Mozda cete reci da sam lud () ali ja bih volio opet da budemo sa Engleskom u grupi.
Tek sad ukapirah da je Daka ranije postavio isti raspored/sastave sesira.
U svakom slucaju, ako je analitika u pravu, ispada da je svejedno da li smo u 3. ili 4. sesiru.
Mozda cete reci da sam lud () ali ja bih volio opet da budemo sa Engleskom u grupi.
Hebi ga Grcka jos uvijek igra fudbal gdje ih je tesko pobjediti, malo prljavo, malo fizicki, bunker dupli sa kontrama i daju sve od sebe da zabiju gol iz dvije tri sanse sto im padne po utakmici i onda opet dupli bunker i na ivici zutog/crvenog kartona..iako nam je muka gledati ih rijetko ih koja ekipa moze otprasiti (u zadnje vrijeme Bosni je poslo za rukom)..u grupi sa Bosnom su 25 bodova uzeli..mrska zahebata ekipa zato su tu gdje su..nadoknadjuju odbranom onoga sto im fali a to je lijepa igra ovo-ono...da smo mi nastavili da igramo kao sto smo pod Kranjcarom igrali onom zestrinom, presingom odbranom u blokovima i brzim napadom mi bi se kvalifikovali ali ja jos uvijek ne znam sta se zbilo tu tacno, zasto otjerase covjeka upm da oprostite
...kakav pad zafrknuli smo i Felix Baumgartnera...
![]()
Sasvim je svejedno ko ce nam u grupu doci ili u koji smo sesir ako Brnovic ostane selektor...
Brnović na Živoj istini sjutra veče. U dilemi sam da li da gledam jer para za novi televizor nemam.
Opširniji osvrt na kvalifikacije kasnije...
Dick Laurent is dead!
Samo jedno da dodam, fifina rang lista nema veze sa raspodjelom sesira. Potpuno je drugi nacin bodovanja i razvrstavanja po sesirima za zrijeb.
Tacno tako. Ja recimo nakon poraza uopste nisam bio nesto pretjerano nervozan, ali kada sam dosao kuci i vidio izjavu Brnovica koju je Montenegrino postavio odje, pocela mi je para na usi izlazit'. Nadam se da ce Darko bit' sto manje "korektan" i da ce mu postaviti i mozda najbitnije pitanje - da li misli da je za ovakvu blamazu potrebno da neko plati ceh. I ko.
Last edited by Socrates; 17-10-13 at 19:49.
Kad je na radio sukovic ujutro i koja je frekv? Nazvao bih ga da ga zamolim bez tiskanja vec da napadne onog raspada
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
Sukovic posto si vveliki navijac repke, evo ti sansa to i da pokazes... Samo ga pitaj imas li morala posle one katastrofe da vodis repku , i nista vise....
https://forum.cdm.me/showthread.php?...reprezentacije
evo u ovaj topik ubacih i poll za glasanje potencijalnog selektora pa pozivam sve prisutne da glasaju![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
A jes',bas ce Sukovic da ga nagrdi.. Ne znam sto ocekujete da cujete od Brne,sto je imao,on je rekao-nismo imali srece,ovo je uspjeh,povrijedjeni igraci,savez se pita 'oce li ostat' selektor,a on licno nema nista protiv da ostane i sve tako. Kod ovog tipa ce sirit' ruke,uzdisat' i ,predvidjam, cesto ponavljat' ''to je nasa realnost''. Ustedite sebi nerviranje,podjite nedje na pice sa drustvom jer od Brne nista pametno cut' necete.
Shit has hit the fan !
Drlja izbacio tekst u stilu "jesam li vam rekao"
Inace dejo ce lagano da ostavi brnu
jer tako mora da nastavi koegzistentnost njegove nekoegzistentnosti stavova
prva mijenja filipovica jer ima drugarski odnos sa igracima
mijenja cica jer je prosuo kuci mec sa bugarskom i pio:very_drunk:
postavlja brnu jer ima drugarski odnos sa igracima
daje podrsku brni nakon poraza od ukrajine koji je ekvivalentan cicovom remiju sa bg, tj. gori
i na kraju logicno je da brna ostane jer sa nismo kvalifikovali
filozofija koje se ni Kant ne bi postidjeo
:burp:
Stop the world I wanna get off.
Ja da sam Dejo sad bih spinovao priču da mutavi Slaviša Jokanović dolazi, pa da nam svima bude lakše kad Brnović ostane.
Ne vjerujem da će se Deju omaknut da ponovo dovede stručnjaka poput Kranjčara.
To bi bilo pravo čudo.
p.s. tekst u Vijestima je zaista ogavan.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
teško će i doć neki stručnjak čak i kad bi se desilo čudo da dejo smijeni brnovića.. eventualno neki istrošeni i za velike pare, a to nam ne treba..
jer pitanje je ko će biti na rspolaganju za naredni ciklus, s obzirom da mnogi će u penziju reprezentativnu, a kako je praksa pokaza teško će mo skupit u kontinuitetu mirka, jovetu, bašu i savića u prvih 11..
zahvaljujući pristupu da igraju oni koje treba promovisat i oni koji nemaju klub, mladi nijesu dobili pravu šansu, tako da neki strani afirmisani trener neće ući u priču formiranja tima sa nule..
Ako mislis da je los tekst iz Vijesti (koji god da je), procitaj ovaj sto je Grudva danas plasirao u Danu. Rijec "ogavnost" ce ti dobiti jednu potpuno novu dimenziju. A o doticnom ne znam sto bih napisao a da ne budem banovan sa foruma, ali se prosto pitam da li covjek moze da padne nize od toga...
Komnenic se razumije u fudbal koliko ja u proces proizvodnje magnetnih rezonanci.Sjecam se kad je Dejo bio kod njega gost.....
Sukovic prati reprezentaciju,ide na svaku utakmicu,od albanije kuci do engleske na vembli.E sad,vidjecemo koliko ce biti spreman i odlucan da napane selektora.Zadatak mu je NIKAD LAKSI.
Ostaje nam da sacekamo i ispratimo emisiju....
Sukovic je prati i zna toliko da je u jednom momentu na Vembli izjavio " da smo imali Vucinica nocas oducili bi Engleze od fudbala jer veze oni nemaju".
Ma znam no rekoh da podijelim ovu anegdoticu iz novinarske loze![]()
Ne treba da si neki strucnjak da bi znao da ti je reprezentacija kuci primila od moldavaca 5,ukrajinaca 4,poljaka 2 i engleza 1.Tri po mechu.To je sramota za svaku reprezentaciju koja nema postare,konobare,i studente koji ne mogu na utakmicu kvalifikacija zbog predavanja.Dovoljno je samo da si novinar,pratis utakmice reprezentacije,i da mrzis selektore koji ce ti unistiti kult reprezentacije.
Iskreno,nemam ni ja neku vjeru u Sukovica..ali eto...
Nista slaga' nije kad je reka' da Englezi veze nemaju.
Slazem se.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks