Page 504 of 666 FirstFirst ... 4404454494500501502503504505506507508514554604 ... LastLast
Results 12,576 to 12,600 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by starwalker View Post
    Interesantna je reputacija profesora Stojanovića na podgoričkom ETF-u. Iz ugla kolega, osobenjak i prilično dosadni čudak koga ćete naći u laboratoriji ali ne u bifeu ili u dekanatu.

Iz ugla studenata, neko ko je desetine njih, čak i prosječnih, pogurao na specijalizacije, najčešće u Grčkoj, obezbijedio da se bave naukom od koje u Crnoj Gori ljeba nema, pogurao ih za poslove u jakim firmama... Bez ikakvog interesa.

Jako, jako mi je drago što je neko uradio intervju sa njim.
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.vijesti.me/vijesti/amfilo...-clanak-155211

Taman je bio odmorio dva dana, al koga briga za ekonomiju i afere kad imamo parade i crkve.. Nego jedno mu se mora priznati, u ovim svojim poslanicama/kletvama je sve poeticniji iz dana u dan. Pazi samo taj vokabular:

U ime zаdovoljenjа nаgonske polne želje onа pretvаrа brаčnu zаjednicu u hibrid, mаterinu ženinu utrobu iz rаdionice životа u rаdionicu smrti, muškаrcа stvorenog dа bude sijаč sjemenа zа novа besmrtnа bićа i umnoženje ljudskog rodа – u prosipаteljа mrtve sperme, kojа se od klice životа pretvаrа u klicu truleži i smrti.
    ..........
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    https://www.youtube.com/watch?v=tVuSKk_fs1o

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,012
    Thanked in
    4,019 Posts

Reče čovjek kome vjerovanje počiva na incestu potomaka Adama i Eve, ili Nojea i njegovih potomaka, ili ko je već koga oplođavao da bi se raširila ljudska rasa.

*****ski lobi je ništa prema ckvenom lobiju. A i poprilično se ukrštaju.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    28 Posts

prosipаteljа mrtve sperme
    Ovo onda važi za cio muški rod, svaki put kad uposle desnicu, navuku kondom, izvade ga i sl.

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

jos kad bi umio da objasni dje bi stalo 865 milijardi ljudi i od cega bi zivjeli na ovoj planeti, ili mozda crkva ima usavrsen interplanetarni transport mada kako su krenuli sa dzipovima ne bi me cudilo ni da svemirski brod parkiraju ispred crkve jedan dan
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Zna li se maršuta i koje će ulice biti zatvorene i do kad?
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Da se nalazim u Podgorici, tacno bi se pridruzio toj paradi.
    Cisto zbog Amfija i njegove polu erotske poezije
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Izgleda da spolni devijanti i cetnici usajamno koordiniraju vlastite akcije a DPS stiti i prvih i drugih. Cetinjani umalo linčovani zbog crnogorskih zastava pri povratku sa utakmice Crna Gora-Moldavija
    Ovo je bas super: Iz Uprave policije, Vijestima je nezvanično rečeno da je tužilac ocijenio da u tom slučaju nema elemenata krivičnog djela i da će napadači, kada ih identifikuju, prekršajno odgovarati.
    Dvojbe nema da se nedje tamo iza coska nalazila dvojica svetosavskih mracnjaka koja ja blagoslovila ono veljesrpsko divljanje.
    A Bogami, sto mozes, kad im je sad SVE DOZVOLJENO ...
    Last edited by A+A; 17-10-13 at 07:34.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Ponekad me pitaju, zasto mene ova tema toliko zanjima. Mislim da je odgovor jasan - kad vlast nema uporiste u cijelom narodu ona trazi uporiste u ekstemistima i istovremeno se bavi izmisljavanjem raznoraznih vanjskih i unutrasnjih neprijatelja. Buduci da CG nije u stanju uradit bilo sto izvan vlastitih granica, opcija "unutrasnji neprijatelji" izgleda kao najociglednija.
    Takodjer se dvojim da je Vlast spremna za zapocet neku vrstu domovinskog rata, dok je "ruska opcija" izgleda kao nesto relativno "sigurno" i istovremeno kao dobra mogucnost za demonstrirat vlastito "domoljublje".
    "Rusi su nam ukrali KAP", "Ruski bahati alkoholicari divljaju po nasim gradovima", "Svi su do jednog lopovi koji su dosli u CG za prat prljavi novac", "Grade skole i naselja gdje obican Crnogorac nije dobrodosao" i td. Onu prljavu antirusku propagandu mozete svaki dan procitat ne samo u provlasnom tisku, nego i po forumima, a ponekad cak i ovdje.
    Uz pomoc takvog manevra trenutacna Vlast bi mogla pokusat "ujedinit naciju" i skrenut paznju s katastrofalnog stanja u gospodarstvu i drustvenim odnosima u zemlji.
    Last edited by A+A; 17-10-13 at 08:09.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post
    Izgleda da spolni devijanti i cetnici usajamno koordiniraju vlastite akcije a DPS stiti i prvih i drugih. Cetinjani umalo linčovani zbog crnogorskih zastava pri povratku sa utakmice Crna Gora-Moldavija
    Ovo je bas super: Iz Uprave policije, Vijestima je nezvanično rečeno da je tužilac ocijenio da u tom slučaju nema elemenata krivičnog djela i da će napadači, kada ih identifikuju, prekršajno odgovarati.
    Dvojbe nema da se nedje tamo iza coska nalazila dvojica svetosavskih mracnjaka koja ja blagoslovila ono veljesrpsko divljanje.
    A Bogami, sto mozes, kad im je sad SVE DOZVOLJENO ...
    Stoke te...
    Da li je taj V. išao kod ljekara, kojij mu je dao uvjerenje o povredama?
    Dobio je udarac ispod oka i posjekotinu na nozi, jer je morao nogama da se brani od napada", kazao je on.
    Ako jeste, neka se javi na forum meni, da vidimo da li se može tjerati ovo..

