i privrednike BiH, jugositočne Evrope u Sarajevu ili odlikovanje Viteza Velikikog Krsta kraljevskog reda Fransoa I koji dodjeljuje Konstantinov red Svetog Đorđa u Londonu.
    Uredba SPC predviđa da se Orden Svetog Cara Konstantina “dodjeljuje onim licima koja su doprinijela slobodi vjere i uopšte unapređenju ljudskih prava i sloboda”.
    http://www.vijesti.me/vijesti/vujano...-clanak-155660

Ono boldirano je pravi oksimoron cak i za netkoga tko nije jezikoslovac kao sto sam ja.

Da vas podsjetim na ono sto je oksimoron
    Oksimoron (grč. oxýmōron: oxys = oštar + moros = tup) je jezična figura (posebna vrsta antiteze) u kojoj se spajaju dva nespojiva, kontradiktorna pojma (antonimi).
    Primjeri oksimorona (isticanje):
    oštroumna ludost, glasna tišina, luda pamet, topli led, tiha buka, mlada starost, pametna glupost, živi mrtvac, mudra budala, skromna raskoš
    http://hr.wikipedia.org/wiki/Oksimoron

Mislim da je recenica u kojoj su povezani Pravoslavna Crkva Srba, sloboda vjere te unapredjenje ljudskih prava i sloboda jos jedan odlican primjer te jezicke figure.
    Last edited by A+A; 19-10-13 at 17:15.

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

DEDEIĆ: Okupićemo se i pored zabrane
    19. oktobar 2013.

S
    rpska lista i njene pristalice koje se protive održavanju Parade ponosa, zakazane za sjutra u Podgorici, najavili su da će istog dana porodičnom šetnjom do crkve Svetog Đorđa izraziti negodovanje zbog kršenja ustavnog prava na slobodu okupljanja. Uprava policije je juče zabranila okupljanje koje su ranije najavili mladi Srpske liste jer skup nije prijavljen blagovremeno, pet dana prije njegovog održavanja.
    Predsjednik SL Dobrilo Dedeić ocijenio je u izjavi Danu da LGBT populacija u Crnoj Gori “nije ugrožena na bilo koji način i spada u socijalnu grupu koja je potpuno integrisana u društvo, jer ima podršku sa važnih državnih adresa”.
    -Njene aktivnosti se ne svode na kreativnost nego na nastranu rutinu između četiri zida koja nije zakonski sankcionisana, niti iko to traži. Koalicija dijela državnih organa, političara iz vlasti i dijela opozicije i gej lobija servira nezreloj mlađoj populaciji pogrešne perceptivne teze o načinu života i navodnim vrijednostima suprotnim Božijim ili, na kraju krajeva, zakonima koji su važili u vrijeme Kralja Nikole. Dok radnici štrajkuju i 90 odsto Crne Gore živi u bijedi, ulažu se na stotine hiljada eura u provokaciju građana Podgorice, bez obzira na vjeru i naciju- izjavio je Dedeić.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

Čovkjek koji je glasao u Crnoj Gori i kako je sam rekao velike pare dao za avione i transport glasača u CG. Ugledni biznismen
    kako kažu iz dps za njega...

Keljmendi gradi džamiju u Sarajevu

Naser Keljmendi, za koga se sumnja da je vođa jedne od najopasnijih kriminalnih grupa na Balkanu, donirao je veliku svotu novca za gradnju džamije u Bosni i Hercegovini, a donacijama su se istakli i drugi osuđeni kriminalci, objavio je u petak Centar za istraživačko novinarstvo CIN.
    Naser Keljmendi

Istražujući povezanost poznatih kriminalaca s vjerskim zajednicama, CIN je dobio potvrdu da je Keljmendi, koji je trenutno u zatvoru u Prištini, donirao oko 50.000 eura za gradnju džamije u okolini Sarajeva.
    Mađu osobama koje su pomogle gradnju vjerskih objekata u BiH je i Tasim Kučević, koji je zbog niza teških krivičnih djela osuđen na 14 godina zatvora, navodi CIN sa sjedištem u Sarajevu.
    Informaciju o donaciji potvrdio je Esad Hasanović, zamjenik direktora građevinske firme Rasno-Meka Kompani iz Sarajeva, koja je gradila džamiju u naselju Ilidža.
    "Keljmedni je bio jedan od najvećih donatora", rekao je Hasanović.
    CIN podsjeća da je u vrijeme doniranja novca za džamiju Keljmendi uveliko bio pod istragom za ubistva, a njegovi sinovi su se sumnjičili za oružane obračune i nasilničko ponašanje.
    Rijaset Islamske zajednice BiH objasnio je da nema način da provjeri imovinu donatora, i da bi za njih bile neprihvatljive sve donacije osobe koja je imovinu stekla na nedopušteni način, poput prodaje narkotika.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

