View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    3,487
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

http://cg-fudbal.com/rijec-urednika-...i-su-generali/ Cim sam vidio naslov, znao sam da nece kritikovati Brnjinja. Cudo jedno, niko nece posteno da ga popljuva, pa sta vi ocekujete od Sukovica sjutra? Ne sprdajte se.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    67 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Ako mislis da je los tekst iz Vijesti (koji god da je), procitaj ovaj sto je Grudva danas plasirao u Danu. Rijec "ogavnost" ce ti dobiti jednu potpuno novu dimenziju. A o doticnom ne znam sto bih napisao a da ne budem banovan sa foruma, ali se prosto pitam da li covjek moze da padne nize od toga...
    Zašto bih zaboga čitao dan?! To ne samo da bi bilo traćenje vremena nego bi se i rizikovao tumor na mozgu.

Tekt u Vijestima je prejadan jer je na račun ekipe koja je izginula u kvalifikacijama, a nigdje da se pomene Brnović i njegova "stručnost" no sve uvijanje nekakvo ne bi li se akreditacija izgubila. Pih.

Komnenićev intervju sa Dejom je bio slab jer je pola vremena davao disklejmere kako se on, eto, ne razumije naročito u fudbal. Ali sa druge strane ima nekakav novinarski integritet i ne zazire od sagovornika.

Sve što sam gledao Šukovića do sad bili su naručeni intervjui od strane drugara za potrebe spinovanja javnosti. Samim tim ovo ne bi moralo da se razlikuje od toga. Daj bože da ga on tu nešto pritisne i isproziva i napravi pritisak Deju. Tad bih možda i mogao da mu oprostim otužnu upotrebu izraza poput "gotivno" ili "trip" u sred emisije.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Death Star, gornje Morakovo (tu se sruših prinudno)
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sportsko novinatstvo u Cg? Kukala nam majka s njima.

Thanks Thanks Given 
    2,369
    Thanks Thanks Received 
    495
    Thanked in
    313 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Ja da sam Dejo sad bih spinovao priču da mutavi Slaviša Jokanović dolazi, pa da nam svima bude lakše kad Brnović ostane.

Ne vjerujem da će se Deju omaknut da ponovo dovede stručnjaka poput Kranjčara.
    To bi bilo pravo čudo.

p.s. tekst u Vijestima je zaista ogavan.
    Na drugoj temi spominju Blazevica...
    Biste li mogli da zamislite da ga Dejo zaposli?
    Ako imate dilemu, pogledajte dolje:

Blažević: "Odj....i su jadnog Štimca!"

Da li je iko očekivao da će promena selektora u Hrvatskoj proći bez komentara Ćira Blaževića!? Pogođen time što mu Šuker nije ponudio selektorsko mesto Blažević zapretio tužbom jer tvrdi da je Mamić imenovao Kovača za selektora, te da je "jadni Štimac tek tako odj...n".

Sportska vest dana u Hrvatskoj je promena na selektorskoj poziciji fudbalske "A" reprezentacije. Igor Štimac napustio je kormilo "Vatrenih" nakon sinoćnjeg poraza od Škotske a Fudbalski savez Hrvatske reagovao je ekspresno i imenovao Nika Kovača za novog "izbornika".

Takva odluka razljutila je Ćira Blaževića koji je očekivao da Davor Šuker i HNS njemu ponude selektorsku poziciju barem za mečeve baraža.

Blažević je zapretio tužbom na račun Zdravka Mamića jer tvrdi da je Niko Kovač bio izbor prvog čoveka Dinama.

"Šuker obmanjuje javnost kada kaže da je on to odlučio. Ne, nije. To je Mamić odlučio. Na sudu ću dokazati da je u avionu Mamić svima njima savetovao da se postavi Niko Kovač. Tog Štimca jadnog su odj***i. Pa da imaju malo morala i Šuker i Mamić bi otišli. J***m ti hrvatski fudbal u kojem Mamić komanduje" reči su "trenera nad trenerima".

Blažević je ubeđen da bi Šuker imenovao njega za selektora da nije bio pod uticajem Zdravka Mamića a u tom slučaju hrvatski reprezentativci bili bi kao "kamikaze".

"Da nije bilo Mamića, Šuker bi rekao: 'Pustimo Ćiru ove dve utakmice, a nakon toga neka Niko vodi reprezentaciju'. Ja znam kako bi transformirao naše reprezentativce u kamikaze. Razočaran sam činjenicom da Davor Šuker još uvek nije uspeo da bude predsednik" poručuje popularni Ćiro.

Iskusni stručnjak je sa reprezentacijom BiH stigao do baraža za SP 2010. godine kada su "Zmajevi" eliminisani od selekcije Portugala, što i nije neka preporuka za čelnike HNS u trenutku kada im učešće na Mondijalu u Brazilu zavisi od dva meča koja se igraju u novembru.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Calexico View Post
    Samo jedno da dodam, fifina rang lista nema veze sa raspodjelom sesira. Potpuno je drugi nacin bodovanja i razvrstavanja po sesirima za zrijeb.
    ovo je tačno. mislim da su nam male šanse da ispanemo u 4. šešir

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by glup_ka_t0cak View Post
    ovo je tačno. mislim da su nam male šanse da ispanemo u 4. šešir
    Dzaba nam i 1. sesir ako ostane Brnovic

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

ukoliko sačuvamo kostur ekipe - drinu, v.božovića, volkova, uz sad već iskusnija krila kasalicu i bećiraja, svejedno je u kom smo šeširu..

a još ako i klubove pronađu do kvalifikacija - drmaće se Levu i Del Boskeu klupa..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Volio bih da vidim sebe na mjestu selektora. Radio bih besplatno. I obavezao bih se da u prva tri kola, u zavisnosti od protivnika i rasporeda utakmica (gost-domacin), osvojim minimum 4 boda, ili da podnesem ostavku.