Pozdrav,
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

non-stop, non-stop, indijski konop

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jad i čemer. Ako su se ove grupice osjetile snažnijim posle osvještanja hrama i najnovije ljubavi DPS-SPC, na šta neki ukazuju, onda, moj Bone, ti i ja, u želji da u svemu vidimo dobro i pomirenje, možemo da se proglasimo najvećim utopistima foruma.
    Ma šta da stvorim, i ma kako voleo ono što stvorim – ubrzo moram da postanem protivnikom tome..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Here To Help View Post
    Jad i čemer. Ako su se ove grupice osjetile snažnijim posle osvještanja hrama i najnovije ljubavi DPS-SPC, na šta neki ukazuju, onda, moj Bone, ti i ja, u želji da u svemu vidimo dobro i pomirenje, možemo da se proglasimo najvećim utopistima foruma.
    Neprijatna mi je I POMISAO da je hram izazvao ovakvu reakciju kod prosrpskog stanovništva...Mada znam da ima dosta ostrašćenih MLADIH LJUDI , da ti pamet stane koliko ostrašćenih. Kad sam sa poznanicima iz Srbije, Bosne i Hrvatske pričao o mladima, upozorili su me da su budale iz rata odgajile iste takve sinove, a ja sam sa zadovoljstvom isticao da u MNE nema takvih...Izgleda da sam pogriješio!

Ta mlada populacija je i vrlo niske moći shvatanja, tako da će se "pacifikacija" tog dijela populacije morati vršiti retribucijom (zatvorima i sila-na -silu sistem). Takav pristup kvari policiju, u kojoj je dobar dio njih ionako vrlo sličan pomenutim mladićima.
    Sve će to izavati formiranje veliko-crnogorskih grupa mladića, a ako se to dogodi-ZBOGOM PAMETI!

Pravi potez može I TREBA odigrati-BAŠ MPC I AMFILOHIJE! Nema boljeg "daunera" za te napaljene klince od govora Amfilohijevog...