[QUOTE=osvajaci pg;3480867]Ovdje imamo jednu verziju "istine" ispričane od strane Cetinjana, prije bih rekao da je ovo bilo neko obostrano sporečkanje, s obzirom da su Cetinjani poznati kao temperamentni i došlo do sukoba u kojem su oni izvukli deblji kraj. Naravno da su oni mogli kao što i jesu, kasnije ispričati da su ih tukli četnici sa sve uzvicima kosovo je srbija, ali isto tako dobro znam da i oni nisu cvećke.
    QUOTE]

Odakle znas kad ne poznajes ljude? To su ljudi bez problema pola porodicni stariji momci sto napisa neko koji rade od jutra do mraka i vole crnu goru i cg. reprezentaciju!!! Drugo malo vas ocigledno cita tekst pa se ispostavlja da greote 6-7momaka nije se mglo odbranit od malojetnika, U prvi mah napadnuta su dvojica od strane njih 5-6 koji su bili naoruzani motkama sipkama i ko zna cim ...kad su vidjeli da pristizu i staju ostali pobjegli su ...ne nije zbog zastava vec salova ako vam je lakse, povociranja nije bilo sto se moze vjerovatno vidjeti na kameri iz prodavnice Planet ali nekom ne odgovara da to bude i uradjeno ocigledno.. drugo napad je planiran i isceniran sto govori da su djecaci vec bili spremni na okrsaj a momci su bili samo kolateralna steta da nije bilo njih mozda bi neko od vas naisao???? ili neko drugi iz cetinja budve ne bitno....
    Problem je nase drzave sto se huliganstvo i nasilje tolerise, sto da je bila obnuta situacija sve prosrpske stranke bi se na nogle digle brisel bi znao za to ali sto ima veze u svoju drzavu bit napadnut i izvrijedjan ada jadan sto ima veze..Drugo sledeci napad je bila veca grupa da ajd bude skromno minimum njih 15-toro koji su apsolutno demolirali sva kola? Nadlezni ocigledno ne znaju sto rade, pa ce ti isti sjutra vratit se na isto mjesto ili obrnut put Niksica i maltretirat nekog novog?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

[QUOTE=cocacolica;3483595]
    Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post
    Ovdje imamo jednu verziju "istine" ispričane od strane Cetinjana, prije bih rekao da je ovo bilo neko obostrano sporečkanje, s obzirom da su Cetinjani poznati kao temperamentni i došlo do sukoba u kojem su oni izvukli deblji kraj. Naravno da su oni mogli kao što i jesu, kasnije ispričati da su ih tukli četnici sa sve uzvicima kosovo je srbija, ali isto tako dobro znam da i oni nisu cvećke.
    QUOTE]

Odakle znas kad ne poznajes ljude? To su ljudi bez problema pola porodicni stariji momci sto napisa neko koji rade od jutra do mraka i vole crnu goru i cg. reprezentaciju!!! Drugo malo vas ocigledno cita tekst pa se ispostavlja da greote 6-7momaka nije se mglo odbranit od malojetnika, U prvi mah napadnuta su dvojica od strane njih 5-6 koji su bili naoruzani motkama sipkama i ko zna cim ...kad su vidjeli da pristizu i staju ostali pobjegli su ...ne nije zbog zastava vec salova ako vam je lakse, povociranja nije bilo sto se moze vjerovatno vidjeti na kameri iz prodavnice Planet ali nekom ne odgovara da to bude i uradjeno ocigledno.. drugo napad je planiran i isceniran sto govori da su djecaci vec bili spremni na okrsaj a momci su bili samo kolateralna steta da nije bilo njih mozda bi neko od vas naisao???? ili neko drugi iz cetinja budve ne bitno....
    Problem je nase drzave sto se huliganstvo i nasilje tolerise, sto da je bila obnuta situacija sve prosrpske stranke bi se na nogle digle brisel bi znao za to ali sto ima veze u svoju drzavu bit napadnut i izvrijedjan ada jadan sto ima veze..Drugo sledeci napad je bila veca grupa da ajd bude skromno minimum njih 15-toro koji su apsolutno demolirali sva kola? Nadlezni ocigledno ne znaju sto rade, pa ce ti isti sjutra vratit se na isto mjesto ili obrnut put Niksica i maltretirat nekog novog?

Moj sin je imao slične probleme sa navijačima protiv MNE, sad na utakmici sa Moldavijom...i vratio se ogorčen (on ubit, zaklat, njemu prijetili, što oni misle, da smiju ovdje...), i morao sam pola sata priče uložit da objasnim da je to oduvijek tako i da sam JA ZA NATO I EVROPU NAJVIŠE ZBOG TOGA DA SE TA PRIČA ZAVRŠI....Dakle nije usamljen slučaj.

Pozdrav,
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Volim vas kao Dražu: Radoš Bajić ljubi prste patrijarha

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Srbiji treba temeljna denacifikacija, Deutschland nakon IISR style.

Onda će biti bolje i njima samima i zemljama koje je okružuju.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    1,485
    Thanks Thanks Received 
    5,927
    Thanked in
    2,789 Posts

The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve u svemu-MUČENICA!

Pozdrav,

Page 508 of 666 FirstFirst ... 8408458498504505506507508509510511512518558608 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)