I uradio bih minival. I kupio bih Deju jednog Rumuna, da ga cese po ledjima ili da ga vozi kad se opjani.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ja garantujem da se mi ovdje skupimo kao treneri da ne bi nista gore prosli nego ovaj na kraju. kad primis gol uvedes sva 4 napadaca i to je to, neka trce dok ne padnu sa noga.
    kad su izgubili protiv Ukrajine trebao je Dejo jednu sok terapiju kao sa Cicom i opet bi igrali makar baraz. kod nas treba jeda ntrener na pocetku kvalifikacija a drugi na kraju i to je dobitna kombnacija
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sledecu bi mogli sa Andorom

Crnogorski fudbaleri protiv Luksemburga u novembru

Reprezentacija Crne Gore odigraće prijateljsku utakmicu sa najboljom selekcijom Luksemburga u novembru 2013. godine.Predstavnici dva saveza dogovorili su danas da se prijateljska utakmica odigra 17. novembra 2013. godine sa početkom u 18.30 časova u Luksemburgu. Selekcija Luksemburga je jedna od rijetkih evropskih selekcija sa kojom nacionalni timovi Crne Gore nijesu imali priliku da igraju zvanične i prijateljske mečeve.Naredni protivnik "hrabrih sokola" zauzima 127. mjesto na rang lisit FIFA za oktobar.
    Last edited by filip__pg; 18-10-13 at 16:44.

Thanks Thanks Given 
    6,294
    Thanks Thanks Received 
    6,819
    Thanked in
    3,265 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post

Reprezentacija Crne Gore odigraće prijateljsku utakmicu sa najboljom selekcijom Luksemburga u novembru 2013. godine.Predstavnici dva saveza dogovorili su danas da se prijateljska utakmica odigra 17. novembra 2013. godine sa početkom u 18.30 časova u Luksemburgu. Selekcija Luksemburga je jedna od rijetkih evropskih selekcija sa kojom nacionalni timovi Crne Gore nijesu imali priliku da igraju zvanične i prijateljske mečeve.Naredni protivnik "hrabrih sokola" zauzima 127. mjesto na rang lisit FIFA za oktobar.
    Kakvih pizduljina prefiganih. Pi.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

hahahaha, da brna popravi gol razliku i nastavi tamo dje stao . ne ide ovaj nidje.

Thanks Thanks Given 
    3,014
    Thanks Thanks Received 
    3,659
    Thanked in
    1,656 Posts

Kakav cirkus dobicemo ove nesretnike 3:0, opet prst u uvo i pjesma drugovi. Pi kako su providni.

Sent from my Nexus One using Tapatalk 2
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Postoji li taj majcin sin koji i dalje vjeruje da cemo mijenjati selektora? Blago nama sa nama.

Elem, mene nece na stadion gledat' dok je ovakva situacija. Da ne bude da sam bolesno egoistican pa da mislim da ce moje neprisustvo nekoga pogoditi, ali u razgovoru sa prijateljima i kolegama sam zakljucio da nisam jedini sa takvim stavom. Naprotiv.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Udri Dejo moze ti ga bit.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Oni nisu normalni.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Slag na torti bi bio da nas i oni prospu.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

a ko u opste zel sa nama igrati kad smo takvi kakvi smo
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

...čuš Luksemburg a ne no Nova Kaledonija jer smo samo mi oni pali toliko mjesta na FIFA rang listi mi 27 a ovi 31...e to bi bila vrlo neizvjesna utakmica...

Thanks Thanks Given 
    9,447
    Thanks Thanks Received 
    6,887
    Thanked in
    2,708 Posts

evo je cak i selektor san marina posle 15 godina dao ostavku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Postoji li taj majcin sin koji i dalje vjeruje da cemo mijenjati selektora? Blago nama sa nama.

Elem, mene nece na stadion gledat' dok je ovakva situacija. Da ne bude da sam bolesno egoistican pa da mislim da ce moje neprisustvo nekoga pogoditi, ali u razgovoru sa prijateljima i kolegama sam zakljucio da nisam jedini sa takvim stavom. Naprotiv.
    Ne brini nisi jedini, mnogo ljudi nece dolazit na stadion dok se minimum Brnovic ne makne

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Dako nas Beranska kolonija u Luksemburgu oduči od fudbala:mrgreen:.E kakva providna igra saveza opravdati selektoru ostanak po svaku cijenu.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    9,447
    Thanks Thanks Received 
    6,887
    Thanked in
    2,708 Posts

smijem pare stavit da ce zvat mlade igrace da bi se tisnuo narodu, takodje znajte da nije ni luxemburg sto je nekad bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pratim sto neki pisu i ne mogu vjerovat..znaci nmg da vjerujem da kazete da necete ic na utakmice dok je brnovic selektor..brate nisam ni ja za njega i mislim da je on najveci krivac za ovakav rezultat na kraju kvalifikacija i ja bi ga smijenio!ali ipak je reprezentacija iznad svega..ispred brnovic,savicevica i bilo kojeg fudbalera!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brat Kecojevica mi je rekao da je greska sto su Ivana pozvali uopste u reprezentaciju jer nije takav kalibar, ai generalno nije dobar igrac.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Page 1482 of 2255 FirstFirst ... 4829821382143214721478147914801481148214831484148514861492153215821982 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)