Opet, u svakoj zemlji postoje specijelne jedinice, koje drže u miru 45% francuskih muslimana, pa se valjda može i ovima nametnuti drugi obrazac ponašanja. Sjećam se kad sam u Parizu gledao kad su tkzv. "Degolovci" (žanarmerija) upali u jedan kvart i par lokala u 21 arondismanu, gdje su bili uglavnom Alžirci, pa kad je nastao lom,jauci, bježanija itd....ta opcija stoji. VALA SE NEĆEMO PLAŠITI MLADIH NAPALJENIKA...nije nam od kuća!

Pozdrav
    Last edited by Old Bone; 17-10-13 at 09:37.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jedna od beogradskih ulica ce nositi ime Nebojse Djukelica; bravo za gradske vlasti.

http://www.b92.net/kultura/vesti.php...&nav_id=766197

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E, nevjerovatno je da neko okuplja družinu da se obračunava sa navijačima SVOJE REPREZENTACIJE, zato što nose SVOJU ZASTAVU. Aloooo?!?! Zbog čega, šta treba postići? Šta je cilj? Širina mojih pogleda se tu zaista završava. Osim ako:

- ovo nije bio obračun na ličnoj osnovi, pa se pokušava predstaviti drugačije, što me ne zanima;
    - nije službeni projekat, pa se sad Amfilofije i dr. pojave i oštro osude protivnike svoje države i napad na crnogorsku zastavu, što bih pozdravio, obzirom na uticaj koji bi to imalo na potencijalno agresivne ljubitelje srpske mitomanije;
    Ma šta da stvorim, i ma kako voleo ono što stvorim – ubrzo moram da postanem protivnikom tome..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

raduje me shto su ti isti (iliti takvi) po drushtvenim mrezhama chestitali bajram prijateljima koji slave. tolerancija do bola.
    "ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    656
    Thanked in
    306 Posts

Quote Originally Posted by Here To Help View Post
    E, nevjerovatno je da neko okuplja družinu da se obračunava sa navijačima SVOJE REPREZENTACIJE, zato što nose SVOJU ZASTAVU. Aloooo?!?! Zbog čega, šta treba postići? Šta je cilj? Širina mojih pogleda se tu zaista završava. Osim ako:

- ovo nije bio obračun na ličnoj osnovi, pa se pokušava predstaviti drugačije, što me ne zanima;
    - nije službeni projekat, pa se sad Amfilofije i dr. pojave i oštro osude protivnike svoje države i napad na crnogorsku zastavu, što bih pozdravio, obzirom na uticaj koji bi to imalo na potencijalno agresivne ljubitelje srpske mitomanije;
    Ovdje imamo jednu verziju "istine" ispričane od strane Cetinjana, prije bih rekao da je ovo bilo neko obostrano sporečkanje, s obzirom da su Cetinjani poznati kao temperamentni i došlo do sukoba u kojem su oni izvukli deblji kraj. Naravno da su oni mogli kao što i jesu, kasnije ispričati da su ih tukli četnici sa sve uzvicima kosovo je srbija, ali isto tako dobro znam da i oni nisu cvećke.

Sjećam se ja njihovih nastupa po Podgorici i vrijeđanja podgoričana, pljuvanja u finalu kupa, a vidim mnogi su zaboravili i šta se radi kad neko gostuje na Cetinju. Takođe koliko su tolerantni sjećam se i njihovih "srbe na vrbe".... prema tome polako da vidimo što će na kraju izać iz svega ovoga.

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Steta sto se ne pokomatismo tokom bombardovanja pa ko sto ponese,vjerujem da bi bio mir makar 50 god.
    Ovako niko ne zna na sto je,niti ce znat zadugo.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post
    Takođe koliko su tolerantni sjećam se i njihovih "srbe na vrbe".... prema tome polako da vidimo što će na kraju izać iz svega ovoga.
    To nisu bili Cetinjani, već neka nikšika navijačka grupa.

Zna li ko šte će biti zatvoreno i do kad zbog Prajda? Koji sam ja idiot, baš sam za nedjelju ostavio obaveze koje iziskuje vozikanje gradom, uzduž i poprijeko.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post
    Ovdje imamo jednu verziju "istine" ispričane od strane Cetinjana, prije bih rekao da je ovo bilo neko obostrano sporečkanje, s obzirom da su Cetinjani poznati kao temperamentni i došlo do sukoba u kojem su oni izvukli deblji kraj. Naravno da su oni mogli kao što i jesu, kasnije ispričati da su ih tukli četnici sa sve uzvicima kosovo je srbija, ali isto tako dobro znam da i oni nisu cvećke.

Sjećam se ja njihovih nastupa po Podgorici i vrijeđanja podgoričana, pljuvanja u finalu kupa, a vidim mnogi su zaboravili i šta se radi kad neko gostuje na Cetinju. Takođe koliko su tolerantni sjećam se i njihovih "srbe na vrbe".... prema tome polako da vidimo što će na kraju izać iz svega ovoga.

Kad razmislim-moguće da si u pravu!
    Volio bi da mi neki Podgoričanin ispriča neku narodsku verziju istine, koja je često bliža pravoj istini nego novine...

Pozdrav,

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako odmah uzbiče nasilnci. DPSPC jaše. juče Amfilohije opet poziva na nasilje i tvrdim direktno. njegov govor potencira nasilje... i opravdava nasilje. danas napadaju kola sa zastavama. nevažno mi je što je prethodilo. nasilje je počinjeno. vi koji odmah mlatite o potrebi da vam neko zaguzla istinu alternativnu... svašta. to jer su s Cetinja? da su iz Beograda plakali bi ovđe zbog aparthejda.

i da ja bih išao na Pride. nijesam poklonik fešte ali tamo đe momci sa šipkama presrijeću kola i đe mitropolit ugrožava živote gej populaciji a nekad je to činio Crnolatinašima i Turcima... iskreno se nadam da će policija zaustaviti nasilnike i klerofašiste.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Pa ako su napadnuti sipkama, neka napadaci odgovaraju. Jos samo da vidimo povod.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Koliko je pop Risto koristan za ovu Vlast! Samo par recenica u prethodno usaglaseno vrijeme (siguran sam u to) i eva vam - cjelokupna je Crna Gora zaboravila na krizu, na afere i td i raspravlja samo o gejevima
    A i posebito za Cetinjane je bila organizirana akcija zbog koje bi trebali zaboravit na izbore ...
    Last edited by A+A; 17-10-13 at 14:28.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

normalno sada Cetinjani trebaju skočiti i pod Lovćen Milu na koljena. a Đukanović poslije govora neka napiše na mauzolej: sinu za rođendan ovo napravi tajo Milo. a Cetinjani odmah u trans i kastem Amfilohiju u naručje. vodi nas ti bastaduru koji si nas prokleo toliko puta... evo DPSPC opet zajedno. odmah Cetinju dati novo ime... Srpskocrnogorsko Cetinje. tako su svi srećni... DPSPC razveza i taj čvor. 7 bataljonaši evo vam druga šansa... krenite po gejevima. onda po Romima. pa normalno Dukljanima. kako to jedan kreten komentator kao iz Boke ispisa: a neka su taman ih pretukli! Cetinjani su tako nekulturni kad dođu kod nas u Kotor.

a niksicanin 24 bi da vidi povod... kao i Bone i drugi... evo moje guzlarske verzije: pa Cetinjani su zastavom njima mahali u lice i rekli jednome da mu je sestra bila s njim u grad u provod i da su se samo tako proveli. onda je Ljuti Srbin skočio da brani čast sestre... bože mili čuda velikoga... skočiše Novi Obilići za čast žene domaćice sestre... a Cetinjani više dako nauče. Srbi brane čast i slobodu šipkama i kršima i pesnicama jer im vlast ne daje šmajsere. a bi oni i tako to s nama oposlili da im može bit. ratatatatatata... nema Dukljana. Srpstvo diše punim plućima.

ako bude nasilja protiv ljudi u Pride povorci za to je direktno odgovoran Amfilohije Radović i njegova SPC. odmah tik uz njih i crnogorski državni vrh jer im je to partner. tek onda avetinje s ulice koje koriste da bi branili porodicu?!!!!! huligane i omladinu mi je žao. nije samo njihova krivica što ih je Crna Gora podnivila da mrze i da neslaganje ispoljavaju nasiljem.

Page 504 of 666 FirstFirst ... 4404454494500501502503504505506507508514554604 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)